Αδελφοποίηση Κηφισιάς και Αστέρα Καισαριανής, στο βάθος η… KAISARIANI F.C.;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Κάτι παραπάνω από ένα απλό φιλικό προετοιμασίας θα είναι το σημερινό ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Αστέρα Καισαριανής.

Η ΠΑΕ Κηφισιά και ο Αστέρας Καισαριανής απεύθυναν πρόσκληση στους φίλους του ποδοσφαίρου στην Καισαριανή, στην Κηφισιά και όχι μόνο στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» σήμερα, για το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει την ευκαιρία σε αμφότερες τις ομάδες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και, παράλληλα, να εδραιώσουν τους -ήδη ισχυρούς- δεσμούς τους.

Η Κηφισιά και ο Αστέρας Καισαριανής ανακοινώνουν επίσημα σήμερα την αδελφοποίησή τους, που σημαίνει την έναρξη ακόμη πιο στενής συνεργασίας, με γνώμονα την εδραίωση των αδελφικών δεσμών που ήδη υπάρχουν και την εκατέρωθεν τεχνογνωσία και συνεργασία στο κομμάτι του ποδοσφαίρου.

Οι δύο σύλλογοι θα αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τους κώδικες επικοινωνίας και συνεργασίας, στηριζόμενοι στις κοινές αξίες και αρχές, που διέπουν τον αθλητισμό. Το ποδόσφαιρο άλλωστε αποτελεί ένα πανίσχυρο κοινωνικό όχημα για να φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και να τους ενώνει.

Όπως ακριβώς θα συμβεί με την Κηφισιά και τον Αστέρα Καισαριανής, δύο συλλόγους που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την τοπική κοινωνία και αποτελούν συνώνυμο για τον αθλητισμό στην πόλη τους.
Η εν λόγω πάντως κίνηση πληροφορούμαστε δεν είναι τυχαία. Ακούγεται έντονα, ότι αποτελεί πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα και μεγαλομετόχου της Κηφισιάς κ. Πρίτσα ενός ικανότατου και εύρωστου οικονομικά παράγοντα, που πλέον αποκτάει εμπειρία και στο ποδόσφαιρο, με όραμα και φιλοδοξίες και σκέψεις να διευρύνει την ποδοσφαιρική δυναμική της ομάδας του της Κηφισιάς, κινούμενος προς μια επίσης μεγάλη περιοχή της Αθήνας την Καισαριανή, ώστε να δημιουργήσει ένα δυνατό ποδοσφαιρικό κλαμπ.

Με βασική έδρα το γήπεδο της Καισαριανής το οποίο γίνονται επαφές να περιέλθει στο κλαμπ αυτό που οραματίζεται, χωρίς να παραβλέπει και να αγνοήσει τη βάση της ομάδας την Κηφισιά δηλαδή, ο δραστήριος, ήπιων τόνων αλλά αποτελεσματικός κ. Πρίτσας. Μάλιστα κάποιοι μιλάνε και για όνομα νέας ομάδας KAISARIANI FC…

Πηγή: sportstonoto.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.