Βαγγέλης Γείτονας: Νέα σύνθεση, νέοι συσχετισμοί…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, στην υλοποίηση κάθε πολιτικής που είναι συμβατή με το πρόγραμμα και τις αξίες μας

ΔΗΜΟΤΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ   ΒΥΡΩΝΑ

Νέα σύνθεση, νέοι συσχετισμοί και ο λόγος στις δημοτικές παρατάξεις

Ο νέος εκλογικός νόμος στις δημοτικές εκλογές, απλή αναλογική, δημιούργησε νέα δεδομένα, για τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, με πρώτο και σημαντικότερο την ανάγκη συναίνεσης και συνεργασίας, μεταξύ των παρατάξεων, ώστε να διοικηθεί ο δήμος.

Η εφημερίδα μας, ζήτησε  απ’ όλες τις παρατάξεις, που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο (η παράταξη του δημάρχου δεν μας έστειλε απάντηση και γι’ αυτό δεν υπάρχει κείμενό δικό της) ένα σχόλιο για τη λειτουργία του με τα νέα δεδομένα και με σκοπό να διερευνήσουμε αν υπάρχει διάθεση για συνεργασία. Αν υπάρχει η πρόθεση για να δημιουργηθεί κάτι καλύτερο για την πόλη. Αν η πιθανή συμμετοχή στη διοίκηση, δημοτικών συμβούλων με διαφορετικές ιδεολογικές προσεγγίσεις, δημιουργεί ελπίδες, ώστε να γίνει ο Βύρωνας μια σύγχρονη κι ελκυστική πόλη, για να ζεις.

του ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΕΙΤΟΝΑ

Επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα”

Βαγγέλης Γείτονας

Θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, στην υλοποίηση κάθε πολιτικής που είναι συμβατή με το πρόγραμμα και τις αξίες μας

Η ψήφιση του Κλεισθένη 1, από την προηγούμενη κυβέρνηση και οι αλλαγές που προωθήθηκαν απο τη σημερινή, επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις μας αναφορικά με το χαρακτήρα του συγκεκριμένου νομοσχέδιου ως συνέχεια των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων στην τοπική και περιφερειακή διοίκηση. Αυτή ήταν και η ουσία. Πίσω από λέξεις όπως “κυβερνησιμότητα” κρύβεται ο μεγάλος διακηρυγμένος στόχος που είναι η λειτουργία των Δήμων με κριτήριο τις ανάγκες της “ανάπτυξης”, δηλαδή με πετσοκομμένους κρατικούς πόρους, ανταποδοτικότητα, ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών κλπ. Μεταξύ των αντιδραστικών αλλαγών του Κλεισθένη 1, η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε μια προσπάθεια να του προσδώσει προοδευτικό χαρακτήρα συμπεριέλαβε την απλή αναλογική ως εκλογικό σύστημα.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση ήμασταν και είμαστε σταθερά υπέρ της απλής αναλογικής γιατί πρόκειται για ένα εκλογικό σύστημα που μπορεί να εκφράσει καλύτερα τη λαϊκή βούληση. Ήμασταν και είμαστε όμως υπέρ μιας πραγματικής και όχι ψευδεπίγραφης απλής αναλογικής, όπου οι Δήμαρχοι εκλέγονται σε επαναληπτικές εκλογές μεταξύ των δύο πρώτων. Επισημαίνουμε όμως ότι από μόνο του  ένα εκλογικό σύστημα δεν είναι ποτέ αρκετό και ικανό ώστε να απαλλάξει το λαό από τα προβλήματά του. Η απλή αναλογική εξασφαλίζει απλώς την ισοτιμία της ψήφου και τίποτα παραπάνω, γιατί η εκλογική έκφραση της λαϊκής θέλησης εξακολουθεί να υπόκειται στους κάθε είδους εκβιασμούς, απειλές και πιέσεις που υπάρχουν έτσι κι αλλιώς σε ένα πολιτικό σύστημα που βρίσκεται σε παρακμή.

Οι αλλαγές που προώθησε η κυβέρνηση της ΝΔ, νόθευσαν επί της ουσίας το εκλογικό αποτέλεσμα που προέκυψε στις τελευταίες εκλογές για τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια απαξίωσαν περαιτέρω το ίδιο το ΔΣ.  Επομένως, τα εκλογικά συστήματα μπορεί να αλλάζουν, η σκληρή καθημερινότητα και τα προβλήματα για τα λαϊκά στρώματα, παραμένουν.

Στο Δήμο μας, η λέξη συναίνεση κλίνεται σε όλες τις πτώσεις τόσο από την παράταξη της διοίκησης του κ. Κατωπόδη, όσο και από άλλες παρατάξεις. Το ερώτημα όμως που προκύπτει αβίαστα είναι το εξής: Συναίνεση με ποιόν και με τι στόχο; Συναίνεση με την πολιτική που απαξιώνει τις υπηρεσίες του δήμου, που βάζει στον Προκρούστη εργασιακά δικαιώματα και χαρατσώνει τους κατοίκους; Αυτή τη συναίνεση δεν την έχει ανάγκη ο Βυρωνιώτης και η Βυρωνιώτισσα. Αυτή η συναίνεση έχει ταξικό πρόσημο, πάντα αρνητικό για τους πολλούς.

Η Δημοτική αρχή, ήδη από τα προηγούμενα χρόνια είχε βρει “πρόθυμους” στην εφαρμογή της πολιτικής της. Θυμίζουμε ότι ακόμα και πριν την εφαρμογή του Κλεισθένη, μια σειρά από κρίσιμα θέματα, όπως πχ προϋπολογισμός, τέλη, τα ψήφιζε με τη στήριξη άλλων παρατάξεων ή δημοτικών συμβούλων, προσκείμενων είτε στη Νέα Δημοκρατία, είτε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, αποδεικνύοντας ότι παρά τα μεγάλα λόγια στα βασικά υπάρχει πραγματική συμφωνία.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν για όλα αυτά τα συμπεράσματα τους, να μην εγκλωβιστούν στη λογική για το πώς οι δήμοι θα γίνουν πιο λειτουργικοί, πιο αποτελεσματικοί στην προώθηση μιας βαθιάς αντιλαϊκής πολιτικής που μαυρίζει την ζωή τους. Να οργανώσουν τον δικό τους αγώνα με επίκεντρο τις ανάγκες τους. Σε αυτό τον αγώνα η Λαϊκή Συσπείρωση θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.