ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίου του Μενέλαου Χαραλαμπίδη: «Οι Δωσίλογοι. Ένοπλη, πολιτική και οικονομική συνεργασία στα χρόνια της Κατοχής»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Βύρωνας, 21.6.2024

Στο Μουσείο Ιστορίας του Βύρωνα, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 ο Δήμος Βύρωνα και η  Ζ΄ΕΛΜΕ Αθήνας παρουσίασαν το βιβλίο «Οι Δωσίλογοι. Ένοπλη,πολιτική και οικονομική συνεργασία στα χρόνια της Κατοχής» του συγγραφέα Μενέλαου Χαραλαμπίδη. Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος κόσμου αποδεικνύοντας το έντονο ενδιαφέρον του κοινού για το νέο αυτό έργο και την ανάγκη να «φωτισθεί» περισσότερο με επιστημονικά συγγράμματα και άρθρα η σκοτεινή περίοδος της κατοχής.

Το βιβλίο παρουσίασαν ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος, ο οποίος εστίασε στην έκταση των περιπτώσεων εκούσιας ιδιοτελής συνεργασίας με τον κατακτητή που περιγράφονται στο βιβλίο και στην ατιμωρησία και την λήθη που χαρακτήρισαν το φαινόμενο του δοσιλογισμού και ο Γιώργος Πλακίδας από την Ζ΄ΕΛΜΕ Αθήνας που επισήμανε την έλλειψη οποιασδήποτε αναφοράς στο φαινόμενο του δοσιλογισμού στη εκπαίδευση.

Στη συνέχεια, ο συγγραφέας Μενέλαος Χαραλαμπίδης πήρε τον λόγο, εξηγώντας την έμπνευσή του για τη συγγραφή του βιβλίου και αναλύοντας τη θεματολογία του. Το βιβλίο «Οι Δωσίλογοι. Ένοπλη, πολιτική και οικονομική συνεργασία στα χρόνια της Κατοχής» εμβαθύνει στην περίοδο της Κατοχής και εξετάζει τη συνεργασία με τις κατοχικές δυνάμεις, προσφέροντας μια νέα οπτική γωνία στα γεγονότα εκείνης της περιόδου. Ο συγγραφέας μελέτησε εκτενώς ιστορικές πηγές και ανέπτυξε μια συγκλονιστική αφήγηση που καθηλώνει τον αναγνώστη. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις από το κοινό και συζήτηση, δίνοντας τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να εκφράσουν τις απόψεις τους και να συζητήσουν με τον συγγραφέα.

Τέλος, η βραδιά έκλεισε με συζήτηση με το κοινό καθώς και με την υπογραφή αντιτύπων του βιβλίου από τον Συγγραφέα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα», Γρηγόρης Κατωπόδης, ο επικεφαλής της παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα- Συνεργαζόμενες-οι Αγωνιστική Εκλογική Συμπόρευση», Σταύρος Τζορτζιώτης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Θανάσης Κλειάσιος, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Εξυπηρέτησης Πολιτών Βασίλης Πέτσας, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Υποδομών Στέφανος Παπαντζίμας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Γιώργος Γκαρμπουνώφ, η Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής Μάρω Γκανέτσου, η Δημοτική σύμβουλος, ΕλένηΒιδάλη, πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, ο Δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Μποζιάρης, Πρόεδρος Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, η Δημοτική σύμβουλος Λεμονιά Κλωνάρη, η γραμματέας Ζ’ ΕΛΜΕ ΓιώταΜαρρέ, ο Πρόεδρος της Πανιωνίου Στέγης Δημήτρης Σάρολας, η Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καρέα Ελένη Γεωργίου και ο Πρόεδρος Συνδέσμου «Μπάϊρον» Πάνος Τριγάζης. Την βραδιά συντόνισε η Διευθύντρια του Πολιτισμού, Παιδείας  και Αθλητισμού Δώρα Ξυλογιάννη.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.