Αθλητικός Όμιλος Βύρωνα Α.Ο.Β. Η Ιστορία του Συλλόγου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε στις 1 Γενάρη του 1954 από τους Μυρωνίδη ως πρόεδρος της ομάδας και τους Βλάχο, Μερτίνο και Μπουκουβάλα.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε αρχικά με το όνομα «Αστόρια» και είχε έδρα το χώρο που βρίσκονται τα σχολεία σήμερα στη πλατεία Φατσέα με γραφεία στο καφενείο του “Ξεροντρούλια” στην Τμώλου 26.Τα γραφεία του Συλλόγου φιλοξενήθηκαν στη συνέχεια στις παρακάτω διευθύνσεις: Πλατεία Φατσέα (Καφενείο Αρμονία) Τμώλου 29,Φλέμινγκ 51,Αιγιαλείας 59 και στο γήπεδο της Εργάνης που βρίσκονται μέχρι και σήμερα.

Το 1967-1968 έγινε συγχώνευση με το ανεξάρτητο σωματείο «Φοίβος Βύρωνα» και ο σύλλογος μετονομάστηκε σε «ΓΣ.Βυρώνα». To 1971 μετονομάστηκε ξανά λαμβάνοντας τη σημερινή του ονομασία «Α.Ο. ΒΥΡΩΝ».  Η ομάδα μετέχει ανελλιπώς από την ίδρυση της στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Α. Η έδρα της ομάδας καθώς και τα γραφεία της είναι στο Δημοτικό γήπεδο “Δημήτρης Νικολαϊδης” στην Εργάνη.

Ο σύλλογος έχει ακαδημίες ποδοσφαίρου από το 2000. Η ακαδημία μας στοχεύει στη συστηματική και αποτελεσματική εκγύμναση και εκμάθηση του ποδοσφαίρου των παιδιών μέσω του ευ αγωνίζεσθαι με σύγχρονες μεθόδους προπόνησης. Όλοι οι προπονητές μας είναι πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.Υπάρχει σε καθημερινή βάση ιατρική υποστήριξη και φυσιοθεραπευτής. Στόχος του συλλόγου είναι η στελέχωση της αντρικής με παιδιά των ακαδημιών μας.

Εκτός όμως του ποδοσφαίρου στόχος είναι να πλάσουμε σε συνεργασία με τους γονείς, σωστούς χαρακτήρες. Και για αυτό το λόγο ο σύλλογος διοργανώνει και συμμετέχει, σε συνεργασία με το Δήμο Βύρωνα, σε κοινωνικές δράσεις,μέρες πολιτισμού αλλά και συναντήσεις γονιών και αθλητών με αθλητικό ψυχολόγο. Τα τμήματα των ακαδημιών σχηματίζονται με βάση την ηλικία και είναι:Αστεράκια (Κ6), Αστεράκια (Κ8), Προτζούνιορ (Κ10), Τζούνιορ (Κ12), Παμπαιδικό (Κ14), Παιδικό (Κ16), Εφηβικό (Κ18) και φυσικά η Αντρική ομάδα.. Η ομάδα του Α.Ο.ΒΥΡΩΝ παραδοσιακά διοικείται από ανθρώπους,πρώην αθλητές οι περισσότεροι, που πρώτα απ’όλα είναι φίλοι μεταξύ τους, γονείς που έχουν ή είχαν τα παιδιά τους στον σύλλογο και γενικά το κλίμα της ομάδας παραπέμπει σε οικογένεια. Δεν είναι τυχαίο το μότο μας “Μια φορά Α.Ο.ΒΥΡΩΝ για πάντα Α.Ο.ΒΥΡΩΝ”

email: aobyron1954@gmail.com

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.