Ψήφισμα του δημ. συμβουλίου Βύρωνα για το έγκλημα στα Τέμπη μετά από πρόταση της Αριστερής Παρέμβασης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ψήφισμα για την τραγωδία στα Τέμπη προτείναμε ως Αριστερή Παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Μπορείτε να δείτε την ανάρτησή του στη Διαύγεια εδώ.

Το ψήφισμα τάσσεται κατά των ιδιωτικοποιήσεων στις δημόσιες υποδομές, τα δημόσια αγαθά, τις συγκοινωνίες, την υγεία, την παιδεία και όσες υπηρεσίες και οργανισμούς σχετίζονται με την ανθρώπινη ασφάλεια. Δηλώνει ότι θα παρθούν συγκεκριμένα μέτρα για τη στήριξη της οικογένειας του εργαζόμενου στην εταιρεία HellenicTrain που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση και είναι πατέρας του 2χρονου νηπίου που φιλοξενείται σε παιδικό σταθμό του δήμου μας.    Ζητά οι σιδηρόδρομοι  να περάσουν στη δημόσια ιδιοκτησία, να φύγουν οι ιδιώτες και να λειτουργούν για τις λαϊκές ανάγκες με ένα ενιαίο φορέα.  Οι σιδηρόδρομοι να είναι ασφαλείς, σύγχρονοι, φτηνοί, να λειτουργούν με επαρκές και μόνιμο προσωπικό, να επεκταθεί το δίκτυο για να καλύπτει όλες τις περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Από τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους, κατά του ψηφίσματος  τάχτηκαν οι Γώγος Χρήστος, Βώβος Διονύσιος, Αδαμόπουλος Ιωάννης, Υφαντή Σωτηρούλα.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Από την πρώτη μέρα στις 1/3/2023 μετά την τραγωδία των Τεμπών γίνονται συνεχείς κινητοποιήσεις, διαδηλώσεις και πορείες που απαιτούν απόδοση ευθυνών, ασφαλείς μετακινήσεις και καταγγέλλουν την ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων, η οποία προχώρησε με την ευθύνη όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων.

Καιρό τώρα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους την πλήρη διάλυση των υποδομών και των δρομολογίων μετά την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ το 2016 έναντι 45 εκ. €.. Η ιδιωτικοποίηση και απαξίωση των σιδηροδρόμων είχε ξεκινήσει με τον κατακερματισμό του ΟΣΕ σε μικρότερες εταιρείες ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ και έφτασε στη σημερινή κατάσταση κατ’ επιταγή των «μνημονιακών υποχρεώσεων».

Μετά το δυστύχημα στο Άδενδρο το 2017, τις σχετικές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων που ανέδειξαν τα θέματα έλλειψης ασφάλειας, την αποδιοργάνωση και τη δραματική έλλειψη προσωπικού που αντί να υπηρετούν 2.100 εργάζονται μόνο 750, αναδεικνύονται οι ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη.

Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ότι η απόδοση ευθυνών θα κλείσει με τον περιορισμό τους στο ανθρώπινο λάθος ενός σταθμάρχη, σε δήθεν διερεύνηση με σημαδεμένα χαρτιά, σε παραιτήσεις με ταυτόχρονες εκ νέου υποψηφιότητες και υποκριτικά συγγνώμη. Και τις ίδιες μέρες, που έχουν ανακηρυχθεί ως μέρες εθνικού πένθους, να κατατίθενται νομοσχέδια για ιδιωτικοποίηση του νερού και ιδιωτικοποίηση του Ογκολογικού Παίδων.

Ως δημοτικό συμβούλιο:

–       Εκτιμούμε ότι στις δημόσιες υποδομές, τα δημόσια αγαθά, τις συγκοινωνίες, την υγεία, την παιδεία και όσες υπηρεσίες και οργανισμούς σχετίζονται με την ανθρώπινη ασφάλεια δεν μπορεί να υπεισέρχονται οι νόμοι της αγοράς, του κέρδους-μείωσης του κόστους, οι ιδιωτικοποιήσεις. Είμαστε αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση του νερού, της ενέργειας, των σιδηροδρόμων, της υγείας, της παιδείας.

–       Συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες των θυμάτων και στους τραυματίες της σύγκρουσης. Παίρνουμε συγκεκριμένα μέτρα για τη στήριξη της οικογένειας του εργαζόμενου στην εταιρεία HellenicTrain που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση και είναι πατέρας του 2χρονου νηπίου που φιλοξενείται σε παιδικό σταθμό του δήμου μας.

–       Ζητάμε οι σιδηρόδρομοι  να περάσουν στη δημόσια ιδιοκτησία, να φύγουν οι ιδιώτες και να λειτουργούν για τις λαϊκές ανάγκες με ένα ενιαίο φορέα.  Οι σιδηρόδρομοι να είναι ασφαλείς, σύγχρονοι, φτηνοί, να λειτουργούν με επαρκές και μόνιμο προσωπικό, να επεκταθεί το δίκτυο για να καλύπτει όλες τις περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.