ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠ’ ΤΟΥΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ»;;; Δ. Βασιλείου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Δημήτρη Βασιλείου

Η «Γη της Επαγγελίας» πρέπει να είναι η χώρα μας και ο «Επιούσιος Λαός» πρέπει να είναι ο δικός μας! Δεν εξηγείται αλλιώς  η «άνθηση» της χώρας και η «ευημερία» του λαού της! Να είναι καλά οι διαχρονικοί  «Σωτήρες» μας!

Και για να μην νομίζετε ότι μιλάμε στον αέρα, να και οι «αποδείξεις», τα τεκμήρια της «σωτηρίας μας».

  1. Η γη πάνω στην οποία ζούμε, το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε, όπως βλέπετε, προστατεύεται αποτελεσματικά. Η μισή Ελλάδα έχει καεί: Μάτι, Εύβοια, Ρόδος, Πάρνηθα, Κέρκυρα, Έβρος… Η άλλη μισή έχει πλημμυρίσει, έχει βυθιστεί στις λάσπες… Άνθρωποι έχουν καεί, έχουν πνιγεί, έχουν εξαφανισθεί… Εκατοντάδες χιλιάδες  ζώα, παραγωγικό ζωικό κεφάλαιο, αφανίστηκαν… Εκατομμύρια στρέμματα, δασική και αγροτική παραγωγική γη,  εξαφανίστηκαν…
  2. Η οικονομία της χώρας «ανθεί». Η βιομηχανία συρρικνώνεται και αργοσβήνει… Η αγροτική παραγωγή, με την βοήθεια και της Ευρωπαϊκής Αγροτικής Πολιτικής, πνέει τα λοίσθια… Πάει κι ο θεσσαλικός κάμπος… Ο βαφτισμένος ως βαριά βιομηχανία της χώρας τουρισμός «στηρίζεται» στις «καλές διαθέσεις» των Tour Operators… Το «καμάρι» μας, η ναυτιλία είναι υπό ξένες σημαίες… Το δημόσιο χρέος είναι σχεδόν υπερδιπλάσιο του Α.Ε.Π. της χώρας…
  3. Η ανεργία μαστίζει τις ελληνικές οικογένειες. Εκατοντάδες χιλιάδες οι εγγεγραμμένοι στην Δ.ΥΠ.Α. (Ο.Α.Ε.Δ.) άνεργοι κι άλλες τόσες οι «άγραφτοι» και οι υποαπασχολούμενοι…  Απ’ τους  εγγεγραμμένους άνεργους μόνο το 15% περίπου παίρνει επίδομα ανεργίας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της  Δ.ΥΠ.Α. (Ο.Α.Ε.Δ.)…
  4. Οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται… Η ακρίβεια «τραβάει την ανηφόρα»… Η φτώχεια και η ανέχεια βαθαίνουν… Οι εργασιακές σχέσεις χειροτερεύουν για τους εργαζόμενους προς όφελος των εργοδοτών… Το ιδιωτικό χρέος καλπάζει και οι πλειστηριασμοί πνίγουν τους αδύναμους…
  5. Η δημόσια υγεία και δημόσια παιδεία συνεχίζουν να υποβαθμίζονται… Όπως είχαμε σημειώσει στο προηγούμενο άρθρο μας, «… σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ (ελληνική στατιστική υπηρεσία)  του Μαΐου 2023, το 66,8% των Ελλήνων πολιτών πάνω από 16 ετών δεν έλαβε ιατρική εξέταση ή θεραπεία γιατί δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.»…

Κι ενώ η κατάστασή μας είναι αυτή που εν συντομία σκιαγραφήσαμε παραπάνω, εμφανίζονται οι φιλάνθρωποι και ελεήμονες και ευεργέτες κυβερνήτες της χώρας παρέα με φίλους τους (επίσης φιλάνθρωπους και ελεήμονες και ευεργέτες) τραπεζίτες, βιομήχανους, εφοπλιστές (εγχώριους και εξωχώριους) και μας παρουσιάζουν, με αυλούς και με σουραύλια,  τις «σωτήριες» παρεμβάσεις τους.

  1. Θα αναδασώσουν, λένε, τα καμένα! Όλοι θυμάστε πως αναδασώσανε τα προηγούμενα καμένα, ε; Με την βοήθεια των εταιρειών με τις ανεμογεννήτριες! Πράσινα άλογα της πράσινης ανάπτυξής τους!
  2. Θα αποζημιώσουν, λένε, άμεσα και γρήγορα όλους τους πληγέντες! «Υπάρχουν οι πόροι», δηλώνει ο επικεφαλής σωτήρας, «θα βοηθήσει και η Ευρώπη»! (Όλοι θυμάστε το «λεφτά υπάρχουν»). Κι απ’ ότι φαίνεται στην συνέχεια ούτε πόροι υπάρχουν, ούτε η Ευρώπη έχει να βοηθήσει, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κυρίας Φον!
  3. Θα αποκαταστήσουν, λένε, τις κατεστραμμένες υποδομές! Και για να επέλθει πιο γρήγορα η «αποκατάσταση» θα προχωρήσουν σε απευθείας αναθέσεις! Για να μπορέσουν όλοι οι προαναφερθέντες φιλάνθρωποι και ελεήμονες και ευεργέτες να «τσεπώσουν» φρέσκο, ζεστό χρήμα!
  4. Θα αποδοθούν, λένε, ευθύνες στους τοπικούς άρχοντες! Οι οποίοι, με τις ευλογίες των «εθνικών σωτήρων», ζητούν και πάλι την ψήφο των πληγέντων, για να τους ξανασώσουν όπως και την προηγούμενη τετραετία!
  5. Θα δώσουν, λένε, δάνεια στους κατεστραμμένους παραγωγούς για την αναγέννηση της παραγωγής! Και τα κοράκια των «ευγενών» τραπεζών και των «ευεργετικών» funds  μύρισαν αίμα και τρέχουν, σαν αιμοβόροι, πλην όμως  ιππότες  της ανάπτυξης, δράκουλες!
  6. Και θα συνεχίσουν, λένε, τα διάφορα pass, vouchers και παντός είδους φιλανθρωπίες του ψίχουλου και της υποτίμησης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!

Και για να μπορούν οι «σωτήρες» μας απερίσπαστοι να μα σώνουν κάθε στιγμή και ώρα, διαμορφώνουν ένα ασφαλές εξωτερικό περιβάλλον, προωθώντας μια «σωτήρια» εξωτερική πολιτική.

  1. Αναλαμβάνουν ρόλο πιονιού στην παγκόσμια πολιτική των άλλων σωτήρων, των σωτήρων ολόκληρου του κόσμου.
  2. Συμμετέχουν, κατά δήλωσή τους, στον πόλεμο κατά των άλλων «ανερχόμενων σωτήρων» του κόσμου και υπερασπιστών της πολυπολικότητας.
  3. Για να συμμετέχουν με «επάρκεια» σ’ αυτό τον πόλεμο, αφοπλίζουν τα νησιά του Αιγαίου και τη Θράκη, «δίνουν» στρατιωτικές βάσεις στους σωτήρες ολόκληρου του κόσμου και εκπληρώνουν όλες τους τις «διαταγές».
  4. Αποδέχονται στα μουλωχτά, όπως φαίνεται απ’ τις τελευταίες εξελίξεις στον «αδέσμευτο» Οργανισμό των Ενωμένων(!!!) Εθνών, τις «απαιτήσεις» γειτόνων και προνομιακών εταίρων των πάσης φύσεως σωτήρων του κόσμου.

Κι εμείς οι «σωζόμενοι»;

Θα ανεχόμαστε την «σωτηρία», στην οποία μας σπρώχνουν με το ζόρι;

Θα ανεχόμαστε την «σωτηρία» της φτώχειας  και της υποβάθμισης της ζωής μας;

Είναι ζωτική ανάγκη να βρούμε τη δύναμη  να πούμε όχι στους «σωτήρες» μας!

Πρέπει να βρούμε τον τρόπο και τον δρόμο να σώσουμε τη ζωή μας και τον κόσμο!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.