Βήμα στο μέλλον το συμπόσιο της Σμυρνης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με την ανάγνωση Κοινής Διακήρυξης για την Ειρήνη και Συνεργασία που συνυπέγραψαν ο δήμαρχος Σμύρνης Τουνς Σογιέρ και οι δήμαρχοι Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος, ολοκληρώθηκε το Συμπόσιο Ειρήνης και Φιλίας που συνδιοργάνωσαν ο δήμος Σμύρνης και η Ένωση για την Ειρήνη και Επικοινωνία στο Αιγαίο (APCA) στις 11 Νοεμβρίου 2022.

Στο Συμπόσιο συμμετείχαν Έλληνες ακτιβιστές της ειρήνης από την Αθήνα και τη Λέσβο, μαζί τους και οι δύο δήμαρχοι. Ειδικότερα συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΠΑΔΟΠ Πάνος Τριγάζης, και η πρόεδρος του ελληνικού κλάδου της IPPNW Μαρία Αρβανίτη Σωτηροπούλου, που επίσης εκπροσωπήθηκε από το ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Ελληνοτουρκικής Φιλίας (πρόεδρος Μίκης Θεοδωράκης) Σωτήρη Σωτηρόπουλο.  Την επταμελή αντιπροσωπεία ειρήνης «Συνύπαρξη» από τη Λέσβο εκπροσώπησαν η πρόεδρος Βίλυ Τεντόμα, ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Απόστολος Κομνηνάκας και μέλη του προεδρείου.

Σε ότι αφορά το περιεχόμενο του Συμποσίου, κυριάρχησαν οι θετικές εμπειρίες από το Ελληνοτουρκικό Σύμφωνο Φιλίας του 1930, που συνυπέγραψαν οι Ατατούρκ και Βενιζέλος το οποίο συνοδεύτηκε από μια «άνοιξη» φιλίας στις σχέσεις των δυο χωρών, που συνεχίστηκε τόσο κατά τον πόλεμο της Αλβανίας όσο και τη Γερμανική Κατοχή από σημαντικότατες πράξεις αλληλεγγύης με την Ελλάδα και το λαό μας όπως η επισιτιστική βοήθεια με το πλοίο «Κουρτουλούς» καθώς και η υποδοχή στη Σμύρνη δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων από τα νησιά που έφευγαν από την Κατοχή ή λόγω της αντιστασιακής τους δράσης.

Αξιοσημείωτο ότι κατά την περίοδο 1941-44 ιδρύθηκε στη Σμύρνη ελληνοαγγλικό κέντρο επιχειρήσεων εναντίον των κατακτητών.

Σημαντική και η συνεδρίαση με θέμα τα πυρηνικά όπου η εκπρόσωπος του ελληνικού κλάδου της IPPNW αναφέρθηκε στη μακρόχρονη στενή συνεργασία για το αίτημα κατάργησης των πυρηνικών όπλων και εργοστασίου στην περιοχή  ειδικά στους κινδύνους από το Ακούγιου (το οποίο ενδέχεται να εξελιχθεί σε μεσογειακό Τσερνομπίλ).  Ο πρόεδρος του Τουρκικού κλάδου Μπαγιαζίτ αναφέρθηκε στην ανάγκη υπογραφής στον ΟΗΕ της Συμφωνία Απαγόρευσης Πυρηνικών Όπλων.

Στο πλαίσιο του Συμποσίου βραβεύτηκε από τους οργανωτές για τη δράση του υπέρ της ειρήνης και ελληνοτουρκικής φιλίας ο πρόεδρος του ΠΑΔΟΠ Πάνος Τριγάζης, ο οποίος τόνισε ότι η ειρήνη είναι η μόνη επιλογή για την Ελλάδα και την Τουρκία στις διμερείς τους σχέσεις καθώς και για την υπόθεση της Ειρήνης στα Βαλκάνια και Μεσόγειο.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στη Σμύρνη η πενταμελής ομάδα ειρήνης από την Αθήνα έγινε δεκτή από τη Γενική πρόξενο της Ελλάδας κυρία Δέσποινα Μπαλκίζα. Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από πρώτο χέρι και για το απαράδεκτο περιστατικό άρνησης εισόδου στην Τουρκία στον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Η γενική πρόξενος έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον τόσο για τη «διπλωματία των πολιτών» όσο και την «διπλωματία των πόλεων» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με στόχο τη δημιουργία γεφυρών αντί τειχών μεταξύ των δύο λαών και κοινωνιών.

Σμύρνη 12 Νοεμβρίου 2022

Μαρία Αρβανίτη Σωτηροπούλου

Πάνος Τριγάζης

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.