Καισαριανή: Πλήθος κόσμου στο Κεσκέκι 2024

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με Μικρασιατικό γλέντι κορυφώθηκε στην Πλατεία 200 Ηρώων στο Σκοπευτήριο το παραδοσιακό έθιμο Κεσκέκι η αναβίωση του οποίου διοργανώθηκε από τον Δήμο Καισαριανής και τον Μικρασιατικό Σύλλογο και εφέτος συνέπεσε με την 90η επέτειο ίδρυσης του Δήμου μας.

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στην αναβίωση του εθίμου παρουσία του Δημάρχου Ηλία Σταμέλου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόδημου Κατσαρέλη, των πρώην δημάρχων Γιώργου Κατημερτζή ,Σπύρου Τζόκα, Χρήστου Βοσκόπουλου, του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Σάμιου, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Όμορφη Πόλη» Μπεττίνας Γραφίδου, «Νέα Προοπτική» Ευγένιου Μαζαράκη και «Ανυπόταχτη Καισαριανή» Μιχάλη Μιλτσακάκη καθώς και δημοτικών συμβούλων.

Η αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου είχε ξεκινήσει από το πρωί στα  «Ξύλινα» με την διαδικασία παρασκευής του φαγητού.

Ευχαριστούμε το χορευτικό τμήμα και τη χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου καθώς και τους μαζικούς φορείς της πόλης μας που συνέβαλλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε επίσης τους Βιβή Βουτσελά, Μιχάλη Δανιά,  Γιάννη Καραμάνη, Νίκο Μουργελά και Στέλιο Βαρβέρη για το μουσικό πρόγραμμα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, ο χαιρετισμός του Δημάρχου Καισαριανής Ηλία Σταμέλου.

https://youtu.be/atOxs_5FqI4?si=VfGhGipeQRlOcRuk

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.