ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ: Καταγγελία για το χτύπημα εκπ/κών, γονιών και μικρών παιδιών 4/9 στο ΥΠΑΙΔ.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΙΟΥΣ ΤΟΥΣ!

 Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την κυβέρνηση της ΝΔ και τον Υπ. Παιδείας, που χτύπησαν με ΜΑΤ και χημικά τη συγκέντρωση εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών έξω από το Υπ Παιδείας. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε με απόφαση και κάλεσμα των ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΠΟΣΕΕΠΕΑ-ΑΣΓΜΕ και πολλών ΣΕΠΕ κι ΕΛΜΕ. Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη 4/9/2024 στο Υπ. Παιδείας. Χτυπήθηκαν εκπαιδευτικοί, γονείς ακόμα και μαθητές!

Η κυβέρνηση επιτέθηκε στους συγκεντρωμένους που αγωνίζονται ενάντια στις συμπτύξεις-καταργήσεις πάνω από χιλίων τμημάτων μέσα στο καλοκαίρι και πριν το άνοιγμα της σχολικής χρονιάς. Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι – χέρι με την καταστολή.

Ο Υπουργός Παιδείας έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει στο κλείσιμο και την συγχώνευση χιλιάδων τμημάτων, τη δημιουργία δηλαδή τμημάτων με 25 στην Πρωτοβάθμια και 27, 28 μαθητές στη Δευτεροβάθμια, με αποτέλεσμα οι μαθητές να στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον. Αναγκάζοντας έτσι τα παιδιά μας ακόμα και να αλλάζουν συνοικία και αγνοεί κάθε εκπαιδευτική διαδικασία, σύγχρονη επιστημονική μελέτη, μαζί με τις γνωματεύσεις του ίδιου το ΚΕΔΑΣΥ.

Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να καταγγείλουν την επίθεση, να καταδικάσουν αυτή την πολιτική και να δυναμώσουν τον αγώνα μαζί με τους εκπαιδευτικούς και το γονεϊκό κίνημα, μαζί με τα παιδιά μας να παλέψουμε για το σχολείο που τους αξίζει.

Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η τρομοκρατία δε θα περάσει, των εκπαιδευτικών, των γονιών και όλων των εργαζομένων η πάλη θα τη σπάσει. Με την καταστολή και την τρομοκρατία μας θυμώνουν και μας πεισμώνουν, θα συνεχίσουμε ώσπου να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας!

Για τα το ΔΣ
Η Πρόεδρος Θεοδώρα Δριμάλα
Η Γ.Γραμματέας Γλαβίνα Σουζάνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.