Άστρων Ψιθυρίσματα. Του Μιχάλη Κλαδίτη. Φύλλο 34

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Φίλες και φίλοι μου,

ο Ιούλιος ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη στην 14η μοίρα του Καρκίνου, στις 6 Ιουλίου σε σύνοδο με την Αφροδίτη και στις 15 Ιουλίου, ο Άρης συναντά τον Ουρανό σε μια σύνοδο που θα συζητηθεί πολύ, αφού λίγες μέρες μετά η Πανσέληνος, στην 29η μοίρα του Αιγόκερω, θα κρίνει πολλά για την ζωή μας σε γεωπολιτικό και σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο.

Θέλω να είστε όλες και όλοι καλά και να περάσετε τέλεια στις διακοπές σας όπου πάτε.

Κριός

Θα ισορροπήσετε ανάμεσα στις σχέσεις τις αισθηματικές και τις επαγγελματικές συνεργασίες και θα βρείτε την ποιότητα.

Ταύρος

Θα πάρετε χρήματα από το πουθενά που δεν περιμένατε και το άτομο που σας έχει κάνει εντύπωση και θέλετε να έχετε δίπλα σας, έρχεται.

Δίδυμοι

Έχετε στο νου σας να κάνετε μια όμορφη κουβέντα με το έτερον ήμισυ και να του πείτε όλα όσα νιώθετε προκειμένου να βρείτε λύσεις παντού.

Καρκίνος

Είναι ο μήνας σας ο Ιούλιος κι αν κάνετε αυτό που σας αρέσει, αυτό που αισθάνεστε, θα έρθει και η λύση στο πρόβλημα σας και θα βρείτε τη χρυσή τομή.

Λέων

Θα σας γίνει μια ερωτική εξομολόγηση που θα σας εκπλήξει από το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα έχετε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι.

Παρθένος

Μην κοιτάτε ότι σας λένε και δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Δώστε χρόνο σε φίλους και στην δουλειά σας.

Ζυγός

Στηρίξτε όσο μπορείτε τον σύντροφό σας και μαζί θα λύσετε τα προβλήματα στον δεσμό σας που θέλουν απλά να τα συζητάτε μαζί.

Σκορπιός

Έχετε όλο το χρόνο για να εκθέσετε τα θέλω σας στην σχέση σας και θα δείτε ότι τελικά έχετε τα ίδια σχέδια για το καλοκαίρι αυτό.

Τοξότης

Θα έχετε δύο προτάσεις. Η μία για καλύτερο πόστο στη δουλειά σας και η άλλη για να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Επιλέξτε και τις δύο!

Αιγόκερως

Σίγουρα έχετε παράπονο για το φορτωμένο ωράριο στην δουλειά, που δεν αφήνει να έχετε ελεύθερο χρόνο, αλλά θα βρείτε κατανόηση στο σύντροφό σας.

Υδροχόος

Θα έρθει και θα σας βρει η πραγματική, η παντοτινή αγάπη! Επίσης, σε ένα ταξίδι σας, θα έχετε μια επαγγελματική πρόταση.

Ιχθύς

Σκέφτεστε πολύ σοβαρά το να ζήσετε μαζί με το έτερον ήμισυ, σαν συγκάτοικοι τώρα αλλά και σαν παντρεμένοι αργότερα, με την έλευση ενός μωρού.

Μιχάλης Κλαδίτης
ερευνητής ψυχολογικής αστρολογίας
Για προσωπική συνεδρία: 6980135602

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.