Βρεφονηπιακοί: Νομοθετική ρύθμιση αύξησης θέσεων και σταθμών από τους Δήμους

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με απόφαση του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας αυξάνεται ο προϋπολογισμός του προγράμματος για τα voucher σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία κατά 18 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό ανακοίνωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, στην εισαγωγική τοποθέτηση, της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Ο αρχικός προϋπολογισμός για την φετινή χρονιά ήταν αυξημένος σε σχέση με πέρσι, ήδη, κατά 20 εκ. ευρώ με αποτέλεσμα συνολικά να αυξάνεται κατά 38 εκατομμύρια ευρώ.

Με αυτά τα χρήματα θα καλυφθούν επιπλέον περίπου 6.300 vouchers για περίπου 5.000 βρέφη και νήπια, 1.300 άτομα με αναπηρία άνω των 22 ετών για την ένταξή τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία, και επιπλέον για 106 παιδιά για ένταξη στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης τυπικής ανάπτυξης.

Η στήριξη της οικογένειας είναι το πιο σημαντικό μέλημα της Κυβέρνησης. Οι γονείς χρειάζονται και έχουν τη στήριξή μας. Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να μπορούν να εξασφαλίσουν μια θέση για τα παιδιά τους σε ένα βρεφονηπιακό σταθμό, εξαντλούμε κάθε δυνατό περιθώριο ώστε να τηρήσουμε τη δέσμευσή μας για κάλυψη όλων των αιτήσεων που έχουν πλήρη φάκελο, δίνοντας, μάλιστα, την φετινή χρονιά αυξημένη μοριοδότηση για μονογονεϊκές οικογένειες, τρίτεκνους και πολύτεκνους».

Σύμφωνα με τον  κ. Μαρινάκη, επιπλέον, επιταχύνονται οι διαδικασίες για τη δημιουργία 20.000 θέσεων σε υφιστάμενους ή νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς με 70 εκ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ με νομοθετική ρύθμιση δίνεται στους Δήμους της χώρας η δυνατότητα να αξιοποιήσουν το νέο πρόγραμμα και με ευρωπαϊκούς πόρους, είτε να αυξήσουν τις θέσεις στους υπάρχοντες δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, ή να φτιάξουν, όπου είναι αναγκαίο και εφικτό καινούργιους.

Πηγή: epoli.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.