Άστρων ψυθιρίσματα #23

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Φίλες και φίλοι μου ο Οκτώβρης, πέρα από την εκρηκτική Πανσέληνο στον Κριό, κρύβει στα τέλη του μήνα μια ηλιακή έκλειψη ισχύος μεγατόνων στον Σκορπιό, που θα μας φέρει όσα μας είχε ήδη προϊδεάσει η Σεληνιακή έκλειψη τον Μάιο στον Σκορπιό και θέλει προσοχή!

 Του Μιχάλη Κλαδίτη, ερευνητή ψυχολογικής αστρολογίας

Κριός: Θα σας έρθουν καινούρια θέματα, ιδέες και λύσεις. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και αρπάξτε τις ευκαιρίες στη δουλειά και στη ζωή.

Ταύρος: Αλλάζετε δρόμους, συνήθειεςκαι αποφάσεις στο πλαίσιο των συναισθηματικών σχέσεων. Δείτε με πιο ενδοσκοπική μάτια τους πάντες.

Δίδυμοι: Είναι ο μήνας του ΟΧΙ κι εσείς το έχετε ανάγκη!Γιατί έχετε κάνει πολλά για όλους τους άλλους και οι άλλοι τίποτα για εσάς.

Καρκίνος: Με γνώμονα την αλήθεια θα προχωρήσετε μετρώντας θυσίες και λάθη του παρελθόντος που ίσως στοίχισαν ακριβά!Άρα πάμε παρακάτω.

Λεων: Παρόλα τα ανοίγματα σας επαγγελματικά θα βρείτε την χρυσή τομή και θα περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Παρθένος: Από τα γενέθλιάσας ο καιρός περνάει λαθραία και τώρα θα έρθετε τετ α τετ με τα προβλήματα, οπότε καλό είναι να έχετε ξεκάθαρη ματιά.

Ζυγός: Γενέθλιος μήνας και οργανώνεστε περισσότερο. Δουλεύετε πιο μεθοδικά και βάζετε θεμέλια για κάτι πολύ μεγάλο που έχετε στο νου.

Σκορπιός: Μετά τις εκλείψεις της Άνοιξης που σας δίδαξαν πολλά και γίνατε πιο συνετοί, τώρα με αυτές τις εκλείψεις που έρχονται, θα είστε έτοιμοι για όλα.

Τοξότης: Θα νιώσετε σαν ναυαγοί στο κύμα με όλα όσα θα γίνουν, αλλά δίνετε το χέρι σε όσους θέλουν να σας βοηθήσουν.

Αιγόκερως: Καινούριες φιλίες και συνεργασίες που σας δυσκολεύουν με τον δικό τους τρόπο σκέψης. Βρείτε διεξόδους σε νέες διασκεδάσεις.

Υδροχόος: Οι επιθυμίες έγιναν ανάγκες,άρα μην παρεξηγείτε το τι ζητάτε για να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας και τους γύρω σας.

Ιχθείς: Δώστε την ευκαιρία στους ανθρώπους που σας αγαπούν να έρθουν πιο κοντά σας.Μην κρύβεστε μην ντρέπεστε για εσάς.

Για προσωπική ανάλυση: 6980135602

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.