Νέα Εποχή για τον Αθηναϊκό. Του Νίκου Ραμαντάνη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Νίκος Ραμαντάνης

Ποιος δεν θυμάται τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα της ομάδας χάντμπολ (Αντρών & Γυναικών) του Αθηναϊκού;

Ποιος δε θυμάται τις ένδοξες μέρες που έζησε ο Βύρωνας, όταν το όνομα του δήμου ταξίδεψε σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, χάρις στον πιο άξιο πρεσβευτή του; Ένας σύλλογος που κάποτε τον μάθαινε όλη η Αγγλία και τον γνώριζε συλλαβή προς συλλαβή όλο το Μάντσεστερ;

Ποιος δεν θυμάται την ιστορία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού; Με Πρωταθλήματα, τέσσερα τον αριθμό. Κύπελλα, τρία τον αριθμό. Εκπληκτικό αήττητο σερί, που άφησε -σαν αποτύπωμα παλάμης σε τσιμέντο διάσημης αμερικάνικης λεωφόρου- το σημάδι του για πάντα στην ιστορία και στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness. Και το σπουδαιότερο: Ένας ευρωπαϊκός τίτλος για να μην σβήσει ποτέ το όνομα του Αθηναϊκού, να μην διαγραφεί ποτέ από το χάρτη του μπάσκετ ο Βύρωνας!

Η ομάδα που κατέκτησε το triple crown το 2010, η ομάδα που έφτασε στην κορυφή του Eurocup και πρόσθεσε ακόμα ένα ευρωπαϊκό στην τεράστιο συλλογή του ελληνικού μπάσκετ, η ομάδα του Βύρωνα, επιστρέφει για να στοχεύσει εκεί που καμία άλλη γυναικεία ομάδα δεν κατάφερε! Στην κορυφή… Χωρίς, όμως, να ψάχνει άλματα, τα οποία μπορεί να καταλήξουν στο κενό. Κάνει βήματα. Χτίζει θεμέλια. Εκσυγχρονίζεται και θωρακίζεται, αλλά τολμά να ονειρεύεται. Ο Αθηναϊκός επέστρεψε και η επιστροφή θα γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρη, όσο θα περνούν οι μήνες. Ενισχύθηκε σε κάθε επίπεδο.

Μέσα στο καλοκαίρι προχώρησε σε ολική αλλαγή του ρόστερ, δημιουργώντας ένα κράμα με σπουδαίες ξένες και ελληνίδες αθλήτριες αλλά και με κορίτσια που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, σε μια καινοτόμα για τα δεδομένα του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, ο Αθηναϊκός θα συμμετάσχει στην Α2 κατηγορία γυναικών και στον δεύτερο όμιλο νότου με την αναπτυξιακή U23 ομάδα. Είναι μια κίνηση που δείχνει το όραμα που υπάρχει στο σύλλογο, μαρτυρά τη μακροπρόθεσμη στόχευση και φέρνει ακόμα πιο κοντά μια επαγγελματική ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, με κάθε παιδί που θέλει να ξεκινήσει να παίζει μπάσκετ και φιλοδοξεί να διακριθεί. Η λειτουργία αυτού του τμήματος είναι ένα αθλητικό και ένα κοινωνικό εγχείρημα, το οποίο ξεκίνησε από το 2023 και είχε τα θετικότερα των αποτελεσμάτων τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο -και αυτό μετράει περισσότερο- και εκτός των γραμμών. Το μήνυμα της ενσωμάτωσης, της ισότητας και της εξάλειψης κάθε μορφής φυλετικών διακρίσεων φεύγει από τον Βύρωνα και φτάνει σε κάθε γειτονιά της Αττικής, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο το κοινωνικό του αποτύπωμα, προστατεύοντας, υποστηρίζοντας έμπρακτα,  ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας… Την Γυναίκα.

Οι κοσμογονικές αλλαγές που έγιναν φέτος στον Αθηναϊκό δεν είναι μόνο αγωνιστικές. Το τμήμα γυναικών στελεχώθηκε με επαγγελματίες σε κάθε τομέα, ώστε να λειτουργεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, ενώ το τελευταίο κομμάτι είναι οι εγκαταστάσεις. Το κλειστό «Δημήτρης Καλτσάς» έχει εν μέρει ανανεωθεί, έχει ανακαινιστεί στο μέτρο του δυνατού, οι εσωτερικοί χώροι του άλλαξαν τελείως μορφή, τοποθετήθηκε καινούργιο παρκέ, βάφτηκε σε πρωτοποριακά και ζωντανά χρώματα, καθαρίστηκαν οι εξωτερικοί χώροι και εξοπλίστηκε με όργανα νέας τεχνολογίας το γυμναστήριο που λειτουργεί δίπλα στο γήπεδο.

Ο Αθηναϊκός δε μπαίνει σε νέα εποχή. Μπήκε σε νέα εποχή και θέλει να επαναλάβει τις επιτυχίες του παρελθόντος, να ζήσει ξανά ο Βύρωνας στιγμές ευφορίας και περηφάνιας. Ώστε εκείνοι που ήταν πολύ μικροί για να θυμούνται ή δεν έτυχε να μάθουν, να γνωρίσουν την ομάδα μπάσκετ γυναικών και να νιώσουν το συναίσθημα που κατέκλυσε τους πάντες το 2010…

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.