Editorial

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γεια σας φίλοι αναγνώστες μας!

Η ειλικρινέστατη ευχή μας για “ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”, που εκφράσαμε στο προηγούμενο φύλο της εφημερίδας μας, φαίνεται πως “δυσκολεύεται” να υλοποιηθεί.

Δυστυχώς, οι κυβερνώντες “προσπαθούν” να μας χαλάσουν το καλοκαίρι, μιας και ενδιαφέρονται περισσότερο για τις καλοκαιρίες αυτών, τα συμφέροντα των οποίων εξυπηρετούν με την πολιτική τους.

Έγιναν και οι ευρωεκλογές κι ενώ όλοι έχασαν, έρχεται η κυβέρνηση και μας λέει ότι πήρε το μήνυμα – να εντατικοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις! Τι δηλαδή;

Οι εξαγγελίες τους για μια “παιδεία για όλους” αποδείχθηκε κάλπικη! Στις πρόσφατες εισαγωγικές εξετάσεις, πολύ μεγάλος αριθμός παιδιών έγραψε κάτω απ’ τις βάσεις! Τι θα γίνουν τα όνειρα αυτών των παιδιών; Ή θα σφίξουν τα ζωνάρια οι οικογένειές τους για να πληρώσουν τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ή θα βρουν κάποια δουλειά με συνεχώς υποβαθμιζόμενο μισθό ή θα μακρύνουν τις λίστες ανεργίας της Δ.ΥΠ.Α. (Ο.Α.Ε.Δ.).

Εν τω μεταξύ, τα «ψηφιακά» δημόσια σχολεία γεμίζουν ποντίκια!

Ενώ η ακρίβεια καταβροχθίζει μισθούς και μεροκάματα, έρχεται η κυβέρνηση, που πήρε το μήνυμα ντε των εκλογών, και εφαρμόζει από 1/7 καθεστώς εξαήμερης εργασίας! Ποιος νοιάζεται για τους εργάτες και τους υπαλλήλους; Οι επιχειρήσεις και τα αφεντικά (και φυσικά τα κέρδη τους) να ’ναι καλά! Και πού είναι τα συνδικάτα και πρώτη απ’ όλους η  Γ.Σ.Ε.Ε. να ξεσηκωθούν και να αντισταθούν στην εφαρμογή αυτού νόμου για την εξαήμερη εργασία; Μπορεί να κάνουν καμιά 24ωρη απεργία από Σεπτέμβρη, όταν πέσουν οι ζέστες…

Και μιας και είπαμε για ζέστες. Όλος ο κυβερνητικός μηχανισμός ήταν πανέτοιμος μας έλεγε η Κυβέρνηση κι ο αρμόδιος Υπουργός! Και τι έγινε; Καήκανε και πάλι χιλιάδες στρέμματα! Και οι αναιδείς κυβερνώντες έριξαν πάλι την ευθύνη στους πολίτες! Σαν δεν ντρέπονται!

Αλλά θα μου πείτε, αν δεν καεί το πράσινο, πώς θα φέρουν την πράσινη ανάπτυξη οι μεγαλοκατασκευαστές και οι έμποροι της πράσινης ενέργειας; Πώς θα πάρουν τις επιδοτήσεις και τα χαμηλότοκα δάνεια εκείνοι που πλουτίζουν στην πλάτη αυτών που συνεχώς φτωχαίνουν, δηλαδή στη πλάτη τη δική μας;

Κι εμείς θα ψάχνουμε με το κιάλι διακοπές και θάλασσα!

Βέβαια, είχαμε κι ένα ελπιδοφόρο γεγονός: την Τετάρτη 3 Ιουλίου, οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βύρωνα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, διεκδικώντας τα δικαιώματα τους και υπερασπιζόμενοι τον δημόσιο, κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών του.

Αν δεν πυκνώσουν τέτοιες ενέργειες, αν δεν διεκδικήσουμε μαζικά τα δικαιώματά μας σαν εργαζόμενοι, σαν συνταξιούχοι, σαν άνεργοι, σαν εργαζόμενη και σπουδάζουσα νεολαία, θ’ αργήσει πολύ να ερθει το καλοκαίρι για μας και κυρίως για τα παιδιά μας!

Αν δεν το κάνουμε εμείς, δεν θα το κάνει κανείς για μας!

EIKONA: https://www.imerodromos.gr/6hmerh-ergasia/

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.