Σωμ. Εργαζομ. Δήμου Βύρωνα: Όχι στις απολύσεις συναδέλφων του προγράμματος 55 plus

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Βύρωνας 04/09/24

Με έγγραφο της ΔΥΠΑ (ΚΠΑ2 Καισαριανής)<<Απόφαση διακοπής χωρίς επιπτώσεις>>, ενημερώνεται ο Δήμος Βύρωνα, να μην προχωρήσει στην ανανέωση των συμβάσεων 4 εργαζομένων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μετά το πρώτο έτος ,παρότι το πρόγραμμα προβλέπει ένα ν επιπλέον χρόνο σύμβασης.

Να σημειώσουμε ότι η τελευταία σύμβαση στο Δήμο Βύρωνα αυτού του προγράμματος τελειώνει στις 30/10/24.

Καταγγέλλουμε σαν απαράδεκτη αυτήν την απόφαση.

Θα βρεθούν στον δρόμο 4 συνάδελφοι μας και πολλοί  άλλοι  εργαζόμενοι σ’ όλη την Ελλάδα που με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων και της σημερινής ΝΔ, δεν έχουν μόνιμη και σταθερή εργασία.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ είναι τεράστιες, γιατί αφήνει χωρίς χρηματοδότηση ένα πρόγραμμα που απασχολεί χιλιάδες ανθρώπους που προσπαθούν να συμπληρώσουν ένσημα για την συνταξιοδότησή τους, και τώρα αυτό το πρόγραμμα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Αποτέλεσμα όλης  αυτής της απόφασης είναι ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο τέλος του πρώτου έτους απασχόλησης θα απολύονται.

Η απόφαση αυτή  θα έχει σοβαρές επιπτώσεις και στην λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου μας  ,καθώς εργάζονται σε υποστελεχομένα τμήματα.

Τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ να εξασφαλίσει κρατική χρηματοδότηση για το δεύτερο έτος για όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο Βύρωνα και σ’ όλους τους δήμους.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή να απαιτήσει από την κυβέρνηση την συνέχεια του προγράμματος.

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

  Υ.Γ. Μετά από παρέμβαση του σωματείου προς την ΔΥΠΑ και το δήμο Βύρωνα, η παραπάνω απόφαση ανακαλείται και οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στην εργασία τους για έναν ακόμα χρόνο έτσι όπως προέβλεπε αρχικά το πρόγραμμα 55 plus

 Δ.Σ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.