ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΗΛΙΑ ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

30.08.2024

Οφείλουμε να ενημερώσουμε ως Δημοτική Αρχή για τις εξελίξεις αναφορικά με το μεγάλο έργο στον χώρο του Σκοπευτηρίου. Στις 3 του Σεπτέμβρη εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ομάδα δημοτών για την αναστολή των εργασιών αναβάθμισης στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Εξαρχής θεωρήσαμε ότι οποιαδήποτε ανησυχία του κόσμου είναι καλοδεχούμενη και θα μπορούσε να δικαιολογηθεί στην αρχή, καθώς υπήρχαν ερωτήματα. Πλατύναμε ακόμη περισσότερο τον κύκλο των ερωτημάτων και της συζήτησης. Τώρα πια παίρνει μορφή συστηματικής τακτικής μικρής μερίδας κατοίκων με εναντίωση στο έργο και διαστρέβλωση του περιεχομένου και του χαρακτήρα του. Ουδεμία σχέση έχει ούτε και αντιπροσωπεύει τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού της πόλης μας, τους φορείς της, που γνωρίζουν τι σημαίνει Σκοπευτήριο και γυρίζουν τις πλάτες σε συγκεκριμένες μεθοδεύσεις και τακτικές. Γι’ αυτό η μερίδα αυτή επιλέγει τώρα τη δικαστική οδό…

Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Όταν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας μας (2015-2019) μια μικρή ομάδα δημοτών προσπάθησε να μπει εμπόδιο στη δημιουργία του Βιοκλιματικού Παιδικού Σταθμού στον χώρο του Σκοπευτηρίου, πάνω κάτω με τα ίδια επιχειρήματα, και μάλιστα κινήθηκε και δικαστικά. Βεβαίως, η Δημοτική Αρχή δικαιώθηκε τότε και γι’ αυτό σήμερα 100 παιδιά μπορούν να χαίρονται έναν Παιδικό Σταθμό – στολίδι για τον Δήμο μας!

Δυσκολία κατανόησης ή χονδροειδή ψεύδη;

Από το 2017 και στην κορύφωση του δημόσιου λόγου πριν τις εκλογές η πόλη συζήτησε για το έργο αυτό αναλυτικά. Η νυν Δημοτική Αρχή ενημέρωσε ακόμη πιο διεξοδικά τόσο με ανακοινώσεις όσο και με ανοιχτά Δημοτικά Συμβούλια ως προς το ακριβές περιεχόμενο των παρεμβάσεων στο Σκοπευτήριο.

Η πλειοψηφία των φυσιολογικών ερωτημάτων απαντήθηκε με μία μικρή μερίδα να κάνει ότι δεν άκουσε και έκτοτε διανθίζονται τα ψέματα:

1.Σηματοδοτήθηκαν δέντρα που δεν υπήρχε ποτέ συζήτηση για την κοπή τους με δακρύβρεκτα – παραποιητικά σχόλια σε πινακίδες, προσπαθώντας να χτυπήσουν στο συναίσθημα.
2.Έφτασαν στο σημείο να πουν πως στο χάραμα θα χτιστεί πολυκατοικία(!)
3.Ότι θα τσιμεντωθεί ο χώρος, ενώ ξεκαθαρίσθηκε ότι δεν προβλέπεται τέτοια παρέμβαση.
4.Μέχρι και σε δημοσίευμα προβοκατόρικου περιεχομένου σε μεγάλη εφημερίδα, συνέδεσαν το έργο του Σκοπευτηρίου με το «μεγάλο περίπατο» της Αθήνας, ταυτίζοντας το γραφείο που ανέλαβε την εκπόνησή του με αυτό της Αθήνας.
Πρόκειται για συνειδητή κακοποίηση της αλήθειας, με την πιστή εφαρμογή του δόγματος «εάν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο γι’ αυτήν…».

Ο λαός της Καισαριανής θα υπερασπιστεί για μία ακόμη φορά το Σκοπευτήριο!

Η ανάπλαση του Σκοπευτηρίου αποτελεί το επιστέγασμα ενός πολυετούς, συνεχούς και μαζικού αγώνα του λαού της Καισαριανής, μέσα από τον οποίο διαμορφώθηκαν σχολεία και χώροι αναψυχής για τις λαϊκές ανάγκες και κατοχυρώθηκε ο χαρακτήρας και η δημόσια χρήση του ιστορικού αυτού χώρου. Ο λαός της Καισαριανής είναι αυτός που θα δώσει ξανά την απάντηση σε όσους υπονομεύουν το μέλλον το δικό του και των παιδιών του.

Επειδή γνωρίζει ότι σκοπός αυτού του έργου ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ είναι ο χώρος να παρέχει υψηλής ποιότητας υποδομές, να είναι ελεύθερος για τους κατοίκους, για τα παιδιά της πόλης, τη νεολαία, να ανανεωθεί το πράσινο.

Γνωρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με εμπορευματοποίηση. Άλλωστε η παρούσα Δημοτική Αρχή πρωτοστάτησε στους αγώνες για να πεταχτούν έξω τα συμφέροντα που εποφθαλμιούν το δημόσιο χώρο. Διαχρονικά στον Δήμο μας δημιουργήθηκαν δομές, υπηρεσίες, ανακούφισης των λαϊκών αναγκών όπως για παράδειγμα ο Δημοτικός Κινηματογράφος Αιολία, τα κυλικεία κ.λπ.

Γνωρίζει ότι με την ολοκλήρωση του έργου παραδίδονται χώροι που θα αποτελέσουν «ανάσα» πολιτισμού, κοινωνικοποίησης, ψυχαγωγίας και άθλησης, ενώ αναδεικνύεται περαιτέρω η συμβολή της Καισαριανής στην ιστορία.

Δεν θα επιτρέψουμε την εγκατάλειψη και την περιθωριοποίηση. Εκεί που κάποιοι ονειρεύονται σκοτάδια, παραβατικότητα, ιδιωτικά μικροσυμφέροντα εμείς θα προτάξουμε τους πολλούς!

Έργο – πόθος των Καισαριανωτών.

-Το Χάραμα θα λειτουργήσει ως Πολιτιστικό Κέντρο για τη λαϊκή μουσική και το χορό, για διαλέξεις, εκδηλώσεις και παραστάσεις.
-Ανακαινίζονται τα πρώην γραφεία και τα στόχευτρα της Σκοπευτικής Εταιρείας για να φιλοξενούν βιβλιοθήκη, εικαστικά εργαστήρια και υπαίθριο θέατρο για τις ανάγκες της πόλης.
-Μετατρέπεται το γήπεδο ποδοσφαίρου Κ3 σε γήπεδο μίνι στίβου που απουσιάζει από την πόλη.
-Προβλέπεται ανάπλαση στα σιντριβάνια στην Πλατεία των 200.
-Τέλος συμπληρώνονται οι χώροι για τη δομημένη χρήση από τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς.
Για την περιβαλλοντική αποκατάσταση του χώρου προβλέπεται η φύτευση 180 δέντρων ικανού μεγέθους σε σημεία με αραίωση, αναπτύσσοντας έτσι περαιτέρω το πράσινο. Οι ελάχιστες κοπές δέντρων είναι απολύτως απαραίτητες για τη στατικότητα των υπαρχόντων κτισμάτων.

Αυτή θα είναι η «επόμενη μέρα» για αυτόν τον πλέον εμβληματικό και πολύμορφο ιστορικό χώρο της Αττικής. Μόνο έτσι θα είναι ουσιαστικά ανοιχτός στον κόσμο: Γεμάτος ζωή και με χρήση που δεν προσβάλλει τον χαρακτήρα και την ιστορικότητά του. Το έργο αυτό είναι ο πόθος των Καισαριανωτών. Και θα το υπερασπιστούν κόντρα στην υποβάθμιση και την εγκατάλειψη.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.