Εκδήλωση Προβολής Διαδικτυακής Πλατφόρμας Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Βύρωνα 28 Ιουνίου 2024 και ώρα 17:00 – 21:00

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αγαπητές,
Αγαπητοί,
ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με τον Δήμο Βύρωνα σας καλεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 και ώρα 17:00 – 21:00, σε μία σειρά από εκδηλώσεις και
πολιτιστικά δρώμενα τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο προώθησης και υλοποίησης του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Βύρωνα.
Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στον Πεζόδρομο Ιθώμης στον Βύρωνα.
Στόχος των εκδηλώσεων είναι να ενημερωθούν οι πολίτες και οι επισκέπτες του Δήμου για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Βύρωνα, αλλά και να καλωσορίσουν το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο, στηρίζοντας τους τοπικούς επιχειρηματίες, αλλά και αναδεικνύοντας τον Βύρωνα σε σημαντικό σημείο επιχειρηματικής δραστηριότητας και προώθησης της τοπικής οικονομίας.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Παρακάτω το Δελτίου Τύπου του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Βύρωνα:

Ανοικτή εκδήλωση του AKE Βύρωνα, την Παρασκευή 28/06/2024, στις 17:00 – 21:00, στην Ιθώμης)

(Πολιστιστικά Δρώμενα – Γνωρίζω τις 105 επιχειρήσεις του ΑΚΕ Βύρωνα)

 Το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Βύρωνα δίνει τον παλμό για την προώθηση της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ) σε συνεργασία με τον Δήμο Βύρωνα, σας καλεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 και ώρα 17:00 – 21:00, σε μία σειρά από εκδηλώσεις και πολιτιστικά δρώμενα τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο προώθησης και υλοποίησης του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Βύρωνα.

Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στον Πεζόδρομο Ιθώμη, όπου πολιτιστικοί σύλλογοι και ομάδες θα δώσουν τον παλμό μέσα από διασκεδαστικά πολιτιστικά δρώμενα, στην καρδιά του Βύρωνα.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι να ενημερωθούν οι πολίτες και οι επισκέπτες του Δήμου για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Βύρωνα, αλλά και να καλωσορίσουν το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο, στηρίζοντας τους τοπικούς επιχειρηματίες, αλλά και αναδεικνύοντας τον Βύρωνα σε σημαντικό σημείο επιχειρηματικής δραστηριότητας και προώθησης της τοπικής οικονομίας.

Το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall) του Δήμου Βύρωνα, στοχεύει:

  • Να αναβαθμίσει τον Δήμο σε χώρο αγορών, ψυχαγωγίας και πολιτισμού
  • Να γίνει εφικτή η χρήση σύγχρονων εργαλείων (Smart Utilities),
  • Να προσελκύει όλες τις ηλικιακές ομάδες
  • Να δώσει στους επαγγελματικούς φορείς τη δυνατότητα να προβάλουν την επιχείρηση τους και να συμβάλουν στην προώθηση της τοπικής οικονομίας άμεσα και κυρίως ψηφιακά
  • Να προωθήσει τις πωλήσεις των 105 επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο ΑΚΕ Βύρωνα
  • Να δημιουργήσει ένα συνεργατικό δίκτυο των 105 επιχειρήσεων, και να αναδείξει τα καταστήματα μέσα από την εφαρμογή open mall app, με στόχο την αυξημένη αναγνωρισιμότητα εντός και εκτός Βύρωνα.
  • Να προωθήσει τις ψηφιακές πωλήσεις και ιδιαίτερα το cross selling.

Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων περιλαμβάνει πολιτιστικά δρώμενα και προσφορές από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις προς του επισκέπτες.

Σας περιμένουμε, μαζί με τις 105 επιχειρήσεις,  στις 28 Ιουνίου 2024 στο Βύρωνα!

 Περισσότερα για το ΑΚΕ Βύρωνα: https://platform.openmallvironas.gr/

Οι Εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Δημιουργία πλατφόρμας ενίσχυσης τοπικής επιχειρηματικότητας μέσω υπηρεσιών αλληλεπίδρασης, ενίσχυσης πιστότητας και επιβράβευσης επισκεπτών και δημιουργίας ψηφιακού λογοτύπου και διοργάνωση δύο (2) εκδηλώσεων για την προβολή της πλατφόρμας και της εμπορικής περιοχής», του υποέργου 3 «Δράσεις προβολής και προώθησης της εμπορικής περιοχής» στο πλαίσιο της Πράξης : «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ε.Π. ‘Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία’ (ΕΣΠΑ 2021 – 2027).

 Σχετικοί Σύνδεσμοι:

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.