Στους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου 159 ερευνητές και ερευνήτριες του ΕΜΠ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στη λίστα του πανεπιστημίου του Συτάνφορντ συμπεριλαμβάνονται 144 ερευνητές και 15 ερευνήτριες του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Για ακόμη μια φορά στον κατάλογο με το 2% των κορυφαίων ερευνητών με την μεγαλύτερη επιστημονική επιρροή σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβάνονται ερευνητές και ερευνήτριες του ΕΜΠ.

Στο σύνολο των 159 κορυφαίων επιστημόνων του ΕΜΠ για το 2023, οι 150 είναι υπηρετούντα ή αφυπηρετήσαντα μέλη του Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ), οι 3 είναι μέλη του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) και οι 6 είναι επιστημονικοί συνεργάτες – ερευνητές του Ιδρύματος και του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ). Τα εν ενεργεία μέλη ΔΕΠ που αναφέρονται στη μελέτη είναι 96, αριθμός που αντιστοιχεί στο 25% του συνόλου των υπηρετούντων μελών. Οι 93 περιέχονται στον κατάλογο για το έτος 2023 και οι 139 στον κατάλογο για το σύνολο των ετών που αναλύθηκαν (1996-2023).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα δύο εξωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του ΕΜΠ, τα οποία προέρχονται από τον ακαδημαϊκό χώρο, ο Καθηγητής Γεώργιος Γεωργίου και ο Ομότιμος Καθηγητής Σέργιος Θεοδωρίδης, συμπεριλαμβάνονται επίσης στον κατάλογο.

Πηγή: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.