“ΧΡΥΣΑ ΧΑΜΠΟΡΓΚΕΡ ”. Του Γιώργου Βούλγαρη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αααααχ… καλοκαιράκι στην Ελλάδα μας! Με τις φωτιές μας, με τις ανεξέλεγκτες τιμές μας σε ακτοπλοϊκά και ξενοδοχειακά, με την θερμοκρασία να σου καίει το μεδούλι, με τα πήχτρα λεωφορεία μας χωρίς κλιματισμό που θυμίζουν κλίβανο και θέλουν με το ζόρι να σε αποστειρώσουν, με την καταπάτηση των παραλιών από κάθε λογής λαμόγιο που χρεώνει την ξαπλώστρα και τα παρελκόμενά της όσο ένα δίκλινο στο Μεγάλη Βρετανία…

Όλα τα έχουμε. Και σε ποσότητα παρακαλώ. Οπότε τι μας λείπει; Μία απονομή!

Όχι δικαιοσύνης. Δικαιοσύνη και Ελλάδα δεν συνάδουν. Το ξέρουμε, το εμπεδώσαμε, πάμε παρακάτω.

Απονομή βραβείων (που θεσπίζω by my self). Να δώσω κι εγώ βρε ένα βραβείο, να τιμήσω κι εγώ από την πλευρά μου την κάθε κουλαμάρα που συμβαίνει σε αυτήν τη χώρα και την καταπίνουμε αμάσητη τόσα χρόνια χωρίς να κουνηθεί φύλλο.

Αποφάσισα το βραβείο χρυσό Χάμποργκερ στην κατηγορία “Ακατάληπτου και ασυνάρτητου λόγου στην Ελληνική Τηλεόραση”! να το κερδίσει… η προστάτιδα των κατατρεγμένων, η Μητέρα Τερέζα των παρουσιαστριών, η γκουρού της μεσημεριανής ζώνης, Κα ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ.

Η παρουσιάστρια – στέλεχος – ανιδιοτελής – αγαθοεργατζού – μέντορας, τραυματισμένη από την έλλειψη χάμποργκερ (κατά τα λεγόμενά της πάντα), στην υπόθεση του κακοποιητή μεγαλοδικηγόρου Λύτρα, εξέφρασε την συμπόνια της εμμέσως πλην σαφώς για την καριέρα τη μεγάλη που καταστρέφεται και ουχί για το θύμα της ενδοοικογενειακής βίας. (Να επισημάνω εδώ ότι και στο παρελθόν έχει προβεί σε ανάλογα ατοπήματα όπως με την απόπειρα ξεπλύματος του παιδοβιαστή Λιγνάδη, προβάλλοντας ρεπορτάζ-αγιογραφία προς το πρόσωπό του με αφορμή τη συγκινητική -όπως περιγράφηκε- παράσταση που έστησε μέσα στη φυλακή. Παλιότερα με την ατάκα «πώς μάθατε ότι καθάρισαν την κόρη σας;» στην οικογένεια Τοπαλούδη ή όπως τη γυναικοκτονία της Ελένης στη Ρόδο, στα πλαίσια ρεπορτάζ που εξευτέλιζε το θύμα και προκάλεσε αντιδράσεις και αναγκάστηκε το ΕΣΡ να ενεργοποιηθεί με πρόστιμο και προσωρινή διακοπή της εκπομπής, σημειωτέον από την εκπομπή της έχουν ακουστεί απίστευτα μαργαριτάρια από διάφορους καλεσμένους  ομοφοβικής, ξενοφοβικής, ρατσιστικής, εθνικιστικής τοποθέτησης  κλπ. κλπ.)

 Ο επίμαχος διάλογος:

Ζήνα Κουτσελίνη: «Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, αυτή τη στιγμή πλήττεται; Φαντάζομαι;»

Δημήτρης Μαρέδης: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο, δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός».

Ζ.Κ: Μα λες τις εξελίξεις παρακάτω ρε Δημήτρη.

Δ.Μ: Ένας άνθρωπος που σηκώνει το χέρι του σε έναν άνθρωπο, γυναίκα ή άντρα είναι καταδικαστέος, δεν με νοιάζει η καριέρα του, δεν με νοιάζει να καταστραφεί η καριέρα κανενός.

Ζ.Κ: Τώρα εσείς κάνετε λαϊκισμό;

Δ.Μ: Όχι, λέμε την αλήθεια όπως και εσύ. Εσένα σε νοιάζει η καριέρα του Λύτρα;

Ζ.Κ: Ε ποια είναι η αλήθεια; Εμένα με νοιάζει η καριέρα του Λύτρα ή με νοιάζει η δική μου; Λοιπόν, αλλά σας παρακαλώ πολύ, ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι συμβαίνει σε αυτό το σπίτι;

Δ.Κ: Πώς δεν ξέρουμε, να τι συμβαίνει.

Ζ.Κ: Το ξέρεις;

Δ.Κ: Να το, το ομολόγησε.

Ζ.Κ: Ξέρεις αν έχει ξανακακοποιηθεί αυτή η γυναίκα; Σήκω και πες το.

Δ.Μ: Αυτό δεν το ξέρω.

Ζ.Κ: Ακούς λοιπόν, αυτό που έχει πει δημόσια ο Απόστολος, ότι δεν την έχει ξανακακοποιήσει.

Δ.Μ: Αυτό κρίνω.

Ζ.Κ: Και ο πατέρας μου την έδερνε τη μάνα μου μέρα παρά μέρα, μια φορά έφτασε στην αστυνομία, άρα λοιπόν; Τι μου λες εδώ πέρα. Για ποιον λαϊκισμό μιλάμε εδώ;

Δ.Μ: Δεν μίλησα εγώ για λαϊκισμό, με συγχωρείς.

Ζ.Κ: Μίλησες γιατί είπες «δεν με νοιάζει η καριέρα». Και ποιον νοιάζει; Λέω ότι ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Δεν λέει κανείς ότι στενοχωριόμαστε γι αυτό.

Δ.Μ: Εντάξει, δεν τον κατέστρεψε κανένας άλλος.

Ζ.Κ: Να μην γινόμαστε οι άνθρωποι που θέλουμε το κακό του άλλου, γιατί δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι. Αν μιλήσει και η Σοφία, μίλησει και ο Απόστολος και έχουν πει την αλήθεια, τότε θα ξέρουμε. Εμείς στο αστυνομικό τμήμα με τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου φτάσαμε μια φορά. Και όντας κωλόφ@ρδος είχε απόπλου απαγορευτικό. Και πήγε η μάνα μου και απέσυρε, εκείνα τα χρόνια. Κάθε μέρα με πρησμένο το μάτι, άρα μη μου λες εμένα.

Δ.Μ: Δεν ψέγω εσένα.

Ζ.Κ: Ρε Δημήτρη το έκανες όλο αυτό, τη στιγμή που εγώ προσπαθούσα να ολοκληρώσω την τοποθέτησή μου, αυτό σου λέω. Δεν το είπα για τον άνθρωπο, είπα ότι αυτή τη στιγμή, όλο αυτό το κομμάτι είναι τελειωμένο. Δεν μίλησε κανείς γιατί όλο αυτό κάνουμε μια κουβέντα γιατί καταστρέφεται μια καριέρα, πρώτον εγώ πριν είπα για το παιδί. Και όλοι περιμένανε ότι δεν θα ασχοληθούμε με το θέμα γιατί έχουμε φιλική σχέση.

Δ.Μ: Γιατί, έχεις μασήσει εσύ τα λόγια σου ποτέ, ποιος το λέει αυτό;

Ζ.Κ:  Όλοι. Είναι ντροπή να πιστεύει κανείς για μένα ότι θα κάλυπτα έναν άνθρωπο που είναι κακοποιητής. Όταν αυτό το ξύλο στη ζωή μου ακόμα με πονάει.

 (Σημειωτέον, όλος αυτός ο αυτολεξεί διάλογος ερμηνεύτηκε από την “βραβευμένη” παρουσιάστρια με φωνή Λίντα Μπλαίρ από τον Εξορκιστή και μία εσάνς από Σαπφώ Νοταρά σε έξαλλη κατάσταση.)

Έρχονται και άλλα βραβεία. Stay tuned.

Γιώργος Βούλγαρης, Ηθοποιός – Θεατρικός Σκηνοθέτης

 

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.