ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. Να ρίξουμε άμμο στα γρανάζια τους. Του Χρήστου Παναγιωτόπουλου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Να καταδικάσουμε με την ψήφο μας την αντιλαϊκή αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης Ν.Δ. – Μητσοτάκη που φτωχοποιεί καθημερινά την ζωή μας και διαλύει κάθε δημόσιο αγαθό που έχει απομείνει.

 Να στείλουμε και με την ψήφο μας, δυνατό, αντικαπιταλιστικό, αντιπολεμικό, αντί Ε.Ε.  μήνυμα ελπίδας.

Όλοι και όλες γνωρίζουμε ότι οι ευρωεκλογές που διεξάγονται κάθε πέντε χρόνια, δεν έφεραν και δεν θα φέρουν την «άνοιξη» στο λαό μας και τους λαούς της Ευρώπης. Γιατί η Ε. Ένωση προωθεί το κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον των αστών, των πολυεθνικών, των επιχειρηματικών ομίλων και των εργοδοτών. Δεν είναι το κοινό σπίτι των λαών, όπως θέλουν να λένε, είναι  κοινή Ένωση που στηρίζει τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους σε βάρος των λαών.

Οι ευρωεκλογές αποτελούν μια ευκαιρία να στείλουμε ένα ηχηρό εκλογικό μήνυμα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά μας στην καθημερινότητα που βιώνουμε εξ αιτίας των πολιτικών που επιβάλει η κυβέρνηση της Ν.Δ και με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε.. Στον τομέα της υγείας και της πρόνοιας, της εργασίας, των μορφωτικών, δημοκρατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας.

Ενάντια στην πολιτική τους που γιγαντώνει την  ακρίβεια και την διαρκή φτωχοποίηση που μας έχουν επιβάλει, που έχουν καθηλωμένους τους μισθούς και τις συντάξεις, με αποτέλεσμα να  βγαίνει δύσκολα ο μήνας. Δεν μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια. Ιδιαίτερα εάν έχουμε δάνεια, ενοίκιο και άλλες υποχρεώσεις, στις 20-22 του μήνα τα χρήματα τελειώνουν. Μας τρώει ο βραχνάς για τα φροντιστήρια των παιδιών, τους λογαριασμούς ενέργειας. «Τρέμουμε» στην ιδέα μην μας προκύψει κάτι έκτακτο.

Μαζί με τα παραπάνω συνεχίζουμε, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, να είμαστε αυτοί που διαρκώς  πληρώνουμε με συνέπεια τους φόρους μας. Το μαύρο χρήμα διπλά μας οργιάζει κι είμαστε οι μόνοι σταθεροί οικονομικοί αιμοδότες του κράτους μέσα από την φοροληστεία που μας επιβάλλουν.  Το φορολογικό σύστημα είναι άδικο. Οι μισθωτοί και συνταξιούχοι καταβάλουμε το 83% των φόρων. Να πληρώσουν αυτοί που θησαυρίζουν, να υπάρξει έκτακτη φορολόγηση των πλουσίων, να γίνει αναδιανομή του πλούτου, να ενισχυθούν οι ασθενέστεροι και το κοινωνικό κράτος.

Μας ζαλίζουν καθημερινά ότι η οικονομία πάει καλά, αλλά εμείς ζούμε διαρκώς με λίγα που γίνονται όλο και λιγότερα. Την ίδια στιγμή τα κέρδη των επιχειρήσεων αυξάνονται Μας επιβάλουν μέσω της ακρίβειας να αλλάζουμε ακόμη και διατροφικές συνήθειες για να βγάλουμε πέρα. Να αυξηθούν ουσιαστικά οι μισθοί και οι συντάξεις. Κατώτατος μισθός, κατώτατη σύνταξη 1000 ευρώ καθαρά. Αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή μισθών και συντάξεων. Επαναφορά της 13-14ης σύνταξης, για να ζούμε με αξιοπρέπεια.

Για  αυτούς και για πολλούς ακόμη λόγους και χωρίς να έχουμε αυταπάτες για το ρόλο της Ε. Ένωση, χρειάζεται να στείλουμε ένα μήνυμα αντίθεσης, καταδίκης της πολιτικής τους, καταψηφίζοντας πρώτα από όλα τη Ν.Δ. Να πάρει όσο το δυνατό χαμηλότερο ποσοστό, να της κοπεί ο βήχας, ο αυταρχισμός και η αλαζονεία. Να την αναγκάσουμε να «εκτροχιαστεί» από την αντιλαϊκή νεοφιλελεύθερη πολιτική της. Να μην την αφήσουμε να ξεθεμελιώσει τα πάντα και να επιβάλλει μια ακόμη χειρότερη τάξη πραγμάτων στη ζωή μας και τη χώρα. Να την αναγκάσουμε να μην στηρίζει την γενοκτονία που συντελείται στο λαό της Παλαιστίνης, να μην συμμετέχει μαζί με το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Να στείλουμε με την ψήφο μας μήνυμα αντιθέσεις στις πολιτικές κατευθύνσεις της Ε. Ε και των μηχανισμών της. Να πούμε όχι στους πολέμους που διεξάγονται στην περιοχή μας και σφάζουν τους λαούς, χαράσσοντας νέα σύνορα. .

Να αρνηθούμε να είμαστε άβουλα όντα στις ορέξεις τους. Να βάλουμε φραγμό στις ακροδεξιές, ρατσιστικές  ιδέες και πρακτικές τους. Τίποτα το θετικό  δεν έχει να προσφέρει η άνοδος της ακροδεξιάς στη χωρά μας και στην Ευρώπη, για τους λαούς, στο αντίθετο θα συνεισφέρει και στο σκοταδισμό.

Οι ευρωεκλογές δεν θα αλλάξουν την κυβέρνηση, δεν θα φέρουν την «άνοιξη» στις ζωές μας.

Μπορούμε με την ψήφο μας να τους κόψουμε τη φόρα.

Να μην στηρίξουμε τα αστικά κόμματα, που δεν μπορούν να κάνουν ούτε αντιπολίτευση στο Μητσοτάκη και το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι η εναλλαγή στην εξουσία. Ποια εκλογική σειρά κατάταξης θα έχουν το βράδυ των εκλογών, για να έχουν τους μηχανισμούς τους και τα πολιτικά τους μαγαζιά.

Μην εμπιστευόμαστε αυτούς που μας λένε ψέματα και πριν τις εκλογές μας τάζουνε τους ουρανούς. Ούτε αυτούς που μπορεί να αντιστέκονται, αλλά αποτέλεσμα δεν έχουν με την πολιτική και την τακτική που ακολουθούν.

Να ενισχύσουμε, ψηφίσουμε εκείνα τα ψηφοδέλτια που μιλάνε και εννοούν τη Ρήξη και την έξοδο από την Ε.Ε. Εκείνες τις δυνάμεις που θέλουν και επιδιώκουν ένα κοινό μέτωπο και βηματισμό για την Ρήξη με το καθεστώς Μητσοτάκη αλλά και την αστική αντιλαϊκή πολιτική διαχείριση.

 Ξέρουμε ότι οι εκλογές δεν αλλάζουν το κόσμο.

Με τους κοινωνικούς, μαχητικούς και ανεξάρτητους αγώνες μας, εάν υπάρξουν, μπορεί να πάνε τα πράγματα αλλιώς. Να έρθουν τα ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ. Αυτό χρειαζόμαστε και αυτό δεν θα έρθει από τις εκλογές.

Να πάμε να ρίξουμε στη κάλπη ΑΝτι-Ε.Ε. αντικαπιταλιστικό ψηφοδέλτιο, καταδικάζοντας τις πολιτικές της κατευθύνσεις.

Ψηφοδέλτιο καταδίκης της κυβέρνησης Ν.Δ.       – Μητσοτάκη και των ακροδεξιών κομμάτων.

Να καταδικάσουμε το  άδικο και σάπιο πολιτικό σύστημα και τα κόμματα του, που με την πολιτική του γεννά εγκλήματα όπως στα Τέμπη και συγκαλύπτει της ευθύνες του.

Να ρίξουμε κόκκινο στη νύκτα. Λάδι στη φωτιά για την ενίσχυση των αγώνων της επόμενης ημέρας.

Η ελπίδα βρίσκεται στην Ρήξη, την Ανυπακοή, ξεπερνώντας τα όρια της Ε. Ένωσης, σπάζοντας τα δεσμά της, για μια Ευρώπη των χειραφετημένων λαών της.

Αλληλεγγύη, φιλία, ειρήνη με τους λαούς όλου του κόσμου. Ο καπιταλισμός τους δεν είναι το τέλος της ιστορίας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός, αρκεί να τον θέλουμε και να συμβάλουμε για αυτόν.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Πρώην πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.