ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ: Συναυλία των Καλλιτεχνών στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ 18/6 στις 20.30.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Η γενοκτονία του Παλαιστινιακού Λαού από το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ με τη στήριξη ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ συνεχίζεται. Η Μέση Ανατολή φλέγεται από τους ίδιους υπαίτιους! Καταγγέλλουμε τις επιθέσεις του Ισραήλ στους γειτονικούς λαούς, στη Συρία, στην Υεμένη, στον Λίβανο και τώρα στο Ιράν! Με το αίμα των λαών ξαναχαράζουν τα σύνορα.

Η ελληνική κυβέρνηση είναι συνένοχη στο έγκλημα γιατί εμπλέκει όλο και πιο βαθιά τη χώρα μας στον βρώμικο αυτό ιμπεριαλιστικό πόλεμο, όπως και στον Ρωσο-ΝΑΤΟϊκό πόλεμο στην Ουκρανία.

Συνένοχοι είναι και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα αλλά και όλοι όσοι επιμένουν να μιλούν για το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, όσοι εξισώνουν το θύμα με τον θύτη.

Ο λαός μας ακόμη πιο αποφασιστικά τώρα πρέπει να αναπτύξει τον αγώνα του ενάντια στην πολιτική που μπλέκει τη χώρα μας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των “συμμάχων”. Οι καπνοί του πολέμου σκέπασαν τη γειτονιά μας, έφτασαν στα σύνορά μας, δε χωρά άλλη αναμονή. Απαιτούμε τώρα την άμεση διακοπή των στρατιωτικών, πολιτικών και οικονομικών σχέσεων της ελληνικής κυβέρνησης με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ. Τώρα να δυναμώσει η αλληλεγγύη στα αδέλφια μας στην Παλαιστίνη, στους υπόλοιπους λαούς της ευρύτερης περιοχής.

Κανείς δεν μπορεί να σιωπά με τις εξελίξεις αυτές! Καλούμε κάθε συνάδελφο/ισσα να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις και άλλες δράσεις αλληλεγγύης του εργατικού λαϊκού κινήματος προς τους λαούς που πλήττονται και πρωτίστως στον Παλαιστινιακό λαό. Ο Σύλλογός μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» είναι πάντα παρών στους αγώνες αυτούς!

Στην κατεύθυνση αυτή, μετά τη μεγάλη πορεία στην ισραηλινή πρεσβεία 15/6, καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη Συναυλία των Καλλιτεχνών 18/6 και είμαστε σε ετοιμότητα για τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, ο «Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος» και το «Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών», διοργανώνουν αντιπολεμική συναυλία στήριξης του αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 18 του μήνα στις 20.30.

Στη συναυλία θα πάρουν μέρος σημαντικοί καλλιτέχνες που με τα τραγούδια τους και την μουσική τους θα εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό.

Δεν μπορούμε να σωπαίνουμε ενώ εκτυλίσσεται μια γενοκτονία με θύμα τον Παλαιστινιακό λαό και θύτη το κράτος του Ισραήλ. Τίποτα δεν νομιμοποιεί τις εκατόμβες των θυμάτων, την ολοκληρωτική ισοπέδωση και τον μαζικό διωγμό. Ενώνουμε τη φωνή μας και με τα καλλιτεχνικά σωματεία «Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΥΓΗ»! Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία στη Γάζα. Ο Παλαιστινιακός λαός δεν είναι μόνος!

Η είσοδος στη συναυλία 18/6 είναι ελεύθερη, θα υπάρχει κουτί συλλογής χρημάτων για ενίσχυση του Παλαιστινιακού Λαού.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.