ΒΥΡΩΝΑΣ: Ολοκληρώθηκε η Έκθεση Φωτογραφίας για την πόλη μας, των Σάββα Βασιλειάδη και Ναταλίας Ποπαδιούς στη Λαμπηδόνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ξεκίνησε το Σάββατο 18 Μαΐου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου, η έκθεση φωτογραφίας των φωτογράφων Σάββα Βασιλειάδη και Ναταλίας Ποπαδιούς, στο φιλόξενο χώρο του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου- Λαμπηδόνα.

Οι φωτογραφίες του Σάββα και της Ναταλίας, βγαλμένες με μεράκι, αποτυπώνουν και  διασώζουν έναν Βύρωνα μιας άλλης εποχής.

Το Βύρωνα που πριν 100 χρόνια -το 1922, οι πρόσφυγες ξεριζωμένοι από την Μικρά Ασία,  ήρθαν στην περιοχή γύρω από το εκκλησάκι  Αγ. Λαζάρου, τότε συνοικισμό Παγκρατίου και σιγά σιγά  δημιούργησαν το συνοικισμό Βύρωνα και αργότερα το 1934 τον δήμο Βύρωνα.

Οι φωτογραφίες  των Σάββα Βασιλειάδη και Ναταλίας Ποπαδιούς μας ταξιδεύουν στον χρόνο. 

Μέσα από τις φωτογραφίες τους προβάλουν ότι έχει απομείνει  και διασώζεται μέχρι σήμερα στην πόλη μας και δεν θυσιάστηκε στο βωμό της αντιπαροχής, των εργολαβικών συμφερόντων και του κέρδους. 

Είναι διαχρονικές οι ευθύνες δημοτικών αρχών και κυβερνήσεων που φτιάσαμε ως ΕΔΩ.

 Ακόμη και σήμερα θα μπορούσαν να διασωθούν, να χαρακτηριστούν διατηρητέα ορισμένα κτήρια, να αξιοποιηθούν,  για  να θυμίζουν την ιστορική διαδρομή αυτής της πόλης.

Εάν υπάρξει πολιτική βούληση από την τοπική δημοτική εξουσία,  κάτι μπορεί να διασωθεί και να αξιοποιηθεί, από την ιστορική πολιτιστική μας κληρονομιά!

Δείτε φωτογραφίες από την έκθεση 

         Ο Σάββας Βασιλειάδης   διατηρεί φωτογραφείο, Μυσίας 1, στον Βύρωνα

  Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.