ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ; Του Βασίλη Παπαστεργιόπουλου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Διαβάζω λοιπόν το επίκαιρο θέμα της εποχής μας, για την ανάρτηση του Προέδρου του Σύριζα, Κου Κασσελάκη, σχετικά με  την περιουσιακή του κατάσταση. Και την σύγκρισή του, με την αντίστοιχη του Πρωθυπουργού Κου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, ο 1ος έχει δηλωθέν ετήσιο εισόδημα 1,9 εκατομμύρια, ενώ ο 2ος, 1,94 εκατομμύρια. Η πρώτη διαπίστωση είναι, πως έχουμε λίαν ευκατάστατους και επιτυχημένους πολιτικούς. Εντύπωση προκαλούν οι τεράστιες δανειακές τους υποχρεώσεις, ποσά 1,69 και 1,04 εκατομμύρια, αντίστοιχα. Δεν βιάζονται να τα εξοφλήσουν, από ότι φαίνεται. Ή, δεν τους πολυπιέζουν οι Τράπεζες στις οποίες χρωστάνε. Ποιος ξέρει; θα τους θεωρούν αξιόπιστους, άρα, με το πάσο τους.

Ο Πρόεδρος του Σύριζα, έχει 2,8 εκατομμύρια σε επενδυτικά προϊόντα, ενώ ο Πρωθυπουργός, μόνο 24,5 χιλιάδες ευρώ. Από την άλλη, μόνο 3 ακίνητα ο ένας, αλλά 39 ακίνητα ο άλλος. Έχει καιρό να αγοράσει, είναι νεότερος.

Βέβαια, σε εμένα, ως απλός πολίτης, μου δημιουργείται μια απορία. Γιατί κάποιος με τέτοια τεράστια εισοδήματα και περιουσία, να έχει και τέτοιο τεράστιο ποσό σε δάνειο… ; Αναρωτιέμαι, γιατί δεν εξοφλούν τα δάνεια τους αφού έχουν το χρήμα.  Ας είναι…

Εντύπωση μου προκαλούν τα 2 οχήματα του Κου Στέφανου, αξίας 100 και 150 χιλιάδων ευρώ. Δεν έτυχε να τον δούμε να κυκλοφορεί με αυτά. Από την άλλη, δεν γνωρίζω την αξία των 4ων οχημάτων που δηλώνει ο Πρωθυπουργός.

Το μόνο σχόλιο που μπορώ να προσθέσω, σαν προσωπικό συμπέρασμα, είναι, αν και η δική μου περιουσία είναι κάτω από το 1/50 των δηλωθέντων, από τον καθένα τους, ίσως και λιγότερα, υπολογίζοντας τα 39 ακίνητα που Πρωθυπουργού… Βέβαια, επενδυτικά προϊόντα, δεν έχω, ενώ με χαρά ανακαλύπτω πως οι τραπεζικές μου καταθέσεις, είναι μεγαλύτερες από τις δηλωθείσες του Κου Κασσελάκη. Αντίστοιχα, τα δηλωθέντα μου εισοδήματα είναι λιγότερα από το 1/100 του καθενός τους. Έχουμε χρόνια μπροστά μας, κάτι μπορεί να βελτιωθεί…   Το μοναδικό Ι.Χ. μου είναι 17 χρονών, αλλά έχω και μια μικρή μοτοσυκλέτα.

Πάντως, για αυτό που είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, είναι ότι δεν έχω κανένα δάνειο, καμιά οφειλή, δεν χρωστάω σε κανέναν και τίποτα (με εξαίρεση τις ανά έτος υποχρεώσεις σε ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος). Επίσης, δεν έχω δανειστεί ποτέ στη ζωή μου, ενώ δεν έχω αποκτήσει, ποτέ, πιστωτική κάρτα.

Ας το κοιτάξουν αυτό οι 2 κορυφαίοι Έλληνες πολιτικοί, ίσως τους φανεί χρήσιμο…

Βασίλης Παπαστεργιόπουλος
(συνεπής φορολογούμενος και κατά καιρούς, δημοσιογράφος…)

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.