Επιστολή συμπαράστασης του Δημάρχου Βύρωνα προς τον Δήμαρχο Σμύρνης για το φονικό σεισμό στην Τουρκία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής και του λαού του Βύρωνα για το φονικό σεισμό στην Τουρκία που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες χιλιάδες, εξέφρασε ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης με επιστολή του προς το Δήμαρχο του Μητροπολιτικού Δήμου Σμύρνης, TunçSoyer.

Στην επιστολή του ο Γρηγόρης Κατωπόδης αναφέρει:

” Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και του Δήμου του Βύρωνα, καθώς και του λαού της πόλης, θα ήθελα να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια για τη μεγάλη και πρωτοφανή φυσική καταστροφή που έπληξε περιοχές της Ανατολικής Τουρκίας. Έχοντας υποστεί κι εμείς σεισμούς, σε πολύ μικρότερη κλίμακα, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τουρκικός λαός και θα σταθούμε αλληλέγγυοι δίπλα του. Είναι τέτοιες στιγμές που η φιλία των λαών προσφέρει την ψυχολογική αλλά και την έμπρακτη συμπαράσταση, ώστε να ξεπερνιούνται οι δοκιμασίες και να απαλύνεται ο πόνος της τεράστιας απώλειας ζωών.

Ο Δήμος του Βύρωνα, στο πλαίσιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων της Ελλάδας θα συμμετάσχει στην αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και βεβαίως παραμένουμε στη διάθεσή σας ώστε να στηρίξουμε και αντίστοιχες πρωτοβουλίες του Μητροπολιτικού Δήμου Σμύρνης κατά τον τρόπο που θα μας υποδείξετε και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Για μία ακόμη φορά θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά οδύνη μου για την ασύλληπτη τραγωδία και να ευχηθώ οι φόβοι για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών να μην επιβεβαιωθούν. Η Ελλάδα και ο Δήμος του Βύρωνα θα είμαστε δίπλα σας”.

Με ειλικρινή εκτίμηση,

Γρηγόρης Κατωπόδης

Δήμαρχος Βύρωνα

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης και Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, επισκέφθηκαν -κατόπιν πρόσκλησης του ομολόγου τους- τη Σμύρνη και μέσα σε ένα θερμό κλίμα φιλοξενίας, συζήτησαν για την προώθηση της Ειρήνης και της Φιλίας μεταξύ των λαών της Ελλάδας και της Τουρκίας. Οι τρεις Δήμαρχοι υπέγραψαν Διακήρυξη Φιλίας και Συνεργασίας, στη βάση της “Διπλωματίας των Πόλεων” για την ανάπτυξη δεσμών συνεργασίας.

Δείτε σχετικά: https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=113288

Ο Δήμος Βύρωνα συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για το σεισμόπληκτο λαό της Τουρκίας

Παράλληλα, ο Δήμος Βύρωνα στο πλαίσιο της ΚΕΔΕ συμμετέχει στη συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας. Συγκεκριμένα συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης (ιατροφαρμακευτικό υλικό, σκηνές, κουβέρτες, παπλώματα) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βύρωνα (Ιθώμης 6) καθημερινά από 9:30 έως 12:30 ΚΑΙ στο Πυροφυλάκειο Βύρωνα (Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου και Κατεχάκη) από 11:00 έως 22:00 καθημερινά και το Σαββατοκύριακο.

Δείτε σχετικά: Ο Δήμος Βύρωνα συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία :: Δήμος Βύρωνα (dimosbyrona.gr)

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.