Ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση Κέντρου Υγείας Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα, ένα έργο ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”.

Στόχος του έργου είναι η ριζική αναβάθμιση των υποδομών και η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Η δημοπράτηση του έργου έχει προγραμματιστεί για τις 13 Σεπτεμβρίου 2024 και η συνολική διάρκεια εκτέλεσης ορίζεται στους 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Σημαντικά σημεία του έργου:

  • Ενεργειακή αναβάθμιση: Το κτίριο θα θερμομονωθεί, θα αποκτήσει νέα κουφώματα και ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, με στόχο τη σημαντική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και τη βελτίωση του κλιματισμού.
  • Ανακαίνιση: Θα ανακαινιστούν όλοι οι χώροι του κέντρου υγείας, με νέα δάπεδα, κουφώματα, ελαιοχρωματισμούς και λοιπές εργασίες.
  • Διαμόρφωση Ιατρείου Διαχείρισης Χρόνιων Νοσημάτων: Θα δημιουργηθεί ένα σύγχρονο ιατρείο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση ασθενών με χρόνιες ασθένειες.
  • Συμμόρφωση με ΚΕΝΑΚ: Το κτίριο θα αναβαθμιστεί ενεργειακά, τηρώντας τις αυστηρές απαιτήσεις του Κώδικα Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων.
  • Ασφάλεια: Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια του εργοταξίου και την απρόσκοπτη λειτουργία του κέντρου υγείας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Η υλοποίηση του έργου αναμένεται να φέρει σημαντικές βελτιώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες του Βύρωνα.

Πηγή: vironas.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.