Φέτος το καλοκαίρι θα πάω διακοπές… τον εαυτό μου. Της Ιωάννας Ψωμιάδη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ιωάννα Ψωμιάδη

Διανύοντας τις πρώτες μέρες του Ιουλίου και πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στην καρδιά του καλοκαιριού, οι καλοκαιρινές άδειες έχουν την τιμητική τους και ο προγραμματισμός των διακοπών αποτελεί το μείζον θέμα για όλους. Η επιθυμία για στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης, επανασύνδεσης με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και η ανάγκη για αποσύνδεση και απομόνωση, αποτελούν πολλές φορές τις πιο συνήθεις αιτίες για τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις. Το τρίπτυχο που κυριαρχεί και καλείσαι να απαντήσεις στη οργάνωση των διακοπών σου, δεν είναι άλλο από το ποιο μέρος θα επιλέξεις να πας, ποια περίοδο και με ποια παρέα. Οι απαντήσεις όσον αφορά στο «πού» και στο «πότε» εξαρτώνται τις περισσότερες φορές και από εξωγενείς παράγοντες, όπως η φύση της δουλειάς σου, οι οικονομικές σου δυνατότητες, οι υποχρεώσεις που έχεις και άλλα. Το ζήτημα όμως που αφορά ποια παρέα θα επιλέξεις για να πας διακοπές, καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από εσένα τον ίδιο! Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί, ότι τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα από την περίοδο της «καραντίνας» και έπειτα, παρατηρείται μια συνεχώς αυξανόμενη τάση και επιθυμία να αφιερώνουμε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στον εαυτό μας, μακριά από όλους και από όλα, με σκοπό την ανασυγκρότηση και την επανατοποθέτηση των προτεραιοτήτων και των στόχων μας. Είναι δε αξιοσημείωτο, ότι η επιθυμία αυτή δεν φοβίζει αυτούς που την επιλέγουν, γιατί αποτελεί μια συνειδητή επιλογή και όχι μια συνθήκη εξαναγκασμού, αφού εμπεριέχει στοιχεία αυτοφροντίδας και αυτοεκτίμησης.

Πρακτικά, ένας απλός τρόπος για να καταλάβεις εάν φέτος οι διακοπές με τον εαυτό σου αποτελούν προτεραιότητα για εσένα, είναι να απαντήσεις στις εξής ερωτήσεις :

  • Νιώθεις στάσιμος και ότι δεν εξελίσσεσαι;
  • Ψάχνεις συνεχώς να βρεις κάτι να σε ενεργοποιήσει;
  • Πότε ήταν η τελευταία φορά που αφουγκράστηκες πραγματικά και έβαλες σε προτεραιότητα τα θέλω σου;
  • Πόσο ευάλωτος νιώθεις και πόσο σε επηρεάζει η γνώμη των άλλων;
  • Συγκρίνεις τον εαυτό σου με το τι έχουν καταφέρει οι άλλοι δίπλα σου;

Εάν οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις σε προβληματίσουν αρκετά και σε κάνουν να σκεφτείς, ότι πράγματι έχεις χάσει κάθε είδους κίνητρο που να πηγάζει από μέσα σου και δεν κινείσαι στον άξονα σου, αφού συνεχώς συγκρίνεσαι και ετεροκαθορίζεσαι, τότε ναι, γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής! Αφιέρωσε λίγες ημέρες ποιοτικού χρόνου με τον εαυτό σου για ανασύνταξη δυνάμεων και επαναπροσδιορισμό θέσεων!

Και να θυμάσαι, το να περνάς καλά με τον εαυτό σου αποτελεί προσωπική επιλογή και προάγει μια θετική στάση ζωής!

Ιωάννα Ψωμιάδη– MSc Ψυχοθεραπεύτρια

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.