Υαλουρονικό: Ενυδάτωση & περιποίηση προσώπου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Της Δήμητρας Γκεβέζου

Καλωσορίζω τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες αυτής της στήλης και ελπίζω να δώσω λίγο φως στο ομιχλώδες τοπίο που λέγεται αισθητική.

Βομβαρδιζόμαστε διαρκώς από διαφημίσεις στα Μ.Μ.Ε. ή στο internet σχετικά με τα κύρια συστατικά μιας κρέμας – serum – μάσκας χωρίς να κατανοούμε και χωρίς τελικά να ξεχωρίσουμε ποιο προϊόν είναι κατάλληλο για εμάς.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με ένα πολύ γνωστό συστατικό. Το υαλουρονικό.

Το συστατικό αυτό το παράγει ο οργανισμός μας. Η φυσική παραγωγή του φθίνει όσο περνάνε τα χρόνια.  Η μείωση της παραγωγικότητας του από τον οργανισμό μας είναι άμεσα ορατή διότι κάνουν την εμφάνισή τους οι «αγαπημένες» μας ρυτίδες.

Είναι το μοναδικό συστατικό που στην ενέσιμη μορφή του λειτουργεί για περίπου 2 χρόνια και δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα – όταν εφαρμόζεται σωστά – ούτε αισθητικό ούτε ιατρικό.

Η ενέσιμη  μορφή του γίνεται στις ρινοπα-ρειακές ρυτίδες οι οποίες είναι οι πρώτες που εμφανίζονται και συνήθως είναι αρκετά βαθιές.

Ως πρωτεύον συστατικό σε ένα προϊόν κάνει βαθιά ενυδάτωση και επίσης καθυστερεί – προλαμβάνει την εμφάνιση των ρυτίδων.

Τέτοια προϊόντα μπορούμε να επιλέξουμε έως την ηλικία των 35 ετών. Από εκεί και πέρα καλό είναι να υπάρχει ως συστατικό αλλά να μην είναι το κύριο.

Εννοείται πως η ενέσιμη μορφή του μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ο χρόνος που περνάει, εκτός των άλλων, έχει και μία απόλαυση η οποία εμφανίζεται στο πρόσωπο και στο σώμα μας και αυτό είναι μέρος της ομορφιάς μας.

Η Δήμητρα Γκεβέζου είναι Σύμβουλος αισθητικής της

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.