Το θεατρικό έργο «Εκείνος και το Σμήνος» την Κυριακή 20-10 στο Δημαρχείο Καισαριανής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων, Φίλων ΑμΕΑ και Αναπήρων Ικαρίας “Ηλιαχτίδα”, νιώθοντας την ανάγκη να εκφράσει τους προβληματισμούς και τις αγωνίες του και μέσω πολιτιστικών δράσεων, δημιούργησε τη θεατρική ομάδα “Τα Θαλασσοπούλια”, με τη βοήθεια των κυριών Δέσποινας Σιμάκη και Γεωργίας Καρναβά.

Το πρώτο θεατρικό έργο της ομάδας φέρει τον τίτλο “Εκείνος και το σμήνος”. Πρόκειται για την ιστορία δύο παιδιών, με το ένα να περιμένει τον πατέρα του και το άλλο να του κρατάει συντροφιά. Μέσα από τον διάλογό τους, αναδεικνύονται θέματα αποδοχής, σεβασμού και αγάπης για τον συνάνθρωπο καθώς και αγωνία για το μέλλον.

Το σενάριο υπογράφει η Δέσποινα Σιμάκη, τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Γεωργία Καρναβά και παίζουν οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ικαρίας Αστέριος Τζουμέρκας και Φίλιππος Τσιμπίδης.

Η θεατρική ομάδα “Τα Θαλασσοπούλια” κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους περιόδευσε σε πολλά χωριά της Ικαρίας, σημειώνοντας παντού μεγάλη επιτυχία.

Ο Φίλιππος και ο Αστέρης  αποδίδουν με αυθεντικότητα τους ρόλους τους, προσφέροντας μια ερμηνεία που αγγίζει την καρδιά και το νου. Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, συγκινούν το κοινό, χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία, ένα μάθημα ζωής και αποδεικνύουν σε όλους ότι όταν υπάρχει θέληση και στήριξη όλα είναι δυνατά.

Τα έσοδα από τις παραστάσεις ενισχύουν τις δράσεις της “Ηλιαχτίδας”.

“Εκείνος και το Σμήνος”

Σενάριο: Δέσποινα Σιμάκη

Σκηνοθεσία – Φωτισμοί: Γεωργία Καρναβά

Επιμέλεια προγράμματος: “Τα Θαλασσοπούλια”

Μουσική: Αστέριος Τζουμέρκας και Στέλιος Τζουμέρκας

Στίχοι: Ελένη Κοζαμάνη, Αστέριος Τζουμέρκας 

Παίζουν οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ικαρίας: Αστέριος Τζουμέρκας, Φίλιππος Τσιμπίδης

Καλλιτεχνική επιμέλεια αφίσας: Θωμάς Τζουμέρκας

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.