Η Cobra Βύρωνα στη Ρώμη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Φιλικός Αγώνας της Cobra Βύρωνα στη Ρώμη.

Στα πλαίσια της καθιερωμένης πλέον ετήσιας δραστηριότητας των ακαδημιών της η COBRA ΒΥΡΩΝΑ φιλοξενήθηκε από την AS ROMA στην «αιώνια πόλη», τη Ρώμη, για διεθνές φιλικό παιχνίδι μεταξύ της COBRA AFC Κ13 και της AS ROMA K13.

Το ονειρικό αυτό ποδοσφαιρικό, εκπαιδευτικό ταξίδι ήταν αποτέλεσμα πολύμηνων συζητήσεων και οργάνωσης με την διοικητική και προπονητική ομάδα της AS ROMA.

Το πρόγραμμα ήταν μαγικό καθώς περιλάμβανε προπόνηση στο προπονητικό κέντρο PΙΟ XI με το προπονητικό team της ROMA ACADEMY (Giobatta Bianchini, Marco Del Poggeto), δίπλα από το Βατικανό, διεθνές φιλικό με την AS ROMA K13 στο προπονητικό κέντρο GIULIO ONESTI, AS ROMA FOOTBALL SCHOOL CENTRE και παρακολούθηση του αγώνα ROMA – LAZZIO στο στάδιο OLIMPICO DI ROMA.

Η φιλοξενία των ανθρώπων της AS ROMA ήταν παραπάνω από υποδειγματική καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Αρχικά το προπονητικό team της AS ROMA υποδέχτηκε την COBRA στο υπέροχο προπονητικό κέντρο PΙΟ XI, δίπλα από το Βατικανό, και η ομάδα προπονήθηκε υπό την καθοδήγηση τους με ασκήσεις κυρίως εκπαίδευσης μυαλού και transition.

Το φιλικό της COBRA απέναντι στη ROMA διεξήχθη στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ROMA FOOTBALL SCHOOL. Τόσο οι παίχτες όσο και οι προπονητές της Βυρωνιώτικης ομάδας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι σε μια από τις καλύτερες ακαδημίες του κόσμου αποκομίζοντας εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας.

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές της COBRA άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στους ιθύνοντες της ROMA!

Η πολυάριθμη αποστολή της COBRA αποτελούνταν από 15 ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team των ακαδημιών της ομάδας (Φ. Κανταράκης, Ν. Σολδάτος, Σ. Γελανταλής) και τους γονείς των παιδιών που έζησαν μια αξέχαστη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Συγκινητική στιγμή αποτέλεσε η παράδοση του Λάβαρου της COBRA AFC από τον αρχηγό της Ομάδας Σταμάτη Κανταράκη, υπό το βλέμμα του επιθετικού Τόλη Αραβοσιτά, στον αρχηγό της Ιταλικής ομάδας.

Ο Φίλιππος Κανταράκης, Πρόεδρος της ομάδας δήλωσε τα εξής «Πέρα από τις ανεπανάληπτες μνήμες και εμπειρίες που δημιουργούμε στα παιδιά της ακαδημίας μας, ανοίγουμε δρόμους και ευκαιρίες στους παίχτες μας, που ξεπερνούν ακόμα και τα σύνορα της χώρας μας.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία με τη ROMA είδαμε ποιος πρέπει να είναι ο στόχος των ακαδημιών μας και ανεβάσαμε τον πήχη των επιδιώξεων της ομάδας μας σε επίπεδο οργάνωσης και εκμάθησης ποδοσφαίρου.

Τα παιδιά μας λαμβάνουν εμπειρίες και ευκαιρίες ζωής που θα τα βοηθήσουν στο μέγιστο να προχωρήσουν μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Θα είναι ανείπωτη η χαρά μου να δω κάποιο παιδί μας να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο».

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.