Έκτακτη επιχορήγηση, αύξηση κρατικής χρηματοδότησης, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ζητούν δημοτικές αρχές

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 – Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και ο Δήμος Βύρωνα

Σε οικονομικό αδιέξοδο βρίσκονται αρκετοί δήμοι της χώρας εξ αιτίας της κρατικής υποχρηματοδότησης, της  αύξησης του λειτουργικού κόστους των υπηρεσιών, την μηνιαία παρακράτηση χρήματων για το τέλος ταφής.

Οι δημοτικές αρχές έκρυβαν τα  οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν «κάτω από το χαλί» για να περάσουν οι δημοτικές εκλογές, δεν πλήρωναν προμηθευτές κλπ, ανανέωναν συμβάσεις ορισμένου χρόνου, έδειχναν το δρόμο προς τα δικαστήρια σε εργαζομένους που έληγαν οι συμβάσεις τους και διάφορα χρηματοδοτούμενα προγράμματα για να πάρουν θετικές δικαστικές αποφάσεις και να παραμείνουν στην εργασία τους.

Σήμερα αφού πέρασαν οι εκλογές θυμήθηκαν ότι τα δημοτικά ταμεία είναι άδεια.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν διεκδίκησαν αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αρκέστηκαν σε συμβασιούχους Covid-19  και δίμηνες συμβάσεις που έπαιρναν και δικά τους παιδιά  και ΤΩΡΑ μετά τις εκλογές διαπιστώνουν ότι το ταμείο είναι άδειο και δεν μπορούν να διαχειριστούν την άσχημη κατάσταση που έχουν περιέλθει οι περισσότεροι δήμοι.

Σήμερα αυξάνονται οι δημοτικές αρχές που στέλνουν επιστολές σε διάφορα υπουργεία όπως το υπουργείο εσωτερικών και ζητάνε έκτακτη χρηματοδότηση για τον δήμο τους.

Μετά τη δημοτική αρχή Πατρέων που έκανε παράσταση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 15 Απριλου στο υπ. Εσωτερικών καταθέτοντας  υπόμνημα με τα αιτήματα του, την ανακοίνωση των δημάρχων της λαϊκής συσπείρωσης (ΚΚΕ)  που  ζητούν αύξηση της χρηματοδότησης, προλήψεις μόνιμου προσωπικού, προστέθηκε και ο Δήμος Ηλιούπολης.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Ψυρρόπουλος Στάθης την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 έστειλε επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό κ. Λιβάνιο κ. Λιβάνιο, ζητώντας έκτακτη επιχορήγηση για τους 112 πρώην συμβασιούχους ΙΔΟΧ που συνεχίζουν να εργάζονται στο Δήμο από τους 142 που ήταν αρχικά, οι οποίοι προσελήφθησαν για την κάλυψη αναγκών αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19.

Επίσης ο δήμαρχος ζητά να κονδύλια για να καλύψει επίσης το μισθολογικό κόστος 28 εργαζομένων πρώην συμβασιούχων μέσω του προγράμματος 55-67 της ΔΥΠΑ, που επίσης παραμένουν στο δήμο.

Ειδικότερα ο δήμαρχος κάνει λόγο για «υπέρογκο μισθολογικό κόστος που θα μπορούσε να καλυφθεί, εάν η αρχική στήριξη-επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών, για τα έτη 2020 και 2021, μπορούσε να συνεχιστεί για τους 112 πρώην συμβασιούχους ΙΔΟΧ που συνεχίζουν να εργάζονται στο Δήμο από τους 142 που ήταν αρχικά, οι οποίοι προσελήφθησαν για την κάλυψη αναγκών αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 με τη μηνιαία δαπάνη να ανέρχεται σήμερα για τους 112 σε ποσό άνω των 140.000 ευρώ μηνιαίως (ετήσια δαπάνη € 1.680.000 περίπου), το οποίο καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το Δήμο, όπως
και για το μισθολογικό κόστος των 28 εργαζομένων πρώην συμβασιούχων μέσω του προγράμματος 55 – 67 της ΔΥΠΑ με το μηνιαίο κόστος να καλύπτεται επίσης εξ ολοκλήρου από το Δήμο και να ανέρχεται περίπου σε ποσό άνω των 36.000 ευρώ (ετήσια δαπάνη € 430.000 περίπου), δηλαδή συνολική επιπρόσθετη ετήσια δαπάνη € 2.100.000 περίπου».

Ο κ. Ψυρρόπουλος στην εν λόγω επιστολή του, αναφέρεται στη δυσβάστακτη οικονομική πραγματικότητα που επιβάλλει λήψη άμεσων μέτρων, προκειμένου ο δήμος να μπορέσει να ορθοποδήσει από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, ζητώντας την στήριξη του αρμόδιου Υπουργείου με την παροχή Έκτακτης Επιχορήγησης, προκειμένου να συνεχίσει ο Δήμο ς Ηλιούπολης την εύρυθμη λειτουργία του απρόσκοπτα με τη διατήρηση του συνόλου των εργαζομένων.

– Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και ο Δήμος Βύρωνα

                                     Ο νέος δήμαρχος κ. Αλέξης Σωτηρόπουλος 

 Σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση σύμφωνα με υπηρεσιακά στελέχη βρίσκεται και ο δήμος Βύρωνα.

Μπορεί η απερχόμενη δημοτική αρχή να παρουσίαζε μια εικόνα ότι δήθεν έβαλε μια σειρά στα οικονομικά αποκρύπτοντας  τη οικονομική πραγματικότητα του Δήμου, η νέα δημοτική αρχή Σωτηρόπουλου βρίσκεται μπροστά  σε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

Ορισμένοι κάνουν λόγο για χρέη  που φτάνουν το 1.500.000 ευρώ από απλήρωτα τιμολόγια. Για έλλειμα πάνω από 500.000 ευρώ στον κωδικό της υπηρεσίας καθαριότητας το 2024. Οι δυσκολίες αυτές δεν αντιμετωπίζονται με περικοπές στα δικαιώματα των εργαζομένων, με απολύσεις, αναθέσεις υπηρεσιών  σε ιδιώτες,  ούτε με το να κατεβάσουν ρολά και να μην γίνεται τίποτα στον δήμο.

Ο νέος δήμαρχος τέσσερεις μήνες μετά την ανάληψη τον καθηκόντων του έχει θεσμική υποχρέωση να ενημερώσει τους βυρωνιώτες-ες  για την κατάσταση που βρίσκεται ο δήμος και να παρουσίαση το σχέδιο του για την διαχείριση της κατάστασης και την επόμενη ημέρα.

Η πόλη δεν αντέχει άλλο το τέλμα που έχει περιέλθει. 

Οι πολίτες δεν πρέπει να αποδεχθούν ως νέα κανονικότητα μια νέα ενδεχομένη απραξία. Ούτε να δεχθούν  να φορτωθούν  νέα οικονομικά  βάρη με αύξηση τελών.  Ούτε και με νέο δανεισμό.  

Η διεκδίκηση από την κυβέρνηση αύξηση της οικονομικής χρηματοδότησης,  προσλήψεων  μόνιμου προσωπικού  είναι μονόδρομος, χωρίς άλλη καθυστέρηση.  Προκειμένου ο Δήμος να μπορέσει να ορθοποδήσει από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία του, να βελτιώνει την καθημερινότητα των πολτών, χωρίς ιδιωτικοποιήσεις, με τη διατήρηση του συνόλου των εργαζομένων του. Να γίνουν επιτέλους τα έργα που λιμνάζουν όπως το 4ο δημοτικό, το οικόπεδο στη Νεράιδα, στη Βουτζά και αλλού.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι και ο δήμος Βύρωνα καθώς  και η έλλειψη μόνιμου προσωπικού  δεν λύνονται με τις γνωριμίες, τις δημόσιες σχέσεις και τις επιστολές. 

Χρειάζεται σχέδιο και διαρκής αγώνας σύγκρουσης και διεκδίκησης  με τη κυβερνητική πολιτική.  

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.