Ευρωεκλογές: Το αποτέλεσμα στο 99,99% -Ποιοι εκλέγονται (ποσοστά)

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το ιστορικό υψηλό της αποχής χαρακτήρισε τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου στην Ελλάδα.

Πρώτο κόμμα αναδείχτηκε η Νέα Δημοκρατία καταγράφοντας όμως σημαντικές απώλειες σε σχέση με τις εκλογές του 2019.

Οι ευρωεκλογές προκάλεσαν τριγμούς στο κυβερνητικό οικοδόμημα, συζητήσεις εντός των κομμάτων αλλά…  και σεισμικές δονήσεις στο μπλοκ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στο 99,99% των εκλογικών τμημάτων είχαν δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Με βάση αυτή την ενσωμάτωση:

Η ΝΔ συγκεντρώνει 28,31%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 14,92%, το ΠΑΣΟΚ στο 12,79%, η Ελληνική Λύση στο 9,30% το ΚΚΕ στο 9,25%, η Νίκη στο 4,36%, η Πλεύση Ελευθερίας στο 3,4%, η Φωνή Λογικής στο 3,04%.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα χθες, παρουσιάστηκε και η τελική εκτίμηση του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic, υπό την αίρεση, ωστόσο, της επιστολικής ψήφου.

Η αποχή νίκησε!

“Νικήτρια” της εκλογικής αναμέτρησης ήταν πάντως η αποχή, η οποία έφθασε το 59,25% και τη συμμετοχή 3.753.556 πολιτών από τους 9.211.510 εγγεγραμμένους. Πρωταθλήτρια της αποχής αναδείχθηκε η Φλώρινα με ποσοστό 74,61% και ακολουθεί ο νομός Κεφαλληνίας με ποσοστό 72,06% και ο νομός Λακωνίας με ποσοστό 70,55%. (δείτε αναλυτικά εδώ για κάθε περιοχή)

Ποιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές

Με βάση αυτό το αποτέλεσμα η ΝΔ καταλαμβάνει 7 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 4, το ΠΑΣΟΚ 3, η Ελληνική Λύση 2, το ΚΚΕ 2, η ΝΙΚΗ 1, η Πλεύση Ελ.1 και η Φωνή Λογικής 1

Ο Γιώργος Αυτιάς είναι ο πρώτος σε σταυρούς μεταξύ όλων των κομμάτων για τις Ευρωεκλογές.

Από το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο, ακολουθούν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Φρέντης Μπελέρης, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Δημήτρης Τσιόδρας και η Ελεονώρα Μελέτη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Αρβανίτης είναι πρώτος, ενώ εκλέγονται ακόμα ο Νίκος Φαραντούρης, ο Νίκος Παππάς και η Έλενα Κουντουρά.

Στο ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Παπανδρέου είναι ο πρώτος σε σταυρούς και επανεκλέγεται, ενώ στο πλευρό του θα βρεθεί ο Γιάννης Μανιάτης και ο Σάκης Αρναούτογλου.

Στην Ελληνικη Λύση, ο Φράγκος Φραγκούλης και η Γαλάτω Αλεξανδράκη.

Στο ΚΚΕ εκλέγονται ο Λευτέρης Νικολάου Αλαβάνος και ο Κώστας Παπαδάκης.

Στη Νίκη εκλέγεται ο Νίκος Αναδιώτης

Έδρα  πήρε και η Αφροδ. Λατινοπούλου.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.