Άστρων ψυθιρίσματα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Μιχάλη Κλαδίτη, ερευνητή ψυχολογικής αστρολογίας

Φίλες και φίλοι

Ο Σεπτέμβρης ξεκινάει με μια υπερπανσέληνο στις 31/8 στους Ιχθείς και στις 3/9 ορθοδρομεί η Αφροδίτη στον Λέοντα. Μετά, στις 15/9 έχουμε νέα Σελήνη στην Παρθένο και ορθοδρομεί ο Ερμής…

Καλό Φθινόπωρο να έχουμε!

Κριός 

Μέχρι τις 15/9, με ανάδρομο τον Ερμή στην Παρθένο, σας απασχολούν λάθη του παρελθόντος. Προσοχή στις υπογραφές.. Με τη Νέα Σελήνη έχετε νέες γνωριμίες, νέες συνήθειες και με ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο ταχτοποιείτε οικονομικές  εκκρεμότητες.

Ταύρος 

Επιστροφές, επανασυνδέσεις, εμπόδια σε σχέδια επαγγελματικά. Από 4/9 νέες γνωριμίες και νέες συμφωνίες φτιάχνουν την οικονομική κατάσταση.

Δίδυμοι 

Από 4/9 έχετε ταξίδια και νέες γνωριμίες, από 15/9 μετακομίσεις και πίεση επαγγελματική και με τον Άρη στον Ζυγό ευκαιρίες στα ερωτικά.

Καρκίνος 

Μέχρι 15/9 έχετε επανασυνδέσεις, συζητήσεις, αγοραπωλησίες, υπογραφές συμβολαίων και από 4/9 ευκαιρίες για κέρδη επαγγελματικά και συνθήκες με εργοδότες.

Λέων 

Συνεχίζεται μέχρι 15/9 η καθυστέρηση, οι αναβολές και τα εμπόδια στην προσπάθεια για νέα πηγή εσόδων. Προτάσεις για συνεργασίες με Κρόνο στους Ιχθείς και προβληματικές σχέσεις.

Παρθένος 

3/9 η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει νίκη στα επαγγελματικά και ο Κρόνος στους Ιχθείς νέες γνωριμίες και σοβαρές σχέσεις. Ο Δίας στον Ταύρο δίνει ευκαιρίες στα ερωτικά, κυρίως στους εξ αποστάσεως συντρόφους.

Ζυγός 

Αυτήν την περίοδο μπορείτε να εμβαθύνετε στις επιθυμίες, τους στόχους και τις φιλοδοξιες σας δίνοντας τον τόνο για την επόμενη χρονιά. Ισορροπία, αρμονία, συμβιβασμοί αναγκών. Το τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού φέρνει ανατροπές και αλλαγές σε πολλά θέματα.

Σκορπιός 

Ορθοδρομεί η Αφροδίτη στις 3/9 με θετικές αλλαγές… γοητεία, μαγνητισμός, χάρισμα,  θετικές σχέσεις, επιτυχία στην επαγγελματική ανέλιξη, δημιουργία. Ο ανάδρομος Δίας 4/9 ζητά σαφήνεια σε λόγια & έργα.

Τοξότης

Ο Δίας ανάδρομος επηρεάζει την Υγεία. Ήλιος και Ερμής στην Παρθένο στις 6/9 φέρνει επικοινωνία, διανοητική διαύγεια, συζητήσεις. 14/9 ισχυρή η Νέα Σελήνη για νέα ξεκινήματα, καριέρα και δημόσια εικόνα.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Δίας σε τετράγωνο στις 17/9 ασκεί δυναμική επιρροή, ένταση και ισορροπία σε τεντωμένο σχοινί. Στις 23/9 ο Ήλιος στον Ζυγό ευνοεί σχέσεις και συνεργασιες. Θέλουν ενδοσκόπηση.

Υδροχόος

Αρχές Σεπτεμβρίου έχετε εξελίξεις σε σχέσεις, αφαιρώντας εμπόδια στην αρνητική επικοινωνία. Στις 4/9 ο ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο ασκεί επιρροή στο σπίτι και στην οικογένεια.

Ιχθείς   

3/9 η Αφροδίτη ορθή στον Λέοντα δίνει δύναμη και ενέργεια. Στις 4/9 ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο φέρνει θέματα από το παρελθόν και επανεξέταση σε ιδέες και τρόπο σκέψης. 15/9 ο Ερμής ορθοδρομείι στην Παρθένο και με μια Νέα Σελήνη εκεί, σας δίνει φτερά!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.