Αιτήματα της Ένωσης Πολιτών «Ενάργεια» και της Κίνησης Πολιτών «Βύρωνας και τριγύρω»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΑΙΤΗΜΑΤΑ

της Ένωσης Πολιτών «Ενάργεια» και της Κίνησης Πολιτών «Βύρωνας και τριγύρω»

ΠΡΟΣ

ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ

Κοινοποίηση προς:

-Δημοτικές Παρατάξεις, δια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα, κ. Γ.  Πλακίδα

-Τοπικό Τύπο

-Επιτροπή Κατοίκων Σχολάζουσας Κληρονομιάς

ΘΕΜΑ: «Αίτημα για συζήτηση στο Δ.Σ. της υπόθεσης της σχολάζουσας κληρονομιάς της οδού Ν. Νικηφορίδη- Μίσθωση και Δέσμευση – Υλοποίηση της Απόφασης 28/2022»

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα,

Όπως γνωρίζετε, πιθανώς να βρισκόμαστε ακόμη στην αναμονή για την καθαρογραφή της Τελεσίδικης Δικαστικής Απόφασης της υπ’ αριθμ. 983/23-07-2021 Εκδικασθείσας Υπόθεσης για τη σχολάζουσα κληρονομιά «Μανούσου» (που περικλείεται από τις οδούς Νίκου Νικηφορίδη, Ν. Αρώνη και Τιμοθέου), στο Βύρωνα.

Επειδή, με την Απόφαση 28/2022 (13-04-2022) του Δημοτικού Συμβουλίου, η Δημοτική Αρχή δεσμεύεται (δείτε την ΑΔΑ: ΨΤ0ΛΩ9Ε-02Γ):

α) για «την δίχως καθυστέρηση διεκδίκηση του χώρου από το Δημόσιο, προς όφελος της περιοχής και της πόλης του Βύρωνα»

και

β) για την «ανάθεση στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου να εισηγηθεί στο Δ.Σ. εναλλακτικούς τρόπους απόκτησης του συγκεκριμένου Χώρου»

για το λόγο αυτό, εμείς, οι πολίτες, Αιτούμεθα:

1) Την άμεση συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να ενημερωθούν οι Δημοτικές Παρατάξεις και οι πολίτες του Βύρωνα σχετικά με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, οκτώ (8) μήνες μετά την Απόφαση του Δ.Σ.

2) Την ΑΜΕΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ του χώρου της σχολάζουσας κληρονομιάς «Μανούσου»:

α) Μέσα από διαδικασίες μίσθωσης, από το Δήμο, για νομικούς λόγους,

-όπως για παράδειγμα σας είχε προταθεί, την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018, από τριμελή επιτροπή, αποτελούμενη από την κυρία Ε.Π. και τους κ. Δ.Λ. και Ν.Β., που είχαν επισκεφτεί τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Κατωπόδη στο γραφείο του, και μεταξύ άλλων ζητήθηκε η διαμεσολάβηση προς την Κηδεμόνα κα Στρανομίτη για την επισκευή/ανακατασκευή, με ίδια κεφάλαια (δηλαδή από ένα μέλος της 3μελούς επιτροπής), του χώρου του παλαιού Συμβολαιογραφείου της σχολάζουσας κληρονομιάς, με σκοπό τη δημιουργία Παιδικού Σταθμού, με μίσθωση 50 ετών, και επιστροφή του χώρου, μετά τη λήξη της μίσθωσης, ως κοινόχρηστου πλέον στο Δήμο, για την οποία πρόταση «από την πλευρά της διοίκησης, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση, παρότι συμφωνήθηκε το αντίθετο!» όπως ανέφερε το άρθρο «ΚΩΔΙΚΟΣ 7322.0023***, εν αδήλω!» της ιστοσελίδας «Βύρωνας, η πόλη μας» (Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018), δείτε εδώ:

https://vironasipolimas.blogspot.com/2018/11/73220023.html

-όπως επίσης σας προτάθηκε, από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Βασίλη Δεμπόνο, στις 21 Ιανουαρίου 2021, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ειδικού Σκοπού για τη σχολάζουσα κληρονομιά,

-όπως μας πρότειναν βουλευτές της Κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, τους οποίους επισκεφτήκαμε επί τούτου, τους τελευταίους 6 μήνες…

και

β) Με νέα Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τροποποίηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου για καθορισμό των οικοπέδων σε κοινόχρηστους χώρους, όπως είχε συμβεί και το έτος 2007, με τις Αποφάσεις 147/2007 και 368/2007, που όμως δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, καθώς επίσης και με εξασφάλιση μέσω της κατάρτισης Επιχειρησιακού Σχεδίου, βάσει του  Άρθρου 92 παρ. 1 και 2.δ του ν.4759/2020 «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων».

3) Την άμεση υλοποίηση της Απόφασης 28/2022 (13-04-2022) του Δ.Σ. δίχως καθυστερήσεις για όσον αφορά:

α) Τη λήψη μέτρων προφύλαξης περιμετρικά του κτίσματος του παλαιού Συμβολαιογραφείου (Ν. Νικηφορίδη & Ν. Αρώνη), για την ασφάλεια των περαστικών και την αποφυγή κάποιου δυστυχήματος από την πτώση δομικών στοιχείων λόγω της, από άποψη στατική και δομική, επικινδυνότητάς του, γιατί όπως έχουμε εξηγήσει πολλές φορές, υπάρχει εσωτερική κατάρρευση του Α’ ορόφου (σύμφωνα με δήλωση της κηδεμόνος κας Α. Στρανομίτη και μαρτυρία του μεσίτη κ. Γιώργου Λυμπερόπουλου), ενώ εξωτερικά παρατηρείται σαθρότητα των μπαλκονιών με αποκόλληση σοβάδων που πέφτουν στο πεζοδρόμιο.

β) Την ανακατασκευή των πεζοδρομίων των οδών Τιμοθέου και Νίκου Νικηφορίδη, δηλαδή, στην βόρεια πλευρά του θερινού Κινηματογράφου «Λάουρα» και του παλαιού βενζινάδικου αντίστοιχα, σύμφωνα όμως με τις τεχνικές προδιαγραφές, όχι με απλό τσιμέντο…

4) Σε συνέχεια του, με Αρ. Πρωτοκόλλου: 23968/16-11-2022, εγγράφου που αποστείλαμε με κοινοποίηση προς το Δήμο Βύρωνα, που είχε ως θέμα την “παράνομη” Επιχειρηματική δραστηριότητα στο παλαιό βενζινάδικο της σχολάζουσας κληρονομίας, καθώς επίσης και του, με Αριθμ. Πρωτ.: 171748/23-11-2022, διαβιβαστικού εγγράφου της Υπηρεσίας του Τμήματος Γ’ των Σχολαζουσών Κληρονομιών του Υπουργείου Οικονομικών, προς την Κηδεμόνα, για το συγκεκριμένο θέμα, Απαιτούμε, σε συνεργασία με τη κηδεμόνα της σχολάζουσας κληρονομιάς κα Στρανομίτη, την άμεση Παρέμβαση του Εισαγγελέα, για απομάκρυνση των σταθμευμένων αυτοκινήτων από το χώρο του βενζινάδικου.

***Ο Κωδικός 7322.0023, προέρχεται από το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων 2017 της Δημοτικής Αρχής, με τίτλο Έργου-Δράσης: «Διαμόρφωση κοινοχρήστου χώρου με υπόγειους χώρους στάθμευσης στην οδό Νικηφορίδη.»

 «Ενάργεια» και «Βύρωνας και τριγύρω»

28 Νοεμβρίου 2022

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.