Η πολιτική της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βύρωνα είναι για τα μπάζα.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με ανακοίνωσή του το Δίκτυο Εργαζομένων στους ΟΤΑ, παρουσιάζει μια εικόνα της δημοτικής αρχής στο Βύρωνα, χωρίς τα φτιασίδια, που η δημοτική αρχή προσπαθεί με επικοινωνιακές κινήσεις να κρύψει.

  • Είναι η δημοτική αρχή με επικεφαλής το Δήμαρχο και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατωπόδη τον περασμένο Νοέμβριο είχε επιδιώξει να βάλει στο Δήμο τρεις ιδιωτικές εταιρείες για την διαχείριση των απορριμμάτων και κάτω από την αντίσταση των εργαζομένων και την αρνητική στάση της αντιπολίτευσης δεν κατάφερε να περάσει το σχέδιο της, αφού εχει 9 στους 41 δημοτικούς συμβούλους. Επανειλημμένα επιδιώκει να αναθέσει σε ιδιώτες την ανακύκλωση.
  • Είναι η Δημοτική Αρχή : που πρώτη έκανε κατάσχεσες λογαριασμών μικροωφιλετών τα χρόνια της κρίσης. Αυτή που είναι πρόθυμη να υπογράφει συμβάσεις με ιδιώτες αφού πρώτα απαξιώνει με την πολιτική της τις υπηρεσίες του Δήμου.
  • Που συχνά πυκνά αφήνει την πόλη στο σκοτάδι γιατί δεν μπορεί να διασφαλίσει ούτε το δημοτικό φωτισμό, εάν δεν δόση εργολαβία.
  • Είναι ή δημοτική αρχή που σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων δίνει υπερωρίες σε ορισμένους εργαζόμενους– χωρίς να εργάζονται τα σαββατοκύριακα- σε κρίσιμα πόστα προκειμένου να κλείνει στόματα και να κάνει την δουλειά της.
  • Είναι αυτή που στήριξε τις Συριζαίικες πολιτικές των μνημονίων τα χρόνια της κρίσης αλλά φωτογραφίζεται μοιράζοντας αυγά στα θύματα των μνημονιακών πολιτικών.
  • Που αξιοποιεί την πανδημία ως ευκαιρία στις αντεργατικές και αντιλαϊκές της ορέξεις και βγάζει εργαζόμενους της Δ. Επιχείρησης (κοιμητήριο- χρυσορυχείο) σε αναστολή εργασίας για να μην καταβάλει τους μισθούς , ισχυριζόμενη ότι δήθεν δεν είναι επιχείρηση Ν.Π.Ι.Δ. ΟΤΑ.
  • Που βγάζει ανακοινώσεις δήθεν για την προστασία του περιβάλλοντος, καλεί τους μικρούς μαθητές να φυτεύσουν δένδρα αλλά συνεχίζει να καταπατά το βουνό-Υμηττό- λειτουργώντας παράνομα σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων και μπάζων.
    Που επικοινωνιακά τα παρουσιάζει όλα ωραία και καλά αλλά όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι τρία χρόνια δεν τους έχει χορήγηση τα Μέσα Ατομικής Προστασίας.

Σε αυτή τη Δημοτική αρχή υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο λαός του Βύρωνα της γύρισε την πλάτη και είναι μειοψηφία. Στο Δημοτικό συμβούλιο εξέλεξε 9 δημοτικούς συμβούλους στους 41 και σήμερα αξιοποιώντας το πρόσφατο νόμο των Μητσοτάκη- Θεωδορικάκου μέσα στην πανδημία, που μετατρέπει τις μειοψηφούσες δημοτικές αρχές σε πλειοψηφία στην οικονομική επιτροπή για να μπορούν να παίρνουν ότι αποφάσεις θέλουν, δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και επιδιώκει να πάρει απόφαση την Δευτέρα 24 Απριλίου και να υπογράψει σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία για την μεταφορά των μπάζων επιβαρύνοντας το Δήμο με 75.000 ευρώ συνολικά.

Στην συνέχεια ποιος ξέρει τι άλλο θα κάνει, τι άλλο θα δώσει σε ιδιώτες. Χρόνια σχεδίαζε την είσοδο ιδιωτικών εταιρειών στο Δήμο, δεν είχε όμως τη πολιτική δύναμη να την επιβάλει. Τώρα που η Νεοφιλελεύθερη Ν.Δ. νομοθετεί και την διευκολύνει , η δημοτική αρχή ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει. Αλήθεια τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας για την πολιτική στο Δήμο Βύρωνα ;

Αυτή η πολιτική τους είναι για τα μπάζα. Δεν θα γίνει αποδεκτή ούτε από το λαό που γρήγορα θα πληρώσει τα αποτελέσματα αυτής τη τακτικής, ούτε από τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ. Ας το καταλάβουν όσο είναι καιρός . Να μην αξιοποιούν την πανδημία ως εύκαιρα στις αντεργατικές και αντιλαϊκές τους ορέξεις. Δεν μπορεί για πολύ να κοροϊδεύουν επικοινωνιακά. Να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο από το σάιτ του Δήμου, αποκλείοντας κάθε άλλη φωνή, έχοντας τις πλάτες και την κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ.
Να αποσύρουν ΤΩΡΑ την εισήγηση ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ για τα μπάζα. Να ακούσουν την φωνή των εργαζομένων και να μην προβαίνουν σε ενέργειες που ΌΧΙ ΜΌΝΟ δεν έχουν την συναίνεση των πολιτών αλλά και οικονομικά τους επιβαρύνουν. Η πολιτική τους μόνο τα ιδιωτικά συμφέροντα εξυπηρετεί και αυτή καταγγέλλουμε .
Απρίλιος 2020

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.