Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης καταγγέλλει απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μηνυτήρια αναφορά Νίκου Ανδρουλάκη με καταγγελία-Βόμβα για παρακολούθηση

Κατόπιν ελέγχου που διενήργησε η αρμόδια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διαπιστώθηκε η απόπειρα παγίδευσης του κινητού του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη μέσω του παράνομου λογισμικού παρακολούθησης Predator με το οποίο γίνεται εξαγωγή κωδικών, αρχείων και δεδομένων, καταγράφονται συνομιλίες και παρακολουθείται κάθε ενέργεια που γίνεται μέσω συσκευής ή κοντά σε αυτή.

Για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά ενώπιον της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ώστε να κινηθούν άμεσα όλες οι νόμιμες διαδικασίες με σκοπό την αποκάλυψη για το ποιοι κρύβονται και ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται πίσω από αυτές τις σκοτεινές πρακτικές.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κινάλ Νοτίου Τομέα Αθηνών εκφράζει τη στήριξη της στον αγώνα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη για τη διαλεύκανση της εγκληματικής αυτής ενέργειας που δεν αποτελεί μόνο ιδιωτική παραβίαση αλλά συνιστά αδιαμφισβήτητο πλήγμα για τη δημοκρατική ομαλότητα. Στη μάχη ενάντια σε πρακτικές που θυμίζουν άλλα καθεστώτα δεν χωρούν υπεκφυγές και η ενεργοποίηση των δημοκρατικών αντανακλαστικών όλων των πολιτικών κομμάτων και αρμοδίων θεσμών οφείλει να είναι άμεση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.