Εργαζόμενοι στην καθαριότητα Δ. Βύρωνα: Ψευδείς οι ισχυρισμοί του αντιδημάρχου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Φωτογραφία αρχείου

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Βύρωνα, σε επιστολή τους προς τους Δημοτικούς Συμβούλους κάνουν λόγο για ψευδείς ισχυρισμούς του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Αγγέλη Κωνσταντίνου, καταγγέλλοντας ότι συντελέστηκε κατάφορη αδικία εις βάρος τους.

Ακολουθεί η επιστολή τους:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                  

Προς τους Δημοτικούς Συμβούλους Δ. Βύρωνα

Την Τετάρτη 11-11 παρακολουθήσαμε διαδικτυακά τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου και με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Αγγέλη να απαντά σε επιστολή του Σωματείου των Εργαζομένων, λέγοντας  τόσες ανακρίβειες και τόσα ψέματα που προς στιγμήν νομίζαμε ότι απαντούσε σε άλλη επιστολή.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή εμείς, ως εργαζόμενοι στην καθαριότητα απευθυνθήκαμε στο Σωματείο να καταθέσει έγγραφο στο Δημοτικό Συμβούλιο καταγγέλλοντας μία κατάφορη αδικία εις βάρος μας από τους χειρισμούς του Αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Αγγέλη.

Η αδικία που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν η εξής:

Τρεις από τις τελευταίες προσλήψεις της 3Κ εργατών καθαριότητας εξωτερικών χώρων αντί να τις διαθέσει ως όφειλε στον τομέα για τον οποίο είχαν προσληφθεί και ο οποίος είναι σε τραγική κατάσταση από άποψη δυναμικότητας προσωπικού, τις διέθεσε σε άλλους χώρους όπως γραφεία, σε καθαριότητα εσωτερικών χώρων και στον ηλεκτροφωτισμό.

Ακούσαμε εμβρόντητοι  ότι το Σωματείο  δεν είχε θέσει  ποτέ  αυτό το θέμα στον κ. Αγγέλη, κάτι βέβαια που δεν ισχύει μιας και ενώπιον όλων μας είχε τεθεί το θέμα στον κ. Αγγέλη από το Σωματείο Εργαζομένων.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τέτοιες άδικες μετακινήσεις εις βάρος των άλλων εργαζόμενων αλλά βέβαια στο Δήμο δεν είναι και η πρώτη φορά που παλεύουμε για τα αυτονόητα.

Ο κ. Αγγέλης για να δικαιολογήσει αυτή του την ενέργεια χρησιμοποίησε  τα  προβλήματα υγείας των συναδέλφων που μετακινήθηκαν κατηγορώντας εμάς που αντιδράσαμε για κανιβαλισμό.

Άραγε ο κ. Αγγέλης και η Δημοτική Αρχή έχει αναρωτηθεί πόσοι ακόμη συνάδελφοι έχουν προβλήματα υγείας και είναι πίσω από τα απορριμματοφόρα και στην καθαριότητα;

Έχει νοιαστεί ποτέ κανείς για αυτούς;

Χρόνια τώρα εμείς έχουμε αποδείξει την αλληλέγγυη  στάση μας απέναντι στους συναδέλφους μας, που έχουν προβλήματα. Την έχουμε αποδείξει με την καθημερινή στάση ζωής στο χώρο της δουλειάς μας.

Δικαιολογήθηκε επίσης ότι υπάρχουν ανάγκες στο Δήμο όπως στον ηλεκτροφωτισμό και τον ρωτάμε:

Γιατί δεν φροντίσατε να πάρετε ηλεκτρολόγους με την 3Κ;

Μήπως γιατί θέλετε εργαζόμενους πολυεργαλεία, εργαζόμενους για όλες τις δουλειές  να προσπαθούν να καλύψουν ανάγκες παντού;

Αντί με σοβαρότητα να καταγράψει η Δημοτική Αρχή τις ανάγκες και να μεριμνήσει να προσληφθούν οι κατάλληλες ειδικότητες βάζει τους εργαζόμενους σε αλλότρια καθήκοντα από αυτό που ορίζει ο διορισμός τους, επιβαρύνοντας  επιπλέον την υπηρεσία της καθαριότητας των εξωτερικών χωρών, για την οποία προορίζονταν.

Δεν θέλουμε να φανταστούμε  ότι ο κ. Αγγέλης δεν ξεχωρίζει τις ειδικότητες  ανάμεσα στους εργαζόμενους καθαριότητας εξωτερικών και εσωτερικών χώρων για να μη μιλήσουμε για τα βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα, επιδόματα κλπ.

Επισημαίνουμε στον κ. Αγγέλη και στη Δημοτική Αρχή ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ.

Σας καλούμε να συζητήσετε μαζί μας και να εκτιμήσετε την κατάσταση από κοντά.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ Δ. ΒΥΡΩΝΑ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.