Παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων εγγραφών-επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Παρατείνεται η προθεσμία αιτήσεων εγγραφής-επανεγγραφής στους παιδικούς-βρεφικούς σταθμούς, έως τη Δευτέρα 7 Ιουνίου και κατάθεσης των σχετικών δικαιολογητικών έως την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021. Οι αιτήσεις αφορούν τη σχολική περίοδο 2021-2022 και γίνονται δεκτά παιδιά που έχουν γεννηθεί από την 1-1-2018 έως τις 28-2-2021.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2017 εγγράφονται υποχρεωτικά στα νηπιαγωγεία.

Τα απαραίτητα έντυπα, την ανακοίνωση με τα δικαιολογητικά και τις πληροφορίες για τις εγγραφές και επανεγγραφές θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου μας www.dimosbyrona.gr, στην ενότητα: Δημοτικές Υπηρεσίες, Παιδικοί Σταθμοί, Ανακοινώσεις Παιδικών Σταθμών, Εγγραφές και επανεγγραφές Βρεφικών-Παιδικών Σταθμών
Οι αιτήσεις για τις εγγραφές και επανεγγραφές παιδιών στους Βρεφικούς, Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Βύρωνα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά.
Μετά την υποβολή, η αίτηση θα εκτυπώνεται, θα υπογράφεται και θα παραδίδεται στη Διεύθυνση Βρεφικών – Παιδικών Σταθμών, Φλέμινγκ 71, Βύρωνας ή θα αποστέλλεται συνοδεία των απαραίτητων και κατά περίπτωση ειδικών δικαιολογητικών σε κλειστό φάκελο ταχυδρομικά ή με courier, με την παρακάτω ένδειξη:
Αίτηση εγγραφής ή επανεγγραφής για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Δήμου Βύρωνα:
Διεύθυνση Βρεφικών – Παιδικών Σταθμών, Φλέμινγκ 71, Βύρωνας, Τ.Κ. 16233
Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των συστημένων φακέλων με τα δικαιολογητικά ορίζεται η 11η Ιουνίου 2021.

Ενημέρωση για την πορεία της αίτησής σας θα λαμβάνετε μέσω του e-mail που θα χρησιμοποιήσετε για την ηλεκτρονική καταχώρηση ή και μέσα από το λογαριασμό σας.
Όσοι από τους γονείς δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και δε δύνανται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής του παιδιού τους, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Διεύθυνσης, Φλέμινγκ 71, στα τηλέφωνα 210 7608460 -61 -64, τις εργάσιμες ημέρες από 09.00 έως 14.00, κατά την περίοδο υποβολής των αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών, προκειμένου να κανονιστεί προσωπικό ραντεβού για την υποβολή της αίτησής τους.

Σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει στο πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α), το γνωστό ΕΣΠΑ, το οποίο παρέχει στις δικαιούχους μητέρες δωρεάν vouchers (αξίες τοποθέτησης). Όσες μητέρες πληρούν τις προϋποθέσεις για να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, καλό και χρήσιμο θα ήταν να το κάνουν εφόσον τη σχολική χρονιά 2021-22 θα διατεθούν πολλές θέσεις νηπίων και βρεφών και στο δικό μας Δήμο. Οι ημερομηνίες των αιτήσεων για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, γι’ αυτό το λόγο μπορείτε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα www.eetaa.gr. καθώς και την ιστοσελίδα του Δήμου μας www.dimosbyrona.gr. Η υπηρεσία μας θα παράσχει βοήθεια για την υποβολή αίτησης στο ΕΣΠΑ σε όποιον τη χρειάζεται, αφού προηγηθεί τηλεφώνημα για προσωπικό ραντεβού.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, η εξυπηρέτηση του κοινού αναφορικά με την πορεία των αιτήσεων ή οποιαδήποτε άλλη πληροφόρηση που άπτεται της διαδικασίας για τις εγγραφές – επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Βύρωνα θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα 210 7608460 -61 -64 και με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: paidikoistathmoidbyrona@gmail.com.
Οι αιτήσεις θα γίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://paidikoi.dimosbyrona.gr/

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.