Άστρων Ψυθιρίσματα. Του Μιχάλη Κλαδίτη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Φίλες και φίλοι μου γεια σας.

Στον απόηχο των δύο εκλείψεων στον Άξονα Κριού Ζυγού, έχουμε την σύνοδο Δία Ουρανού στον Ταύρο στις 21/4 και λίγο μετά έχουμε την πανσέληνο στον Σκορπιό. Στις 29/4 η Αφροδίτη μπαίνει κι αυτή στον Ταύρο και αμέσως μετά ο Άρης μπαίνει στον Κριό ενεργοποιώντας και πυροδοτώντας τις εκλείψεις….

Καλή Ανάσταση!

Κριός

Μετά τις δύο εκλείψεις, που σας επηρέασαν ανάλογα, τώρα στις 30/4, ο Άρης έρχεται να σας αναστατώσει πραγματικά. Θα πάρουν φωτιά αισθήματα, εργασιακά και οικονομικά.

Ταύρος

Μετά την σύνοδο Δία Ουρανού πάνω σας και την πανσέληνο να σας επηρεάζει άμεσα στις 24/4 από τον Σκορπιό, έρχεται η Αφροδίτη στις 29/4 στο ζώδιο σας για να δώσει πάθος, πόθο και έξαψη.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη στον Δωδέκατο ηλιακό οίκο σας έρχονται καρπικές συναντήσεις, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό κι αυτό πρέπει να το διαχειριστείτε ανάλογα εσείς τα Διδυμάκια που βλέπετε τη ζωή λίγο ανέμελα, επιπόλαια και ξένοιαστα.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη μέχρι τώρα βοήθησε σε εργασιακά θέματα και στην καριέρα σας. Τώρα ο Άρης, από τις 30/4, θα βρεθεί σε τετράγωνο με σας τα Καρκινάκια και θα σας δώσει πίεση και νευρικότητα αλλά και ροπή για ρίσκο, με όλα τα επίπεδα ανοικτά να σας καλούν να δώσετε λύση.

Λέων

Τώρα, με την Σύνοδο Δία Ουρανού στον Ταύρο και την Αφροδίτη, εκεί θα έρθουν τα χρήματα που τόσο περιμένετε και φυσικά θα είστε τυχεροί και στα ερωτικά σας, αφού η Πανσέληνος στις 24/4 στον Σκορπιό, σας δίνει γοητεία και τύχη σε ότι βάλετε στόχο σας.

Παρθένος

Θα είστε από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που για ότι σπείρατε και ιδρώσατε θα ανταμειφθείτε κι όλο αυτό σας ανεβάζει και σας κάνει χαρούμενους, με την Σύνοδο Δια Ουρανού που κάνει τρίγωνο, όπως και η Αφροδίτη και σας δίνει φτερά.

Ζυγός

Ο Άρης από τις 30/4 θα είναι απέναντι σας και θα ενεργοποιεί τις εκλείψεις που πέρασαν τον Απρίλιο από πάνω σας και τώρα καλείστε να κλείσετε πληγές, να δώστε ευκαιρίες, να ανοίξετε ορίζοντες, να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε, να ταξιδέψτε.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στις 24/4 πάνω σας, σε συνδυασμό με την Σύνοδο Δια Ουρανού και την Αφροδίτη απέναντι σας θα σας δοκιμάσουν, θα σας ξύσουν παλιά γεγονότα και θα δώσετε αγώνα για να βγείτε νικητές όπως κάνετε πάντα και δίνετε σε όλους τα φώτα να διαβούν το μονοπάτι.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον 12ο ηλιακό σας οίκο, σας φέρνει καρμικά γεγονότα στις 24/4 και θα είστε εσείς που θα αποδείξετε σε όλους αυτούς ότι είχατε δίκιο που φωνάζατε με όλη σας την δύναμη για την αλήθεια σας. Είναι η δική σας ευκαιρία…

Αιγόκερως

Μετά από τις εκλείψεις του Απριλίου που σας ταλαιπώρησαν με τα τετράγωνα τους, έρχεται ο Άρης στον Κριό 30/4 και σας ξεσηκώνει πάλι με σκοπό να σας δείξει ότι η ζωή είναι ο αγώνας υπέρ πάντων και πιο πολύ για εργασία, καριέρα και λιγότερο για έρωτες.

Υδροχόος

Η Σύνοδος Δία, Ουρανού στις 21/4 και η Πανσέληνος στον Σκορπιό 24/4, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στον Ταύρο στις 29/4, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλές αντιξοότητες αλλά θα τις ξεπεράσετε και θα νικήσετε σε όποιο τομέα καλείστε να αγωνιστείτε.

Ιχθύς

Ο Άρης στον Κριό στις 30/4 ενεργοποιεί τις εκλείψεις του Απριλίου και σας κάνει πιο κτητικούς πιο απαιτητικούς, πιο χειριστικούς με άτομα του περιβάλλοντός σας είτε συγγενείς είτε συνεργάτες. Θέλει προσοχή σε ότι λέτε, ότι σκέφτεστε ή πράττετε.

Μιχάλης Κλαδίτης
ερευνητής ψυχολογικής αστρολογίας
Για προσωπική συνεδρία: 6980135602

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.