Ανακοινώσεις από Παναθηναϊκό και Δόξα Βύρωνα για τον Θάνατο του Δημήτρη «Λώρη» Θεοφάνη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δημήτρης “Λώρης” Θεοφάνης, μέλος της μεγάλης, αήττητης ομάδας του Παναθηναϊκού του 1964, έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία 91 ετών από καρδιακή ανακοπή στην Αθήνα στις 3 Αυγούστου 2024.  

                 Ο Δημήτρης Θεοφάνης 

Ο Δημήτρης Θεοφάνης γεννήθηκε στην Ναύπακτο 31 Μαΐου 1933.  Το 1935 η οικογένεια Θεοφάνη μετακόμισε στην Αθήνα και εγκαταστάθηκε στην περιοχή του Βύρωνα. 

Ο Θεοφάνης ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής της Νέας Ελβετίας την περίοδο 1948-1953, όταν έγινε και η συγχώνευση Αθηναϊκού-Νέας Ελβετίας. Κατά την περίοδο της θητείας του (1956-1958) μετείχε στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων. Ενώ φόρεσε και τη φανέλα του Ηλυσιακού.

Ο Παναθηναϊκός στο τέλος της δεκαετίας του 1950 είχε συγκροτήσει μια από τις καλύτερες ομάδες, αφού κέρδισε πέντε πρωταθλήματα και, μάλιστα, το ένα αήττητο.

Ο Δημήτρης Θεοφάνης, για μια δεκαετία, από το 1956 έως το 1965, υπήρξε ένας από τους βασικούς παίκτες του Παναθηναϊκού (αγωνίστηκε βασικός στη θέση του αριστερού εξτρέμ στον Παναθηναϊκό   σε 246 παιχνίδια πετυχαίνοντας 79 γκολ) με συμπαίκτες όπως οι Βουτσαράς, Πανάκης,Παπαεμμανουήλ, Μπενάρδος, Δομάζος, Τζουνάκος, Κουρτζίδης, Λινοξυλάκης, Αγγελόπουλος, Νεμπίδης, Καμάρας, Παπαντωνίου, Ανδρέου, Σούρπης, Λουκανίδης, Παπουλίδης, Ροκίδης κ.ά.

Ο Δημήτρης Θεοφάνης “Λώρης” στην αναχώρηση του ΠΑΟ για την Αμερική το 1962.

Το ψευδώνυμο «Λώρης», με το οποίο ο Θεοφάνης υπήρξε γνωστός στους φιλάθλους και στους ποδοσφαιρικούς κύκλους, οφείλεται στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Λάκη Πετρόπουλο ―όνομα που το είχε πάρει από τον «Χοντρό και Λιγνό»― εξαιτίας των λίγων κιλών που είχε στην αρχή της καριέρας του ο Θεοφάνης.

Κάθισε δύο φορές στον πάγκο της πρώτης ομάδας του Τριφυλλιού, την πρώτη για τέσσερις αγώνες στο φινάλε της περιόδου 1974-75 ως δίδυμο με τον Βαγγέλη Πανάκη και τη δεύτερη για δύο αγώνες στη σεζόν 1978-79 μαζί με τον Τάκη Παπουλίδη.

Το 2015 εκδόθηκε από τον οίκο Gutenberg το βιβλίο του «Γήπεδο Αλεξάνδρας και “Πράσινης Τσόχας”», μια αυτοβιογραφική μαρτυρία για τα χρόνια του Πολέμου και της Κατοχής, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και για την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό.

Ο Θεοφάνης ήταν παντρεμένος και είχε ένα γιό. Η σύζυγός του απεβίωσε τον Απρίλιο του 2024.

Την απώλεια του σπουδαίου Δημήτρη “Λώρη” Θεοφάνη, μέλους της μεγάλης, ομάδας του Παναθηναϊκού 1956-1965, ο οποίος “έφυγε” απ’ τη ζωή σε ηλικία 91 ετών, από καρδιακή ανακοπή στην Αθήνα στις 3 Αυγούστου 2024,  θρηνεί η οικογένεια του “τριφυλλιού” η ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ανακοινώσεις από Παναθηναϊκό και Δόξα Βύρωνα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση “αποχαιρετώντας” έναν επί δεκαετίες πιστό “στρατιώτη” της ομάδας ο οποίος υπηρέτησε τον σύλλογο από πολλά διαφορετικά πόστα, έχοντας κατακτήσει 5 πρωταθλήματα ως ποδοσφαιριστής του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του αγαπημένου σε όλους Δημήτρη (“Λώρης”) Θεοφάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1933 στη Ναύπακτο και εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το 1956. Αγωνίστηκε στο Τριφύλλι από το 1956 έως το 1965, ως βασικό στέλεχος της επιθετικής γραμμής των Πρασίνων. Κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, ανάμεσα τους το αήττητο πρωτάθλημα της σεζόν 1963-64. Συνολικά κατέγραψε 110 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και περισσότερες από 150 με το τριφύλλι στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο αγαπημένος ‘Λώρης’ έμεινε πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό ως προπονητής, κυρίως στην ακαδημία, ενώ ανά περιόδους εργάστηκε και ως ανιχνευτής ταλέντων της ομάδας. Κάθισε δύο φορές στον πάγκο της πρώτης ομάδας του Τριφυλλιού, την πρώτη για τέσσερις αγώνες στο φινάλε της περιόδου 1974-75 ως δίδυμο με τον Βαγγέλη Πανάκη και τη δεύτερη για δύο αγώνες στη σεζόν 1978-79 μαζί με τον Τάκη Παπουλίδη. 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του”.

Ο «Λώρης» έμεινε πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό ως προπονητής, κυρίως στην ακαδημία, ενώ ανά περιόδους εργάστηκε και ως ανιχνευτής ταλέντων της ομάδας.

Την δεκαετία του 1990 ήταν προπονητής στην “Δόξα Βύρωνα”.

Σε ανακοίνωση η Δόξα Βύρωνα αναφέρει:

«Σύσσωμο το ΔΣ της Δόξας Βύρωνος εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του Δημήτρη «Λώρη» Θεοφάνη, ο οποίος για πολλά χρόνια κατά το ένδοξο παρελθόν υπήρξε προπονητής της ομάδας μας. Η συμβολή του στην ανάπτυξη και την επιτυχία του συλλόγου ήταν και παραμένει ανεκτίμητη. Το πάθος, η αφοσίωση και η ακεραιότητά του αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

         ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: Αριστερά ο προπονητής της Δόξας Βύρωνα Δημήτρης Θεοφάνης (Λώρης) και δεξιά ο  αείμνηστος Πρόεδρος Μιλτιάδης Στάικος !
Πληροφορίες από αθλητικά μπλοκ
Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.