Όπου δε φτάνει η κυβέρνηση, αναλαμβάνει η «Ανυπόταχτη Καισαριανή»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Η «Ανυπόταχτη Καισαριανή» και ο κ. Μιλτσακάκης, επικεφαλής της παράταξης και μοναδικός εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, σε μία μακροσκελή ανακοίνωση αναφέρεται, έναν μήνα μετά από το άνοιγμα των σχολείων, στα σοβαρά προβλήματα αφιερώνοντας 4 μόλις γραμμές για το κυβερνητικό έγκλημα που έχει οδηγήσει σε συγχωνεύσεις τμημάτων, κλείσιμο σχολείων, έλλειψη χρηματοδότησης και  υποβάθμιση των σχολικών υποδομών.

Τις υπόλοιπες παραγράφους τις «αφιέρωσε» σε μία χυδαία στόχευση στην Δημοτική Αρχή, η οποία όπως υποσχέθηκε έτσι και κινείται, ως γνήσια αντιπολίτευση κόντρα στην κεντρική αντιλαϊκή πολιτική. Κατά την «Ανυπότακτη Καισαριανή» όμως είναι ίδια με όλους τους άλλους.

Το σύνολο της ανακοίνωσής του θα μπορούσε να είχε περάσει από την έγκριση της ίδιας της Κυβέρνησης, αφού «ξεπλένει» τις ευθύνες της για την υποχρηματοδότηση των σχολείων, τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς και προσωπικό, την κατάργηση των σχολικών επιτροπών και την κατηγοριοποίηση των σχολείων ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του κάθε δήμου.

Τι γνωρίζει και παραποιεί η «Ανυπόταχτη Καισαριανή»

  1. Τις κινητοποιήσεις των γονιών στις οποίες συμμετείχε σταθερά και διαρκώς η Δημοτική Αρχή, οι οποίες αφορούσαν στο σοβαρό ζήτημα των συγχωνεύσεων στο 1ο Δημοτικό και τη λειτουργία 2ου τμήματος ένταξης, στο 4ο Δημοτικό και το 1ο Γυμνάσιο.
  2. Την αναλυτική έκθεση για τις επισκευές στα σχολεία, παρότι εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Παρεμβάσεις που πρώτη φορά ξεκίνησαν τον Αύγουστο μετά από πολλά χρόνια, κατά δήλωση της Τεχνικής Υπηρεσίας, στις οποίες βέβαια προβλέπεται και βάψιμο. Να μας συγχωρέσει αν από τις 60 χιλιάδες ευρώ που προβλέπει η χρηματοδότηση, θέσαμε ως προτεραιότητα έργα για την ασφάλεια της σχολικής κοινότητας και την άρση επικινδυνότητας.
  3. Την Αναμόρφωση που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 25/09/2024 για την καθαρή και απόλυτα εξειδικευμένη χρήση των πενιχρών κονδυλίων του Υπουργείου Εσωτερικών για τις ανάγκες των σχολείων και τολμά να μιλάει ούτε λίγο ούτε πολύ για κατασπατάληση και υπεξαίρεση.
  4. Τα δημοσιεύματα και τις συζητήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για τις συνολικά επτά (7) αποστολές που έχουν γίνει στα σχολεία από υλικά του Δήμου για την κάλυψη των πρώτων αναγκών τους.
  5. Την ανάλυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και την οικονομική στήριξη με την πληρωμή λογαριασμών ενέργειας σε τουλάχιστον τα μισά από τα σχολεία της πόλης από τα ταμεία του Δήμου.
  6. Την καταγγελία και κοινή δήλωση των δημάρχων Καισαριανής, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου, Ικαρίας και Τυρνάβου για τη συνολική κατάσταση και τα προβλήματα που δημιούργησε η κατάργηση των σχολικών επιτροπών και την ευθεία καταγγελία στις Τράπεζες που με αποκλειστική τους ευθύνη καθυστερούν το άνοιγμα των νέων λογαριασμών που θα διαχειρίζονται οι Διευθυντές/ντριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων και οι προϊστάμενοι/ες των Νηπιαγωγείων.
  7. Την καταγγελία για την ένταξη στα κίτρινα τιμολόγια (Γ1 μεγάλων πελατών) που εκτόξευσαν στο διπλάσιο το ενεργειακό κόστος των σχολείων μέσα στο καλοκαίρι.
  8. Όλες τις συναντήσεις της Δημοτικής Αρχής με γονείς, εκπαιδευτικούς, καθώς και την συνάντηση διευθυντών – οικονομικής υπηρεσίας.

Με τη στάση τους ακυρώνουν τη σοβαρή προσπάθεια και το έργο των εργαζομένων του Δήμου που εργάστηκαν με αυταπάρνηση για την έγκαιρη υλοποίηση σειράς παρεμβάσεων στα σχολεία, από την Οικονομική, την Τεχνική Υπηρεσία μέχρι τα συνεργεία του Δήμου.

Μάστορες στην παραποίηση και την προσπάθεια να διχάσουν τη σχολική κοινότητα με μόνους ωφελούμενους την κυβέρνηση και το πολιτικό της έργο, παραποιούν την πραγματικότητα, τις δηλώσεις της Δημοτικής Αρχής και των άμεσα εμπλεκόμενων.

Αυτοί που καταψήφισαν την ενίσχυση των σχολείων με την αναμόρφωση, καταψηφίζουν όποια πρόσληψη γίνεται από την Δημοτική Αρχή για την ενίσχυση της σχολικής καθαριότητας, τολμούν να μιλήσουν στην Δημοτική Αρχή για υποτιθέμενες προτεραιότητες και παραπομπή των προβλημάτων των σχολείων στις ελληνικές καλένδες!

Εξειδικευμένοι στην κωλοτούμπα, η παράταξη η οποία έλεγε «υποχρεωτική δίχρονη προσχολική αγωγή χωρίς όρους και προϋποθέσεις» θυμήθηκε ξαφνικά τα κοντέινερ, που για την τοποθέτησή τους, δεν είχε βγάλει άχνα! Υπενθυμίζουμε ότι η δίχρονη προσχολική αγωγή έγινε υποχρεωτική επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ χωρίς την ταυτόχρονη κάλυψη όλων των απαραίτητων προϋποθέσεων.

Οι δήθεν «επαναστάτες» που συνεχίζουν τις αφηγήσεις με το παραμύθι της «αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής» από τον καναπέ τους, είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι στην κυβέρνηση για το «ξελάσπωμα» της αντιλαϊκής πολιτικής.

Οι ικανοποίηση των αναγκών των σχολείων της πόλης, θα είναι μία διαρκής μάχη εκείνων που βάζουν το μορφωτικό δικαίωμα πάνω από τους συντεχνιασμούς και τα μικροπολιτικά συμφέροντα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.