Λιβάνιος -Προσλήψεις ΟΤΑ: Θα πριμοδοτηθεί η εντοπιότητα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στο θέμα των προσλήψεων, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, ο Υπουργός Εσωτερικός κ. Λιβάνιος,  λέγοντας ότι η επιτάχυνση των διαδικασιών αποτελεί στοίχημα για το υπουργείο Εσωτερικών. “Δεν είναι αποδεκτό να χρειάζονται δύο, τρία ή ακόμη και 5 χρόνια, για να προσληφθεί ένας άνθρωπος”, τόνισε ο κ. Λιβάνιος, ενώ προανήγγειλε ότι για τους ορεινούς και νησιωτικούς δήμους θα κάνουμε παρέμβαση ώστε να πριμοδοτηθεί πάρα πολύ η εντοπιότητα.

Ειδικότερα ο κ. Λιβάνιος αναφερόμενος στο θέμα των προσλήψεων τόνισε ότι εκτός από τα μέτρα για την επιτάχυνση και απλοποίηση των διαδικασιών πρόσληψης «θα πριμοδοτηθεί σε μεγάλο βαθμό η εντοπιότητα για προσλήψεις σε ορεινούς και νησιωτικούς δήμους».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι, οι προϋπολογισμοί ψηφίζονται με μεγάλη καθυστέρηση με αποτέλεσμα το εποχικό προσωπικό σε τουριστικούς δήμους να προσλαμβάνεται τον Νοέμβριο μέχρι τον Ιούνιο. Σημείωσε ότι στον προγραμματισμό μέχρι και τηλέφωνα παίρνει το Υπουργείο και παρακαλάει τους δήμους να τον στείλουν, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει μια απίστευτη γραφειοκρατική διαδικασία που εξετάζεται για πλήρη αναμόρφωση και ψηφιοποίηση. «Θα φτιαχτεί εκ νέου με την λογική της διαλειτουργικότητας ενώ ετοιμάζεται ρύθμιση για κίνητρο εντοπιότητας σε νησιωτικούς και ορεινούς δήμους», σημειώσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στους επιτυχόντες της μεγάλης δεξαμενής του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, ο κ. Λιβάνιος, σημείωσε ότι βγήκαν είπε οι οριστικοί πίνακες ΤΕ και 25 Ιουλίου θα βγουν οι πίνακες Π.Ε. «Οι δήμοι μπορούν να τους προσλάβουν ήδη και το Υπουργείο θα βγάλει αυτομάτως έγκριση και για τους ορισμένου χρόνου μέχρι να βγουν οι οριστικοί για να κερδηθεί το τρίμηνο», σημείωσε ο ίδιος και διευκρίνησε ότι θα γίνουν παρεμβάσεις έτσι ώστε να ολοκληρώνεται γρήγορα ο κύκλος των προσλήψεων. Γίνεται είπε προσπάθεια να κλείσουμε πολύ γρήγορα τον κύκλο της πρόσληψης ακόμη και με βάση τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού.
Όσο για το προσωπικό με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι θα γίνει προσπάθεια να ολοκληρώνονται πολύ γρήγορα, ενώ ετοιμάζεται νομοθετική ρύθμιση για βελτίωση των προϋποθέσεων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, αλλά σημείωσε ότι αυτές θα πρέπει να είναι πραγματικά ανταποδοτικές, με τους δήμος να καλύπτουν το κόστος της μισθοδοσίας των συμβασιούχων.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.