100 χρόνια ΑΕΚ. Του Γιώργου Ζαχαρόπουλου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στις 13 Απριλίου του 2024 συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας της ΑΕΚ.

Η ομάδα που αποτελεί την καρδιά των προσφύγων και την συνέχεια της ιστορίας τους μετά τον διωγμό, σβήνει τα εκατοστά κεράκια της και πάλι εκεί που ανήκει, στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ ιδρύθηκε στις 13 Απριλίου του 1924 από Έλληνες Κωνσταντινουπολίτες και Μικρασιάτες που είχαν εκδιωχθεί από τον τόπο τους μετά τη μικρασιατική καταστροφή του 1922. Ως συνέχεια του Πέρα κλαμπ της Πόλης, η ΑΕΚ ιδρύθηκε από ανθρώπους που είχαν χάσει τα πάντα και πάνω απ’ όλα το σπίτι τους. Έτσι, βρήκαν στην ΑΕΚ τη χαμένη τους πατρίδα.

Πολύ γρήγορα η ΑΕΚ κάνει έδρα της τη Νέα Φιλαδέλφεια και με ποδοσφαιριστές κυρίως Κωνσταντινουπολίτες γίνεται μια μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη.

Η συνέχεια είναι γνωστή… όχι για τα πρωταθλήματα, όχι για τα κύπελλα, ούτε για τις ιστορικές ευρωπαϊκές βραδιές, αλλά για την ιδέα που σημαίνει ΑΕΚ. Η ομάδα αυτή δεν είναι απλά ένας αθλητικός σύλλογος. Είναι μια ολόκληρη νοοτροπία ζωής, μια αξία που διακατέχει όλους τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. Είναι το ταξίδι στο Βελιγράδι το 1999 εν μέσω βομβαρδισμών από το ΝΑΤΟ, είναι ο κόσμος της που στη Γ΄ εθνική έκανε ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας στην Ελλάδα, είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης  που κερδίζει πέναλτι σε τελικό κυπέλλου και προς τιμήν του το παραδέχεται και βγάζει τη μπάλα έξω και χιλιάδες άλλοι λόγοι που αποδεικνύουν την διαφορετικότητα της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.

Η ΑΕΚ δε ξέχασε ποτέ τις ρίζες της και την προσφυγιά την τιμά ακόμα και τώρα πιο πολύ από ποτέ, με το σπίτι της που ονομάζεται Αγία Σοφία, με τις θύρες του γηπέδου που φέρουν τα ονόματα από τις πόλεις των αλησμόνητων πατρίδων και φυσικά με το μουσείο προσφυγικού ελληνισμού που είναι εκεί για να μαθαίνει σε όλους, ανεξαρτήτως ομάδας, την ιστορία αυτών των ανθρώπων, πολλοί από τους οποίους εγκαταστάθηκαν και στον Βύρωνα, την περιοχή μας.

Χρόνια πολλά ΑΕΚ!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.