ΛΑΣ Βύρωνα: Παρεμβάσεις των Δημοτικών Συμβούλων της Λ.Σ στις συνεδριάσεις του ΔΣ στις 17 και 20 Ιούνη.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

23.6.2024

Συζήτηση αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Με αφορμή το αίτημα γονέα θύματος του εγκλήματος των Τεμπών -αλλά και άλλων κατοίκων-  με το οποίο ζητούνταν η τοποθέτηση μνημείου ως ελάχιστος φόρος τιμής στους νεκρούς συνανθρώπους μας, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Βαγγέλης Γείτονας, τόνισε ότι το σύνθημα ενός ολόκληρου λαού ότι «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» γίνεται πράξη, παρά τη συγκάλυψη που επιχειρήθηκε από την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα. Ανέδειξε τις διαχρονικές ευθύνες της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων που, με στόχο την απελευθέρωση και την ιδιωτικοποίηση του σιδηρόδρομου, απαξίωσαν πλήρως τις υποδομές, άφησαν τεράστια κενά στα συστήματα ασφαλείας, προχώρησαν σε απολύσεις εργαζόμενων με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 συνάνθρωποί μας. «Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη έχει ένοχο και είναι η πολιτική που έχει ακολουθηθεί μέχρι σήμερα απ’ όλες τις κυβερνήσεις. Αυτή η πολιτική πρέπει να τιμωρηθεί. Ο καλύτερος και ουσιαστικότερος τρόπος να τιμήσουμε τους νεκρούς -και να μη θρηνήσουμε περισσότερους- είναι ο αγώνας  για σύγχρονες και ασφαλείς συγκοινωνίες προς όφελος του λαού, βγάζοντας από την εξίσωση τον κέρδος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων», τόνισε, μεταξύ άλλων, υπερψηφίζοντας φυσικά το συγκεκριμένο αίτημα.

Για την απόσυρσή του σχολικού λεωφορείου του 1ου Παιδικού Σταθμού Δήμου.

Να συνεχιστεί η λειτουργία του σχολικού λεωφορείου, το οποίο εξυπηρετεί εδώ και χρόνια τις ανάγκες μεταφοράς  των παιδιών από και προς τον 1ο Παιδικό Σταθμό, αλλά και τις ανάγκες ΟΛΩΝ των παιδικών σταθμών για εκδρομές, επισκέψεις σε μουσεία κ.ά., απαίτησε από τη Δημοτική Αρχή  ο Β. Γείτονας σε παρέμβασή του για το συγκεκριμένο θέμα. Η συζήτηση έγινε ύστερα από πρωτοβουλία -και συγκέντρωση υπογραφών- των γονέων του 1ου Παιδικού Σταθμού οι οποίοι χωρίς καμία ουσιαστική ενημέρωση από τη Δ. Αρχή κινδυνεύουν να μείνουν ξεκρέμαστοι. Πρόκειται για ένα θέμα που δεν προέκυψε ξαφνικά, αλλά είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι το ένα από τα δύο σχολικά των παιδικών σταθμών ήταν ούτως η άλλως ακατάλληλο και έπρεπε να αποσυρθεί. Ο Βαγγέλης Γείτονας στην παρέμβασή του ανέδειξε τις διαχρονικές ευθύνες Κράτους, Περιφέρειας και Δημοτικών Αρχών που δε δίνουν χρήματα για να καλυφθούν αναγκαίες και στοιχειώδης ανάγκες των δημοτών, «ενώ την ίδια στιγμή γίνεται χορός εκατομμυρίων για “έξυπνες πόλεις” και “έξυπνα παγκάκια” για να θησαυρίζουν μεγάλες εταιρίες», τόνισε στηλιτεύοντας και τη στάση του πρώην Δημάρχου κ. Κατωπόδη ο οποίος με θράσος υπέδειξε στη συνεδρίαση μια σειρά από «λύσεις», ενώ ο ίδιος όντας 9 χρόνια Δήμαρχος δεν έκανε απολύτως τίποτα! Για το ίδιο θέμα ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Καλύβας τόνισε ότι αποτελεί πολιτική επιλογή της δημοτικής αρχής  να δίνονται ή να ενισχύονται κωδικοί εξόδων στον προϋπολογισμό του Δήμου από ίδιους πόρους που αφορούν την «προβολή» και «διαφήμιση» δράσεων και αναβάθμιση ιστοσελίδων αλλά χρήματα για την αγορά σχολικού λεωφορείου να μη δίνονται μεταξύ άλλων.

Συζήτηση για την 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού για το 2024.

Σε συζήτηση σχετικά με την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου ο Βασίλης Καλύβας ανέδειξε ότι ακόμα μια φορά αποτυπώνεται καθαρά η έλλειψη μόνιμου προσωπικού σε μια σειρά υπηρεσίες του Δήμου, δεδομένου ότι σ’ ένα μεγάλο μέρος της αναμόρφωσης ενισχύονταν κωδικοί που αφορούν τις ελαστικές σχέσεις εργασίας. Συμβάσεις ορισμένου χρόνου, επέκταση των Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου, ΚΟΙΝΣΕΠ κ.ά. είχαν την τιμητική τους ακόμα μια φορά, ταυτόχρονα με ανάθεση σε ιδιωτικές εταιρίες των μελετών της Τεχνικής Υπηρεσίας. Καταλήγοντας, ο Βασίλης Καλύβας τόνισε ότι  η λύση βρίσκεται στην  σύγκρουση με τις πολιτικές εκείνες που δημιουργούν εργαζόμενους πολλών ταχυτήτων και στρατιές ομήρων αποδυναμώνοντας παράλληλα  και το  παρεχόμενο έργο των υπηρεσιών του Δήμου. «Παλεύουμε και διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους», τόνισε μεταξύ άλλων.

Να παραχωρηθεί εδώ και τώρα χώρος στην χορωδία «Μελωδικοί Ταξιδιώτες Δήμου Βύρωνα».

Την απαράδεκτη κίνηση της Δημοτικής Αρχής και του αρμόδιου αντιδημάρχου Πολιτισμού, κ. Κλειάσιου για τη μη παραχώρηση  χώρου για τις ανάγκες των προβών που απαιτούνται για την λειτουργία της χορωδίας «Μελωδικοί Ταξιδιώτες Δήμου Βύρωνα», υπογράμμισε εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης σε τοποθέτησή του ο Βασίλης Καλύβας. Πρόκειται για μια χορωδία που λειτουργεί και παράγει πολιτιστικό έργο εδώ και αρκετά χρόνια και ενώ μέχρι πρότινος είχε στέγη, κινδυνεύει πλέον να μείνει χωρίς κάποιο χώρο για τη δραστηριότητά της!

Οι δικαιολογίες περί μη ανανέωσης της σύμβασης με τον μαέστρο της χορωδίας, και απόψεις όπως «δε σας αναγνωρίζουμε» ή  «πληρώστε για να έχετε χώρο» που εκφράστηκαν από στελέχη της Δημοτικής Αρχής είναι απολύτως καταδικαστέες.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Βασίλης Καλύβας τόνισε ότι θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος η χορωδία να τελεί υπό τη σκέπη του Δήμου Βύρωνα χωρίς «ενδιάμεσους» και φυσικά με τη δωρεάν συμμετοχή των μελών της.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.