ΑΡ.ΠΑ. Βύρωνα: Ανάρτηση της Παλαιστινιακής σημαίας στο δημαρχείο Βύρωνα με πρωτοβουλία του συνδυασμού μας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

αναδημοσίευση

Ο συνδυασμός μας “Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα – Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα – Συνεργαζόμενες-οι, Αγωνιστική Εκλογική Συμπόρευση” κατέθεσε πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα ημ. 20/5/2024 για την ανάρτηση της παλαιστινιακής σημαίας στο δημαρχείο Βύρωνα.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την ανάρτηση της Παλαιστινιακής σημαίας με τις ψήφους και των παρατάξεων της δημ. αρχής-Σωτηρόπουλος, Κατωπόδη, Λαϊκής Συσπείρωσης. Καταψήφισε η παράταξη Μπαντή και έλειψε την ώρα της ψηφοφορίας ο Δεμπόνος.

Η υλοποίηση της απόφασης έγινε με συμβολή του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Βύρωνα στις 22/5/2024.  

Παρακάτω η πρόταση που καταθέσαμε προς το δημοτικό συμβούλιο.

Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα – Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα – Συνεργαζόμενες-οι, Αγωνιστική Εκλογική Συμπόρευση

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ

Στην Παλαιστίνη εξελίσσεται ένας πόλεμος του κράτους του Ισραήλ σε βάρος της κατεχόμενης Παλαιστίνης που μέχρι 30/4 μετρά πάνω από 34.535 επίσημα αναγνωρισμένους νεκρούς, 77.704 τραυματίες, 1,5 εκ. εκτοπισμένους και εκτιμά ότι πτώματα ακόμα 10.000 Παλαιστινίων βρίσκονται κάτω από τα ερείπια των εκατοντάδων κατεστραμμένων κτιρίων.

Όλες και όλοι καλούμαστε να πάρουμε θέση για να σταματήσει η γενοκτονία ενός λαού στη γειτονιά μας και ειδικά από τη στιγμή που η ηγεσία της χώρας μας αναμειγνύει την Ελλάδα στο αιματοκύλισμα με στήριξη του κράτους του Ισραήλ.

Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση μας να εκφράσουμε τα αισθήματα αλληλεγγύης του Βυρωνιώτικου λαού της προσφυγικής μας συνοικίας στον Παλαιστινιακό λαό που υποφέρει από τις στρατιωτικές επιθέσεις, το λιμό, την καταστροφή της χώρας του και να απαιτήσουμε άμεση κατάπαυση του πυρός.

Πάνω από 30 δήμοι σε ένδειξη αλληλεγγύης έχουν υψώσει στα δημαρχεία τους την παλαιστινιακή σημαία και θεωρούμε ότι και ο δήμος Βύρωνα πρέπει να συμμετέχει σε αυτήν την πρωτοβουλία, αναρτώντας τη Παλαιστινιακή σημαία σε εμφανές σημείο της πρόσοψης του κτιρίου.

Ζητάμε να παρθεί σχετική απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο ημ. 20/5/2024.

 20/5/2024

Πηγή: aristeriparemvasivyrona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.