ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Τι συμβαίνει με τα ξενόγλωσσα των σχολείων;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΝΕΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ !!!

Για την αγορά των ξενόγλωσσων βιβλίων δημοτικών και γυμνασίων της δεύτερης ξένης γλώσσας προκαλείται εκ νέου πρόβλημα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας.

Ο δήμος με τις υπηρεσίες του και οι δ/ντες των σχολείων είχαμε συντονίσει τη δράση μας για την ΑΜΕΣΗ προμήθεια των ξενόγλωσσων -παρά τη συνολικά προβληματική κατάσταση που ισχύει για τα λειτουργικά των σχολείων μετά την κατάργηση των ΝΠΔΔ των ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ- με σχετικό νόμο που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή αλλάζει εκ νέου η διαδικασία.

 Μάλιστα, στον εν λόγω νόμο προβλέπονται μια σειρά ακόμα αντιδραστικές και αντιπαιδαγωγικές ρυθμίσεις που βαθαίνουν την πρόσδεση των σχολείων με τα οικονομικά δεδομένα των δήμων.

 Για την αγορά βιβλίων γαλλικής και γερμανικής γλώσσας (για τις Ε’ και ΣΤ’ τάξεις) του δημοτικού σχολείου και ιταλικής γλώσσας του γυμνασίου που λειτουργούν σε δήμους στους οποίους καταργήθηκαν οι σχολικές επιτροπές, έχει εφαρμογή η παρ.1 του άρθρου 28 του ν.5056/2023(Α’163), σύμφωνα με την οποία από την 30ή.6.2024 οι αρμοδιότητες των ν.π.δ.δ.«Σχολικές Επιτροπές» της παρ.2 του άρ.103τουν.3852/2010 ασκούνται από τον οικείο δήμο (Υπ. Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού 103660/Β1/12.09.2024) θα ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία:

1.Εισήγηση Διευθυντή στον Σύλλογο Διδασκόντων για τα κατάλληλα βιβλία. Πρακτικό Συλλόγου Διδασκόντων με ορισμό των συγκεκριμένων βιβλίων που θα προμηθευτούν σύμφωνα με την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και Ορισμός επιτροπής παραλαβής από τον Διευθυντή

2.Επικοινωνία των Διευθυντών με Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης για έγκριση προώθησης παραγγελίας στον εκδοτικό οίκο σύμφωνα με τις παραπάνω αποφάσεις.

  1. Αποστολή κόστους παραγγελίας από τις Δ/νσεις Δ/θμιας Εκπαίδευσης στους Δήμουςγια έγκριση προώθηση της παραγγελίας στον εκδοτικό οίκο.
  2. Αποστολή πίνακα από τον Διευθυντή στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας ή αντίστοιχα Δ/θμιας Εκπαίδευσης, με τα οικονομικά στοιχεία και έκτοτε επικοινωνία Διευθυντών/Εκπαιδευτικών με εκδοτικούς οίκους για τις παραγγελίες.

5.ακολουθεί η παράδοση βιβλίων με αντίστοιχα παραστατικά από τους εκδοτικούς οίκους στην επιτροπή παραλαβής ανά σχολείο και τέλος

  1. Η παράδοση όλων των παραστατικών στοιχείων στον Δήμο, για να γίνει η εξόφληση.

Η εκτίμηση της δημοτικής αρχής, όπως κοινοποιήθηκε στο κοινό κείμενο των δημοτικών αρχών Καισαριανής, Ικαρίας, Πετρούπολης, Τυρνάβου, Χαϊδαρίου  για τον τελικό σκοπό της κατάργησης των σχολικών επιτροπών και των προβλημάτων που προκύπτουν επιβεβαιώνεται στο έπακρο!! Στο σύνολό της η σχολική κοινότητας πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά της και να δώσει τη μάχη για την υπεράσπιση του μορφωτικού δικαιώματος των μαθητών. Θα είμαστε με όλες μας τις δυνάμεις εκεί.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.