Επίθεση ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ΜΕΤΑ-ΟΤΑ: Να σταματήσουν το “κυνήγι μαγισσών”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

“Περίεργη και κακόβουλη μπορεί να χαρακτηριστεί η πρόσφατη Ανακοίνωση που εξέδωσε η συνδικαλιστική παράταξη του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ κατά του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ”σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η τελευταία.

Όπως αναφέρει:

“Η προσωπική επίθεση κατά του Προέδρου της Ομοσπονδίας δείχνει επίσης σύγχυση, πανικό και μια αποτυχημένη προσπάθεια «δήλωσης παρουσίας» εν΄ όψη του 49ου Ενδιάμεσου Συνεδρίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Απαιτεί, η παράταξη του ΜΕ.Τ.Α.-Ο.Τ.Α., τα έξοδα για την εκτύπωση του συνδικαλιστικού εντύπου που θα διανέμει στους Αντιπροσώπους-Συνέδρους της κατά τη διάρκεια του 49ου Ενδιάμεσου Συνεδρίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., να τα αναλάβει εξ ολοκλήρου η Ομοσπονδία, «όπως γίνεται για όλες τις παρατάξεις που μετέχουν στη δύναμή της όλα τα χρόνια», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Επιλεκτική μνήμη επιδεικνύουν τα έμπειρα στελέχη του ΜΕ.Τ.Α.-Ο.Τ.Α.! Ξεχνούν ότι η Ομοσπονδία αναλαμβάνει τα έξοδα μόνο για τις παρατάξεις εκείνες που μετέχουν στα όργανα Διοίκησης της Ομοσπονδίας και ποτέ εκτός αυτών, ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ! Ξεχνούν επίσης, ότι το ίδιο συνέβη σε προηγούμενα Συνέδρια για άλλες συνδικαλιστικές παρατάξεις που δεν συμμετείχαν στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας, όταν μάλιστα στελέχη του ΜΕ.Τ.Α.-Ο.Τ.Α. συμφωνούσαν διαχρονικά με την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Διοίκησης της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σέβονται απόλυτα τους Αντιπροσώπους-Συνέδρους όλων των συνδικαλιστικών παρατάξεων, ανεξαρτήτως αριθμού τους, απόψεων, θέσεων ή πολιτικών αποχρώσεων. Ουδέποτε έχει γίνει η παραμικρή προσπάθεια διαχωρισμού, φίμωσης, λογοκρισίας ή μεροληψίας Μελών ή στελεχών παρατάξεων που συμμετέχουν στα Συνέδρια ή στη λειτουργία της Ομοσπονδίας.

Κατανοούμε την πικρία των συναδέλφων-Μελών του ΜΕ.Τ.Α.-Ο.Τ.Α. που δεν κατάφεραν να εκλεγούν στα όργανα Διοίκησης της Ομοσπονδίας μετά τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του 48ου Τακτικού Συνεδρίου, αλλά πρέπει επιτέλους να σταματήσουν το «κυνήγι μαγισσών» στο οποίο έχουν επιδοθεί και να κοιταχθούν στον καθρέφτη τους. Κανένας Πρόεδρος ή οποιοδήποτε άλλο Μέλος του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δεν ασχολείται ή προσπαθεί να «σβήσει τα ίχνη του ΜΕ.Τ.Α.-Ο.Τ.Α.», όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν στην ανακοίνωσή τους. Αυτό ήταν αποτέλεσμα απόφασης των εργαζομένων με δημοκρατικές διαδικασίες και τίποτε παραπάνω!

 Όσον αφορά τα «μαθήματα» συνδικαλισμού, τις «οδηγίες» για τον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας της Ομοσπονδίας και το «συγκριτικό μέτρο» αγωνιστικότητας που παραθέτουν οι συνάδελφοι του ΜΕ.Τ.Α.-Ο.Τ.Α., απλά τους ενημερώνουμε ότι για αυτά αποφάσισαν και αποφασίζουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.