Συνεχίζεται η ευαισθητοποίηση για τον καφέ κάδο ανακύκλωσης στον Δήμο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Βύρωνας, 28.6.2024

Tην Παρασκευή 28/6/2024 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση για τον καφέ κάδο ανακύκλωσης υπολειμμάτων τροφών (βιοαποβλήτων) στη λαϊκή αγορά της Νέας Ελβετίας.

Ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής), ενημέρωσαν τους κατοίκους της περιοχής για την ορθή χρήση του καφέ κάδου και τα οφέλη της ανακύκλωσης. Στο πλαίσιο της δράσης διανεμήθηκε και δωρεάν δείγμα εδαφοβελτιωτικού υλικού.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε πόρτα – πόρτα ενημέρωση με θυροκόλληση για το πρόγραμμα του καφέ κάδου σε κτίρια της γύρω περιοχής.

Στη δράση ενημέρωσης συμμετείχε ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Γιώργος Καρμπουνώφ.

Η χωριστή συλλογή υπολειμμάτων τροφών (βιοαποβλήτων) αποτελεί μια σημαντική περιβαλλοντική δράση η οποία θα ενταχθεί στην καθημερινότητα των πολιτών των Βύρωνα.

Με σύνθημα «Δώσε Αξία στα Σκουπίδια σου», ο Δήμος θα είναι διαρκώς δίπλα στους πολίτες για να τους βοηθήσει και να τους υποστηρίξει σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια!

Οδηγίες για τον καφέ κάδο

 Στον καφέ κάδο ρίχνουμε: υπολείμματα μαγειρεμένων τροφών μαζί με τα κόκκαλα, υπολείμματα καφέ και τσάι μαζί με τα φίλτρα τους, φρούτα και λαχανικά με τις φλούδες και τα κοτσάνια τους, ψωμί, ζυμαρικά, ρύζι και όσπρια, τσόφλια αυγών, γαλακτοκομικά, λίγα φύλλα.

 Στον καφέ κάδο ΔΕΝ ρίχνουμε: νωπά κρέατα και νωπά ψάρια, μαγειρικά λάδια, λίπη, συσκευασίες μεταλλικές, πλαστικές ή χάρτινες, κάψουλες καφέ, ξύλινα αντικείμενα, πριονίδι, αποτσίγαρα, στάχτη, ακαθαρσίες κατοικίδιων.

 Πρακτικές συμβουλές

  • Αφήνουμε τα υγρά υπολείμματα να στραγγίξουν πριν τα απορρίψουμε στον κάδο ή τα τυλίγουμε με εφημερίδα/χαρτί.
  • Απορρίπτουμε τα υπολείμματα τροφών είτε σε σακούλες (βιοαποδομήσιμες/ κομποστοποιήσιμες ή χάρτινες μαναβικής) είτε χύμα.
  • Αποφεύγουμε τη χρήση πλαστικής σακούλας.

 Μαθαίνουμε περισσότερα και συμμετέχουμε

Οι κάδοι ανοίγουν με ειδικό κλειδί που διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ από το Δημαρχείο (Καραολή και Δημητρίου 36 – 44), τη Δ/νση Καθαριότητας (Αμαξοστάσιο Βύρωνα, Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου) και σε άλλες δομές του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Δήμο στο τηλ.: 216 0049529 – 210 7658247, ή μέσω email: gramd.kathariotitas@dimosbyrona.gr.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.