19/05/2024: Εκδήλωση του ΚΚΕ Υμηττός SOS.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στους πρόποδες του Υμηττού, εκεί που υπάρχει ένας από τους ελάχιστους πνεύμονες πρασίνου στην Αττική, συναντήθηκαν δεκάδες φορείς και κάτοικοι των περιοχών στην εκδήλωση – σύσκεψη φορέων που διοργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών και Οργανώσεις της Τομεακής Οργανώσεις Νοτίου Τομέα της ΚΟΑ, με θέμα «Υμηττός SOS. Με το ΚΚΕ αγωνιζόμαστε για μέτρα προστασίας τώρα! Ενάντια στην εγκληματική πολιτική ΕΕ – κυβερνήσεων!»στα Ξύλινα στην Καισαριανή.Παράλληλα σε έναν όμορφο πράσινο χώρο στήθηκε ένα παιχνίδι από το «Κόκκινο Αερόστατο»για τις πυρκαγιές. Στον χώρο λειτουργούσε και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Μπουγάς Αλέξανδρος, γραμματέας Τ.Ο. Ανατολικών Συνοικιών, μέλος ΕΟΕ της ΚΟΑ και η Μάγδα Χαλτσοτάκη, γραμματέας Νοτίου Τομέα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟΑ.
Μαζικοί φορείς που παρευρέθηκαν:
– Ομάδες Εθελοντικής Δασοπροστασίας των Δήμων Καισαριανής, Ηλιούπολης, Βύρωνα
– Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Καισαριανής
– Επιτροπή Κατοίκων του οικισμού “Βλητικός Σταθμός” Καισαριανής
– Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων – Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Καισαριανής
– Μικρασιατικός Σύλλογος Καισαριανής
– Παράρτημα του ΕΣΥΝ Καισαριανής – Βύρωνα
– Ένωση συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων
– Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής
– Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καισαριανής
– Ενωση ΕΒΕ Ηλιούπολης
– Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης
– Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Δάφνης – Υμηττού – Ηλιούπολης
– Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης
– Σύλλογος Γυναικών Δάφνης – Υμηττού
– Ομάδα Δράσης Πολιτισμού & Αλληλεγγύης “ΚΙΝΗΤΡΟΝ” Ηλιούπολης
– Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου “ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ”
– Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζωγράφου
– Σύλλογος Γυναικών Ζωγράφου
– Δίκτυο Πολιτών για τη διάσωση του ρέματος της Πικροδάφνης
– Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος ‘”Ο Ιλισσός”
– Συνέλευση ανοιχτό κύκλωμα Ηλιούπολης – Πρωτοβουλία “Save Υμηττός”
– Πολιτιστικός φορέας Ηλιούπολης “ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΕΧΝΗΣ”
– Πολιτιστικός Σύλλογος “Άγγελος Σικελιανός” Ηλιούπολης
– Σύλλογος Εργαζομένων Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Αττικής “Ο ΒΥΡΩΝ”
Επίσης παρευρέθηκαν:
– Ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος και πολυμελής αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής Καισαριανής
– Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από τους Δήμους:
• Ηλιούπολης
• Βύρωνα
• Ζωγράφου
• Δάφνης – Υμηττού
• Γλυφάδας
• Π. Φαλήρου
• Ελληνικού – Αργυρούπολης
• Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης
– Ο υπεύθυνος λειτουργίας του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, Περικλής Καπετανόπουλος
Παρεμβάσεις έκαναν:
– Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Καισαριανής, Θανάσης Εξαρχόπουλος
– Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Ηλιούπολης, Μαρία Αρβανίτη
– Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βύρωνα, Σταύρος Σαλαγιάννης
– Συνέλευση ανοιχτό κύκλωμα Ηλιούπολης – Πρωτοβουλία “Save Υμηττός”
– Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο Ιλισσός”, Κώστας Διάκος
– Πολιτιστικός φορέας Ηλιούπολης “ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΕΧΝΗΣ”, Μαρία Αντωνοπούλου
– Πολιτιστικός Σύλλογος “Άγγελος Σικελιανός” Ηλιούπολης, Μίνα Παυλίδου, Πρόεδρος
– Δίκτυο Πολιτών για τη διάσωση του ρέματος της Πικροδάφνης, Αλέξανδρος Ρήγας
Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που στήριξαν την πρωτοβουλία αυτή του ΚΚΕ, τους φορείς που βρεθήκαμε και κουβεντιάσαμε μαζί όλο το προηγούμενο διάστημα.
Στην κεντρική του ομιλία ο Αντώνης Ραλλάτος, μέλος της ΚΕΟΕ και υπεύθυνος του τμήματος περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ, ανέδειξε ότι οι αιτίες των τεράστιων καταστροφών που έχουμε ζήσει στη χώρα μας χρειάζεται να αναζητηθούν στις πολιτικές προτεραιότητες της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, των Ελληνικών κυβερνήσεων, που είναι αντίθετες προς την προστασία του Περιβάλλοντος. Κι αυτό γιατί καθορίζονται από την στρατηγική της πράσινης μετάβασης, της ευρωπαϊκής κοινωνικής συμφωνίας, του πράσινου «new deal» και των κοινών αποφάσεων ΕΕ και ΝΑΤΟ περί ανθεκτικότητας. Σε αυτές τις συνθήκες αποκαλύπτεται και ο πραγματικός ρόλος του μηχανισμού της πολιτικής προστασίας, που είναι ενταγμένος στις συμφωνίες των ιμπεριαλιστικών ενώσεων και των κατασταλτικών μηχανισμών τους, που συμμετέχει η Ελλάδα. «…πρόσφατα, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ επικαιροποίησαν τη Στρατηγική τους για την ανθεκτικότητα, υπό το φως των “νέων προκλήσεων”, όπως λένε την ένταση των αντιθέσεων και των ανταγωνισμών. Με βάση αυτή τη στρατηγική, κάθε Κράτος-Μέλος θα εκπονήσει τους εθνικούς στόχους ενίσχυσης της ανθεκτικότητας του, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες απειλές και να διατηρεί εκτός των άλλων την “υποστήριξη που παρέχει ο πολιτικός τομέας στις στρατιωτικές επιχειρήσεις”, για να αντιμετωπίσουν κοινές απειλές από τον εντεινόμενο γεωστρατηγικό ανταγωνισμό. Η κυβέρνηση της ΝΔ με το υπουργείο και τη νέα δομή της Πολιτικής Προστασίας έχει ακριβώς αυτό το βασικό στόχο, την ολοκληρωτική ένταξη της πολιτικής προστασίας στο πλαίσιο της κοινής στρατηγικής και του σχεδιασμούς της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, με τον όρο “ανθεκτικότητα”, και στην κατεύθυνση της παραπέρα καταστολής απέναντι στο λαό, το οποίο θα δραστηριοποιηθεί με βάση την ιεράρχηση και παραπάνω προτεραιότητες όπως και να τα ονομάσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του.
Για την προετοιμασία αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών, τόνισε ότι τα μόνα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση δεν έχουν σκοπό την ουσιαστική αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Μέσα σε αυτά «φέτος η κυβέρνηση της ΝΔ βιάζεται να παραδώσει τη διαχείριση και την εκμετάλλευση των δασών στους ξυλοβιομήχανους και τους ξυλέμπορους, με κρατική μάλιστα επιδότηση, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των ξυλοβιομηχανιών από τη δεκαετία του 2000. Αυτό προβλέπει μεταξύ άλλων, ο νόμος που ψήφισε πρόσφατα στη βουλή. Το μόνο που επιδιώκουν είναι η αύξηση και της δασικής βιομάζας για παραγωγή ενέργειας, με στόχο το 2050 να είναι η βιομάζα, τρίτη στην κατάταξη του ενεργειακού μείγματος στη βιομηχανία. Η εκχώρηση αυτή γίνεται στο όνομα της “πράσινης μετάβασης”. Της επιδίωξης της ΕΕ, για «κλιματική ουδετερότητα» απέναντι στη λεγόμενη κλιματική κρίση. Εντείνει την εκμετάλλευση των δασών, οδηγεί στην πλήρη εμπορευματοποίησή και την καταστροφή τους για το κέρδος. Στη δημιουργία αγοράς δικαιωμάτων εκπομπών ρύπων. Μάλιστα στις πρώτες διαχειριστικές μελέτες που ανατίθενται συμπεριλαμβάνεται και ο Υμηττός. Ο νόμος αυτός, δεν πρόκειται ούτε μπορεί να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών, ούτε εξασφαλίζει την διαχείριση και προστασία των δασών από τις δασικές πυρκαγιές και κάθε άλλο κίνδυνο» υπογράμμισε, ενώ ανέδειξε ότι με την Κοινή Υπουργική Απόφαση για την εφαρμογή του απαράδεκτου κανονισμού πυροπροστασίας ακινήτων, μέσα και κοντά σε δάση και δασικές εκτάσεις, η κυβέρνηση για άλλη μια φορά προσπαθεί να «βγάλει από πάνω της» την πολιτική ευθύνη για πιθανές νέες καταστροφές και να τη φορτώσει στα λαϊκά νοικοκυριά με προσθετά χαράτσια – πρόστιμο και νέα βάρη. Αφού θα πρέπει να πληρώσουν για την προβλεπόμενη τεχνική έκθεση πυροπροστασίας τουλάχιστον 500 ευρώ. Ενώ επιπλέον, φορτώνει και την υποστελεχωμένη από τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό τοπική διοίκηση, με πρόσθετο διοικητικό βάρος με το τυράκι της είσπραξης των προστίμων. Και αυτός ο κανονισμός αυτός αποτελεί μέρος της εξειδίκευσης στην Ελλάδα της πράσινης μετάβασης της ΕΕ και της Ευρωπαϊκής συμφωνίας, που αποτελεί την κοινή πολιτική όλων των κυβερνήσεων και της σημερινής. Γιατί είναι κι αυτός ενταγμένος, εκτός των άλλων, και στην προσπάθεια να αυξηθεί η δασική βιομάζα για παραγωγή ενέργειας με κάθε τρόπο, ως πρώτη ύλη για ενέργεια.
Στάθηκε στις τεράστιες ελλείψεις σε μέσα, ανθρώπινο δυναμικό και την υποχρηματοδότηση που ισχύουν και φέτος παρά το γεγονός ότι έχουμε μπει στην αντιπυρική περίοδο από την 1η Μάη.
Τέλος ανέδειξε ότι «Για το ΚΚΕ, τα δάση είναι κοινωνική λαϊκή περιουσία και ιδιοκτησία και όχι εμπορεύματα για την ενίσχυση των κάθε φορά επενδυτικών επιδιώξεων κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων. Η προστασία των δασών, της λαϊκής περιουσίας, των κατοικιών, κλπ από τις δασικές πυρκαγιές και από κάθε άλλο κίνδυνο, ή θα αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης διαχείρισης και προστασίας των δασών ή τα δάση θα θυσιαστούν στο βωμό των εκμεταλλευτικών επιδιώξεων των επιχειρηματικών ομίλων, που υλοποιεί με τον καλύτερο τρόπο και η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ με βάση τις κατευθύνσεις της ΕΕ. Σ’ αυτό το πλαίσιο της ολοκληρωμένης διαχείρισης και προστασίας των δασών είναι αναγκαία, η ενιαία σύγχρονη αντιπυρική προστασία, με κύριο βάρος στην πρόληψη». Κάλεσε ο λαός να κάνει τις θέσεις και τη στάση του ΚΚΕ απέναντι στο ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος και των δασικών πυρκαγιών -που κάθε χρόνο μαζί με το λαό βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στα μέτωπα των πυρκαγιών- κριτήριο ψήφου στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη. «Να σκεφτεί σε ποιους πρέπει να δώσει περισσότερη δύναμη, αξιοποιώντας και την πείρα του από τις μεγάλες καταστροφές που ζούμε δυστυχώς κάθε χρόνο. Να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ για να δοθεί δύναμη κι ελπίδα στο λαό μας και στους υπόλοιπους λαούς σε όλη την Ευρώπη. Δίνοντας αποφασιστική απάντηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση της βαρβαρότητας, των πολέμων, των μονοπωλίων και φυσικά της καταστροφής του περιβάλλοντος. Γιατί το ΚΚΕ, απέναντι στην διασφάλιση της “σταθερότητας” της αντιλαϊκής πολιτικής, υψώνει την σταθερότητα της μαχητικής αντιπολίτευσης, της αμφισβήτησης, της σύγκρουσης με την κυβέρνηση, την ΕΕ τους μονοπωλιακούς ομίλους και τη δικτατορία του κεφαλαίου σε κάθε χώρα.»
Στην ομιλία της η Νίκη Χρονοπούλου, υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, τόνισε ότι η γνωστή λογική «κόστους – οφέλους» στην οποία συνεχώς σκοντάφτουμε, φαίνεται και στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος. «Έτσι και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι στρατηγική επιλογή η αποζημίωση των καμένων ή των πλημμυρών από την ολοκληρωμένη πρόληψη και τα μέτρα για την πυροπροστασία, αν είναι φθηνότερη για το κράτος. Λένε δηλαδή ωμά στον λαό: Να καείς, να πνιγείς, να καταστραφείς!».
«Το ζήτημα δεν είναι μόνο η υπάρχουσα κατάσταση. Υπάρχει η δυνατότητα να σταματήσει και η εκμετάλλευση της γης, των δασών. Αυτή τη δυνατότητα υλοποίησης φωτίζουν οι προτάσεις και οι θέσεις του ΚΚΕ. Αυτή τη δυνατότητα υλοποίησης φωτίζουν οι προτάσεις και οι θέσεις του ΚΚΕ. Για το ΚΚΕ τα δάση είναι κοινωνική λαϊκή περιουσία και ιδιοκτησία και όχι εμπορεύματα για την ενίσχυση των κάθε φορά επενδυτικών επιδιώξεων κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων. Μόνο, όμως, ένας ριζικά διαφορετικός τρόπος οργάνωσης της κοινωνίας και της οικονομίας θα έχει τη δυνατότητα να σχεδιάζει κεντρικά για την προστασία των δασών, του περιβάλλοντος, για την ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική και αντισεισμική προστασία, την προστασία από φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές μεγάλης έκτασης και θα μπορεί έτσι να εξασφαλίσει την ισόρροπη σχέση του εργαζόμενου ανθρώπου με τη φύση», ανέδειξε στην συνέχεια η υποψήφια Ευρωβουλευτής.
Στάθηκε στο γεγονός ότι «η πολιτική προστασία είναι και αυτή μία πλευρά της ευρωενωσιακής στρατηγικής. Η αλήθεια όμως είναι ότι όποια πέτρα της καθημερινότητά μας και να σηκώσεις από κάτω θα βρεις την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πίσω από κάθε μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εργατική – λαϊκή οικογένεια, υπάρχει και μία Ευρωπαϊκή Οδηγία, υπάρχει μια κατεύθυνση της Ευρωπαϊκή Ένωσης, τις οποίες συναποφασίζουν στις Βρυξέλλες, με συμφωνία που αγγίζει το 70% των ψηφοφοριών και τις υλοποιούν διαχρονικά τα ίδια κόμματα στην Ελλάδα είτε ως κυβερνήσεις, είτε τις στηρίζουν ως «συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση», αναδεικνύοντας μια σειρά παραδείγματα που το αποδεικνύουν, από τις ευρωπαϊκές οδηγίες για τους παγωμένους μισθούς και συντάξεις, το υπερμνημόνιο του Ταμείου Ανάκαμψης κι Ανθεκτικότητα που όλοι μαζί ψήφισαν, μέχρι την στρατηγική της ΕΕ που ρίχνει «λάδι στη φωτιά» των ιμπεριαλιστικών πολέμων, Κι όλοι μαζί έχουν στηρίξει.
«Θα δώσουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση των λόμπι και στα κόμματα που την στηρίζουν και στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως χρώματος προβιάς που μπορεί να φοράνε «πράσινο φως» για να τσακίζουν τη ζωή μας και να υποθηκεύουν το μέλλον μας; Ή θα την καταδικάσει, ψηφίζοντας το ΚΚΕ που με συνέπεια, σταθερότητα και μαχητικότητα, μπορεί, όπως έχει αποδείξει, ν’ αποτελέσει τη γνήσια, λαϊκή αντιπολίτευση υπέρ των συμφερόντων της μεγάλης πλειοψηφίας, στη Βουλή, στο Ευρωκοινοβούλιο και κυρίως στο δρόμο της καθημερινής διεκδίκησης στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, παντού όπου ζει και αναπνέει η εργατική τάξη;» τόνισε στην παρέμβασή της καλώντας να «Δυναμώσουμε το ΚΚΕ ακόμα πιο πολύ ενάντια σε όλα αυτά που θα είναι εδώ την επόμενη μέρα! Με ψήφο στο ΚΚΕ στέλνουμε πανευρωπαϊκό μήνυμα αντεπίθεσης στους άλλους λαούς της ΕΕ που ξεχύθηκαν στους δρόμους του αγώνα ενάντια στην πολιτική που τσακίζει τη ζωή τους. Οι λαοί της Ευρώπης θα νικήσουμε!».
Στην παρέμβασή της η Μαρία Αραχωβίτη, αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και πολιτικής προστασίας στην Καισαριανή, ανέδειξε ότι διαχρονικά η στάση όλων των κυβερνήσεων και οι κατευθύνσεις της ΕΕ υπονομεύει την πρόταση να λειτουργήσει ο Υμηττός ως δασικό οικοσύστημα που έχει ανάγκη όχι μόνο ο λαός της Καισαριανής και των όμορων Δήμων, αλλά ο λαός του Λεκανοπεδίου. Βασική αίτια για τα οξυμένα ζητήματα που αντιμετωπίζει και ο Υμηττός, είναι η για δεκαετίες ασκούμενη αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική με αποτέλεσμα την άναρχη ανάπτυξη του λεκανοπεδίου, προς όφελος της κερδοφορίας του κατασκευαστικού κυρίως κεφαλαίου που εκμεταλλεύεται ληστρικά το Περιβάλλον εκχερσώνει, αλλάζει χρήση, καταπάτα, καίει τους πνεύμονες του Λεκανοπεδίου, γιατί έτσι πάντα και σήμερα εξυπηρετούνταν με τον καλύτερο τρόπο τις επιδιώξεις του. Σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζουν οικονομικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες και ασύμβατες χρήσεις σε προστατευόμενες και περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές. Η «γνωστή και μη εξαιρετέα» Φιλοδασική Ένωση συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τον Υμηττό, να φράσει οικόπεδα των ορεινό όγκο, με την ανοχή και στήριξη όλων των κυβερνήσεων. Συνεχίζεται η οικολογική του υποβάθμιση από τις πυρκαγιές, τη βοσκή στα καμένα, με το έργο της πρόληψης να ανατίθεται σχεδόν εξολοκλήρου στους δήμους και τις εθελοντικές ομάδες. «Ιδίως, σήμερα ο Υμηττός δέχεται την πιο οξυμένη επίθεση με τα σχέδια που αναπτύσσονται προκειμένου να εξυπηρετηθεί η νέα πολιτεία του Ελληνικού ως επιχειρηματική τουριστική κυρίως διέξοδος. Αξιοποιείται για κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα με τον μανδύα της οικολογίας και της δήθεν ανάπτυξης αγροπεριβαλλοντικής συνείδησης, χωρίς μελέτη των όποιων παρεμβάσεων και των επιπτώσεών τους πχ μονοπάτια, με την συσσωρευμένη γνώση της επιστημονικής και πανεπιστημιακής κοινότητας να εργαλειοποιείται αποσπασματικά», τόνισε στην ομιλία της. Ανέδειξε το γεγονός ότι επιδιώκουν να μετατρέψουν τον ΣΠΑΥ, συνολικά την Τοπική Διοίκηση, σε «πλασιέδες» των επιχειρηματικών ομίλων της πράσινης ανάπτυξης, της μετατροπής των Δασών σε κερδοφόρα διέξοδο στις εκμεταλλευτικές επενδυτικές προτεραιότητές τους.
Η αντιδήμαρχος τόνισε ότι «Οι πραγματικές ανάγκες των κατοίκων του Λεκανοπέδιου, ήταν και είναι να λειτουργήσουν πάλι ο Υμηττός και τα γύρω βουνά, ως Δασικά Οικοσυστήματα για την εξασφάλιση της μέγιστης λειτουργίας τους και της προσφοράς τους στην ποιότητα ζωής, στο περιβάλλον του Λεκανοπεδίου, τότε προστατεύονται με τον πιο ενεργητικό τρόπο. Γι’ αυτό χρειάζεται η οικολογική τους ανόρθωση με μια ριζικά διαφορετική πολιτική που θα εξασφαλίσει την ολοκληρωμένη διαχείριση και συνολική προστασία (αντιπλημμυρική, αντιπυρική, από παράνομες αλλαγές χρήσης, αποχαρακτηρισμούς, ασθένειες, εκτός σχεδίου δόμηση κλπ.)».
Στη συνέχεια το λόγο πήραν εκπρόσωποι από φορείς που συμμετείχαν. Ο Σάκης Εξαρχόπουλος, από την Εθελοντική Δασοπροστασία Δήμου Καισαριανής, στην παρέμβασή του ανέδειξε ότι από το 2009 δεν έχουν δοθεί κονδύλια για την ενίσχυση των εθελοντικών ομάδων, ενώ διαρκώς μετατίθενται βασικές ευθύνες του σχεδιασμού στις Περιφέρειες και τους Δήμους χωρίς να διαθέτουν σε καμία περίπτωση ούτε το ελάχιστο προσωπικό. Η ομάδα άλλωστε εδώ και δεκαετίες απαιτεί των απαραίτητο εξοπλισμό και σοβαρή εκπαίδευση για να μπορεί να συνδράμουν εθελοντικά δίπλα στις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο λόγο που έγιναν εθελοντές είναι γιατί θέλουν το καλό του βουνού, του Υμηττού, να μπορεί ο κόσμος να είναι πάνω, να το αγαπά ανάφερε η Μαρία Αρβανίτη, από την Εθελοντική Δασοπροστασία Δήμου Ηλιούπολης. Στάθηκε στο γεγονός ότι χρόνια τώρα κυβερνήσεις και δημοτικές αρχές δεν δίνεται η απαραίτητη ενίσχυση στις εθελοντικές ομάδες ούτε για εξοπλισμό, ούτε σε εκπαίδευση, παρά τις διαρκείς εκκλήσεις των ομάδων. Ο Σταύρος Σαλαγιάννης, από την Εθελοντική Δασοπροστασία Βύρωνα, μίλησε για τον ελλιπή συντονισμό και σχεδιασμό που επικρατεί, καθώς δεν γίνεται ως χώρα να έχεις από τις μεγαλύτερες δασικές πυρκαγιές στην Ευρώπη και η κατάσταση να παραμένει ίδια. Ακόμα άλλωστε συζητάμε τι θα κάνουμε το 2024 ενώ η αντιπυρική περίοδος έχει ήδη εδώ και μέρες ξεκινήσει.
Ο Θοδωρής Χορόζογλου, από τη Συνέλευση ανοιχτό κύκλωμα Ηλιούπολης – Πρωτοβουλία “Save Υμηττός”, μίλησε διαχρονικά για τους αγώνες που έχουν δοθεί για την υπεράσπιση του Υμηττού εδώ και δεκαετίες. Στάθηκε στα σχέδια εκμετάλλευσής του, με τη σύνδεσή του με το έργο στο Ελληνικό και την τουριστικοποίηση του βουνού, τα διάφορα συμφέροντα που χρόνια τώρα προσπαθούν να «σκαρφαλώσουν» στο βουνό. Ανέδειξε την ουσιαστική απαίτηση να υπάρξει απόλυτη ζώνη προστασίας του Υμηττού, καθώς δεν είναι αστικό πάρκο, όπως πλέον το χαρακτηρίζουν.
Ο Κώστας Διάκος, από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Ιλισσός», στάθηκε στην σημασία του Ιλισσού, ο οποίος είναι ένας Εθνικός Δρυμός και όχι μόνο ένα οικοσύστημα και ανέδειξε την ανάγκη να φτιαχτεί ένα περιβαλλοντικό «φράγμα», ένα κοινό μέτωπο των κατοίκων των περιοχών ώστε να σταματήσει κάθε πρόθεση ιδιωτικοποίησης των βουνών.
Εκ μέρους του πολιτιστικού φορέα «Πλατεία Τέχνης», η Μαρία Αντωνοπούλου και εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγγελος Σικελιανός», η Μίνα Παυλίδου, χαιρέτισαν στις παρεμβάσεις τους την εκδήλωση και ανέδειξαν την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος από τη σκοπιά της ύπαρξης του ίδιου του πολιτισμού.
Παίρνοντας το λόγο ο Αλέξανδρος Ρήγας, από το Δίκτυο Πολιτών για τη διάσωση του ρέματος της Πικροδάφνης, ανέδειξε πώς με αγώνες έγινε κατορθωτό να μην δημιουργηθεί αγωγός όμβριων μέχρι τη θάλασσα. Στηλίτευσε την κυβέρνηση και το γεγονός ότι δεν έχει καμία πρόθεση να λύσει το θέμα των απορριμμάτων, αλλά και την ατομική ευθύνη που στην πυροπροστασία με το περίφημο 112 του όπου φύγει φύγει, αλλά το «κανένας νεκρός» δεν αποτελεί λύση για τις πυρκαγιές και τις καταστροφές.

Αθήνα
20/05/2024
Τομεακή Οργάνωση
Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ

Φωτογραφίες στο σύνδεσμο:
https://we.tl/t-yB70X7hf8e

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.