Ο μικροαστισμός ως ψυχική ασθένεια. Του Αντώνη Μακρή

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Παρέα που χαζογελάει με την υποσημείωση: «Είμαστε ευλογημένοι στο πανηγύρι στην Λαγκάδα! Όποιος δεν είναι εδώ, δεν είναι πουθενά!»

Την ίδια στιγμή, κάποιος στην Κυψέλη δεν έχει να πληρώσει το νοίκι και κάποιος άλλος φυλάει τον άρρωστο γονιό του σε κάποιο νοσοκομείο-φτωχοκομείο της χώρας!

Μας λένε οτι το Fear Of Missing Out, ή στα ελληνικά φόβος μην χάσεις αυτό που συμβαίνει, αντιπροσωπεύει την τάση που έχουν γεννήσει τα σόσιαλ και κυρίως το Facebook. Η λέξη FοMO με λίγα λόγια χαρακτηρίζει μια διάχυτη αίσθηση ότι οι άλλοι μπορεί να ζουν μια ικανοποιητική εμπειρία από την οποία το άτομο είναι απόν!

Είναι γεγονός ότι ενώ τα σημάδια των επερχόμενων καταστροφών, πόλεμος, οικονομική, οικολογική και ανθρωπιστική κρίση, κρίση των δημοκρατικών θεσμών, είναι παραπάνω από εμφανή, ο μέσος δυτικός άνθρωπος δείχνει ανήμπορος μέσα στις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις του να κατανοήσει την πραγματικότητα και γίνεται αναιδής με πρωτοφανή τρόπο.

Δεν ξέρω αν τα σόσιαλ γέννησαν το οποιοδήποτε Fomo, πάντως ο σάπιος μικροαστισμός που δε λέει να πεθάνει και όρος επιβίωσης του είναι ο μικροαστός να μεγαλοποιεί την «φάση» του τάχα ευλογημένος, γιατί μετέχει μιας διαδικασίας που οι πολλοί και πλεμπαίοι δε μπορούν, ναι, είναι η πραγματική αρρώστια και εδώ τα σόσιαλ έχουν γιγαντώσει όλο αυτό!

Τέτοιες όμως απενοχοποιημένες συμπεριφορές υπάρχουν από την προ σόσιαλ εποχή και καταδεικνύουν τάσεις «μοναδικότητας» με στόχο να προκαλέσουν φθόνο και έτσι ο μίζερος μικροαστός να νοιώσει καταξίωση!

Από τον βλάχο που γυρνάει στο σχεδόν ερημωμένο χωριό του και καμαρώνει σαν γύφτικο σκερπάνι γιατί έπιασε δύο δεκάρες έως την φιλόδοξη χαζογκόμενα που παντρεύεται εισόδημα και Status αδιαφορώντας για το πόθεν έσχες!

Από τον κυρ Παντελή που κοιτάει το τσαρδί του κι ο κόσμος ας καίγεται, τον γονέα που το παιδί του είναι το καλύτερο, έως τον υπερκαταναλωτικό Φασαίο που θέλει να βρίσκεται παντού διαλαλώντας το ως κάτι το μοναδικό, και τον φτωχούλη που ζηλεύει τον μικροαστό, υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής!

Η συμπλεγματική μικροαστική νοοτροπία που επιτάσσει να κάνεις «ζωάρα» ακόμα και εις βάρος άλλων και ταλανίζει τις σύγχρονες κοινωνίες μέχρι σήμερα που ζούμε το σταδιακό ξεχαρβάλωμά τους!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.