Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα: Δεν πρέπει η δημοτική αρχή να συνεχίσει την ανάλγητη τακτική απέναντι στους εργαζόμενους

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε δελτίο τύπου, η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα αναφέρει:

Αν η δημοτική αρχή συνεχίσει την ανάλγητη τακτική απέναντι στους εργαζόμενους στο δήμο, θα αξιοποιήσουμε κάθε προβλεπόμενο μέτρο, για να διασφαλίσουμε τις εργασιακές σχέσεις, την υγεία και την ασφάλεια τους.

Τις τελευταίες μέρες ήρθαν στη δημοσιότητα καταγγελίες, ότι ο δήμος Βύρωνα χρησιμοποιεί παρά το νόμο, εργαζόμενο με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, χωρίς να έχει άδεια και ειδικότητα για να χειρίζεται μηχανήματα έργου.

Παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις και καταγγελίες του Σωματείου των Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα, παρά τη δική μας προφορική παρέμβαση, η δημοτική αρχή Βύρωνα συνεχίζει να καταπατά έστω και αυτές τις κουτσουρεμένες εργασιακές σχέσεις, παραβιάζοντας παράλληλα τους κανόνες υγείας και ασφάλειας  των εργαζομένων στο δήμο.

Η δημοτική αρχή Βύρωνα αφού με δική της ευθύνη δεν προγραμμάτισε να καλύψει τις αναγκαίες θέσεις για χειριστές μηχανημάτων έργου συναίνεσε επιπλέον στην κινητικότητα εργαζομένου σε άλλο δήμο, ενώ γνώριζε ότι ο δήμος θα έμενε μόνο με ένα χειριστή καικαλύπτει τις θέσεις αυτές με εργαζόμενο χωρίς άδεια χειριστή ή έγκριση της περιφέρειας, παραβλέποντας την κατάσταση της υγείας του συγκεκριμένου εργαζόμενου και την επιβάρυνση της από τη φύση της εργασίας στην οποία τον χρησιμοποιούν.

Η δημοτική αρχή μέσω της έλλειψης προσωπικού που η ίδια μεθόδευσε, υλοποιεί τους νεοφιλελεύθερους σχεδιασμούς παραχώρησης βασικών λειτουργιών του δήμου σε ιδιώτες και συγχρόνως εκμεταλλευόμενη το φιλότιμο των εργαζομένων, προσπαθεί να ακυρώσει στην πράξη κάθε κανόνα εργασίας και υγείας που έχει απομείνει εκθέτοντάς τους σε κίνδυνο. Ακολουθεί μια πολιτική απαξίωσης και υποβάθμισης των υπηρεσιών τις οποίες στο τέλος αναθέτει σε ιδιώτες, κάτι το οποίο έχει κάνει επανειλημμένα μέχρι σήμερα. Αναρωτιόμαστε δε αυτό είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την διασφάλιση των εργασιακών σχέσεων και της υγείας των εργαζομένων;

Καλούμε τη δημοτική αρχή να σταματήσει άμεσα αυτή την τακτική, να  στελεχώσει τις υπηρεσίες αποκλειστικά με μόνιμο προσωπικό και να προβεί στις αναγκαίες προσλήψεις ώστε να εξασφαλιστεί η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες, ανάλογη των υψηλών φόρων και δημοτικών τελών που καταβάλουν, να προμηθευτεί τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό, να χορηγήσει τα μέσα προστασίας στους εργαζόμενους και να ακυρώσει τις συμβάσεις με τους ιδιώτες.

Από τη μεριά μας δηλώνουμε ότι αν η δημοτική αρχή συνεχίσει αυτή την ανάλγητη τακτική θα αξιοποιήσουμε κάθε προβλεπόμενο μέτρο, για να διασφαλίσουμε τις εργασιακές σχέσεις, την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στο δήμο.
Βύρωνας 17-02-22

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.